התפקדות 2009!~!

סליידר

New member
ואני עדיין לא הסתפרתי מאז.

היום עשיתי מאמץ והתקשרתי לספר והוא לא ענה.

0Pandemonium0

New member
חזרתי הביתה.

דבר טוב שקרה לכם השבוע: יצאתי הביתה, וגם היה שבוע שקט בסך-הכל. דבר קצת פחות טוב: השמנתי. עוד משהו שתרצו להוסיף: אם המלחמה הזו לא תיגמר עד סוף השבוע, הוא שוב יתקצר לי, ואני אחזור הביתה בשישי בערב. אז נו...

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo68.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: קיבלנו דירה חדשה ומשלנו. דבר קצת פחות טוב: הכלבה של השותף שלי מתה בגיל 15. עוד משהו שתרצו להוסיף: וואי איזה שבוע זה היה...

slallum

New member
אפילו אני! ../images/Emo2.gif

די בפוקס
דבר טוב שקרה השבוע: גיליתי שיש סיכוי טוב שאני יוצא להדרכה :) דבר פחות טוב: גיליתי שיש סיכוי סביר שבקורס הבא יהיו מבחנים, וזה גורם לי לא לרצות בכלל להדריך
משהו שתרצו להוסיף: מישהו זוכר אותי בכלל?

0Pandemonium0

New member
זוכרים, ונחמד לראות את הפנים הישנות והמוכרות.

לאן נעלמתם, אתה וגילי? למה אתם לא תורמים דעתכם לפורום? נשמח שתחזרו.

הוקוס פוקוס הפורום חי

תקראו את זה מההתחלה ועד הסוף ואז תבקשו משאלה! הזוי פעמיים קבלתי את זה ופעמיים צלצל הטלפון והתנתק 1.כתר 2.חכמה 3.בינה 4.חסד 5.גבורה 6.תפארת 7.נצח 8.הוד 9.יסוד.. 10.מלכות, מה שכתוב למעלה זה עשרת הספירות של אלוהים, עשר תכונות של אלוהים לפי הקבלה. לפי האגדה, אחרי שקוראים אותן יש להביע משאלה. מעיין ירון מתל אביב קיבלה את הדואר הזה לפני חודשיים, עשתה כמבוקש, ביקשה משאלה, ואחרי שבוע זכתה ב5 מיליון ש'ח בלוטו. לעומת זאת, אם לא תעשו כמבוקש, דבר רע מאוד יקרה לכם. יהונתן פרץ מחולון קיבל את הדואר הזה לפני שבועיים, התעלם ממנו. אחרי שבוע הוא שבר את שתי הידיים שלו ואת הרגל השמאלית שפגעה בו מכונית. על מנת למנוע אסון, עליכם לשלוח את המכתב ל10 אנשים שונים. על מנת להגשים את משאלתכם תוך חודש, עליכם לשלוח את המכתב ל20 אנשים שונים. על מנת להגשים את הנבואה עוד יומיים, עליכם לשלוח את המכתב ל25 אנשים שונים, ועוד 10 דקות יהיה צלצול בטלפון ושתענו הוא ינותק. זה סימן שהמשאלה תתגשם בלי החזרות לשולח!!

למעלה