התפקדות!

invAsion

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo103.gif

שם: נדב תאריך לידה: 28/4 מקום מגורים: בית.. שיר אהוב של שייגעצ: אין לי אוויר (נכון לעכשיו) אמן אהוב: היהודים מסנג'ר: חה? אייסיקיו: חה חה? (322284544)

../images/Emo45.gif P=80% (../images/Emo31.gif)P=20%

שם: בן ת.ל.:27/6/89 מקום מגורים: נ'ציונה כיתה: י' שיר שייגעצ: ניו יורק רפיח(לאאאא במ'ת?!) אמן אהוב לא שייגעצ:עברי
מסן:[email protected] איסיקיו: 169550736

driffted girl

New member
"יאאא גם אני רוצה!!" (חח)

שם: אורפז דהן תאריך לידה: 13/08/1988 מקום מגורים:באר-שבעעע (SUCKS) כיתה:יא- SUCKS מכה שנית שיר אהוב של שייגעצ:א-י-נ-ט-ר-ק-ו-ם שולללללללללט! אמן אהוב(לא שייגעצ): מוש בן-ארי, עיברי לידר, נימרוד שיקלר ..אהה אופס רק אחד?!! מסנג'ר:eek:[email protected] איסיקיו: 238552957

Tigger41

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif לא בטוח...

לא בטוח שאני באה תלוי אם חברות שלי ירצו ואני צריכה מהכיר אנשים פה כדי לבוא O: שם: קורל תאריך לידה: 22/7/92 מקום מגורים: מלונה שנמצאת ליד כפר סבא כיתה: ז' שיר אהוב של שייגעצ: מרלין מונרו אמן אהוב(לא שייגעצ): Green Day מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:224764800

jack 1

New member
../images/Emo31.gif

שם:שלומי תאריך לידה:26.8 מקום מגורים:אילת כיתה:מה זה? שיר אהוב של שייגעצ:אינטרקום וקשה לי לחשוב. אמן אהוב(לא שייגעצ):היהודים מסנג'ר:לא על גבי הפורום איסיקיו:לא על גבי הפורום

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifחיפאים!

נווו..בואו נלך..נארגן מש'ו..
אינלי איך לנסועעע..
זנוּת! שם:
גלי תאריך לידה:
15/3/89 מקום מגורים:
איזור חיפה כיתה:
י' שיר אהוב של שייגעצ:
"ניו יורק-רפיח" אמן אהוב(לא שייגעצ):
יש יותר מידי מסנג'ר:
[email protected] איסיקיו:
מסנג' שולט!

../images/Emo31.gif../images/Emo11.gif

שם: טובי תאריך לידה: 23.3.89 מקום מגורים: ירושלים כיתה: י' שיר אהוב של שייגעצ: קשה לי לחשוב / שחק את המשחק אמן אהוב(לא שייגעצ): Green Day , מוניקה סקס, עברי לידר, איפקציה, ועוד.. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 219809392

פרקשון

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יש אור בקצה המנהרה אולי אני אבוא שם:עידן תאריך לידה:27.12.87 מקום מגורים:קרית אונו כיתה:יא' שיר אהוב של שייגעצ: עושה ביד אמן אהוב(לא שייגעצ): מוניקה אולי מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 315708064

Hezi The One

New member
../images/Emo31.gif המ כן עונה וכל זה:

שם:חזי תאריך לידה:26.6 מקום מגורים:ר"ג כיתה:ט' שיר אהוב של שייגעצ:משקאות חריפים אמן אהוב(לא שייגעצ):היהודים מסנג'ר:לא פה
איסיקיו:173282917

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif מתפקדת המפקד!

עדיין בהשפעת הצו הראשון שהיה היום...
שם: נעמה שיינמן
תאריך לידה: 22.3.88
מקום מגורים: נתניה
כיתה: י"א
שי אהוב של שייגעצ: מרלין מונרו\לב מפלסטיק
אמן אהוב (לא שייגעצ): לא יכולה להכליל, שי המון...
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: 264142377 ובקשר להופעה, אין לי מושג עדיין.

•No¥a•

New member
../images/Emo31.gif

שם: נויה תאריך לידה: 30.11 מקום מגורים: חור בצפון >< כיתה: ז' >< שיר אהוב של שייגעצ: שזיף אמן אהוב(לא שייגעצ): דרים ת'יאטר מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: מי שרוצה, במסנג'ר ><

../images/Emo31.gif

שם: נטע תאריך לידה: 16.12.89 מקום מגורים: אשדוד כיתה: י' שיר אהוב של שייגעצ: ניו יורק רפיח ועושה ביד :] אמן אהוב(לא שייגעצ): מופע הארנבות של ד"ר קספר
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 160709312

../images/Emo35.gif

שם: טל נמש תאריך לידה: 25/9/81 מקום מגורים: ראשון לציון
כיתה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שיר אהוב של שייגעצ: אינטרקום אמן אהוב(לא שייגעצ): אביב גפן מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 339598320

יא קטנצ'יק.. ../images/Emo6.gif

כשתגיע להר תטפס עליו.. הא אבל בעצם אתה קטן מידי, ייקח לך עוד המון זמן..
גם זה יגיע..

../images/Emo46.gif

עיצבנת אותי
וחזי מה אתה צוחק! אני עוד אעבור אותך! טמבל! עוד תראו אני ארה לכולכם
(בקול של ילד קטן מתבייכן)

Hezi The One

New member
אני?:O בטח שעברתי לך את הפופיק

והרגע שמעתי משהו מצחיק,בן אמר לי שהוא יעבור אותי בגובה

למעלה