התפקדות!

אני ראשונה ../images/Emo13.gif

שם: ניצן גיל: 17 איזור מגורים: השומרון פורומים נוספים: משינה, רד הוט מסר קצרצר לאומה? האוס שולט

big fan

New member
כנראה שאני שנייהההה

שם: לידר גיל:14 איזור מגורים:חולון פורמים נוספים: AXN זיהוי שירים HOT3 מסק קצרצר לאומה: האוס שולט, סידהר נדירה ויו לאורי כוסוןןןןןןן

shujiko

New member
נמנם.

שם: רומן גיל: עוד מעט 15 איזור מגורים: חיפה פורומים נוספים: ראו פרופיל מסר קצרצר לאומה? סדרת הרפואה הכי טובה שראיתי (טוב,גם האנטומייה של גריי סדרה טובה,אבל האוס אכזרי.)

mjlk

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo35.gif

שם:לב גיל: 15 איזור מגורים: ישראל -
פורומים נוספים: הארי פוטר הספר, הארי פוטר הסרט ועוד, פאנפיקים, מייקל ג'קסון ואנגלית מסר קצרצר לאומה? הוא לא מת!
מה זה האוס?

big fan

New member
האוס זה..

סידרה על רופא קשוח שכל הזמן ציני, הרופא הזה, האוס(יו לאורי) צולע ומכור למשכחי כאבים...... האוס הוא מומחה באיבחונים לא ידועים, כלומר מקרים של חולים שאי אפשר למצוא את הסיבה למחלתם... במהלך הסידרה להאוס ישנם קשיים בעבודה וביחסים האישיים תוך כדי כך שהוא שומר כל הזמן על ציניות קשיחות מבחוץ!! בקיצר ימים א-ה ב-21:30 שווה לראות ולנסותתת

../images/Emo69.gif

שם: נעמה
איזור מגורים: איזור ירושלים
פורומים נוספים: אי אר, הארי פוטר הספר, כוכב נולד, מכושפות, מיץ תפוזים, 4400 [ויש עוד
]
מסר קצרצר לאומה? שיהיה לנו בהצלחה עם הפורום

imma4

New member
מתפקדת בשימחה

סוף סוף פורום על משהו מעניין! מסר לאומה: הלוואי שהיו באמת רופאים כמו האוס!

אוקיי-

שם: מור (הכינוי מקורי, אה?) גיל: 14. אזור מגורים: צור יגאל. פורומים נוספים: אורי אומנותי, פאנפיקים, זיהוי שירים. מסר קצר לאומה: הקונה מטטה?

../images/Emo150.gif.

שם:כרמית. גיל:18, חודש, ו12 ימים. איזור מגורים:י-ם. פורומים נוספים:אמא מחליפה, בת"צ, כ"נ, ועוד. מסר קצרצר לאומה? אין לי מושג מה זה 'האוס'. סתם ראיתי שנעמה פירסמה אז באתי
.

E R 4ever

New member
אני../images/Emo113.gif

שם: נופר
גם את ממנו
) פורומים נוספים: אי אר, כוכב נולד ועוד כמה נספחים... מסר קצרצר לאומה: תחייכו

למעלה