התפקדות!

ol9it

New member
סוף סוף פורום ../images/Emo8.gif

שם : אולה
אזור מגורים : גוש דן ...
פורמים נוספים : פה ושם אבודים ורוניקה מארס CSI (חו"ל) וכל מיני פורומי רוק
מסר לאומה : תסריט טוב עושה את ההבדל-יחי הטלוויזיה החכמה...

EPRT

New member
../images/Emo2.gif פורום האוס

באמת תהיתי אם יש כזה..מזל"ט
אני אתפקד בלי שאלון
.קוראים לי אפרת,בת 19 ואני שמחה שראיתי שאוז והאוס נמצאים בתפוז
.

כן! רוצה!

שם: סתיו גיל: אומייגאד אני בת 17 (זו הפעם הראושנה מאז היומולדת!!) איזור מגורים: מרכז פורומים נוספים: אני לא מהמתמידים אני מדלגת בינהם.. מסר: תרדו ל-4 יחידות מתמטיקה, זה טוב.

שניש

New member
My turn!../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שם:שני.
איזור מגורים:המרכז.
פורומים נוספים:הארי פוטר חברתי,הכי גאים שיש.
מסר קצרצר לאומה? God Bless Israel (I plege to the flag..bla bla bla)

sk8er grrl

New member
עונה + שאלה...

שם: אפרת כהן... גיל: 17 איזור מגורים: חולון פורומים נוספים: אין משהו ספציפי... מסר קצרצר לאומה? מישהו יודע אם הדי וי די של העונה הראשונה הגיע לארץ?

שלום לכולם../images/Emo70.gif

אלמוג (בן) 17 ת"א יש הרבה שהייתי בהם אבל עכשיו חוץ מטלוויזיה יש לי רק ביקורים באותם פורומים... יש לי מסר קצר לפורום - יש לא מעו פורומים חדשים שנפתחו על סדרות חדשות ובכל אחד מהם עושים פרק שבועי שבו יש פרטים על הפרק השם שלו שחקנים ועוד ירקות. בפורומים היותר ישנים על סדרות אין את זה. אז למה שלא נעשה את זה גם פה? יש למשהו דיעות בנושא?

dalida1988

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo8.gif

שם:דלית גלי:17 איזור מגורים:חולון פורמים...וואי הרבה:קלי קלרקסון בנות גלימור טלוויזיה מכושפות וואי מלאאא ועוד רבים מסר: אני שמחה שנפתח פורום לסדרה המדהימה הזאת!!! אני פשוט חושבת שזאת סדרה מבריקה בתכנים והכלל אני בעיקרון כבר ראיתי את העונה ה-1 אבל בכל זאת זה כיף שידורים חוזרים יום יומים... וראיתי כבר 2-3 פרקים מהעונה השניהה אז יש למה לצפות.. בכל מקרה העונה השנייה תגיע לארץ??? מזל טוב למנהלות.. ובכלל תתחדשו על הפורום..

Dark Faerie

New member
פרום האוס!!!../images/Emo2.gif

שם:ענבר גיל:עוד מעט 14
איזור מגורים: השרון פורומים נוספים: חנונים

mybass

New member
אני

שם:עומרי גיל:13 איזור מגורים:נס-צינוה פורומים נוספים:רד הוט צ'ילי פפרס,אגדות רוק,רוק מתקדם,פינק פלויד,לד זפלין,כלי נגינה ונגנים (בסיסט) מסר קצרצר לאומה? האוס האוס האוס האוס.

נופועפה

New member
עכמו כולם גמני חדשה!

שם:נועה גיל:17 איזור מגורים: כפר סבא פורומים נוספים:r.h.c.p ביולוגיה כפר סבא מסר קצרצר לאומה?חופשת מתכונת זה טוב!

למעלה