התפקדות!

התפקדות! ../images/Emo163.gif

אז מי פה? גנוב מפורום HIM
שם:
תאריך לידה:
איפה אתם גרים:
כמה זמן אתם בפורום:
שיר אהוב של גרין גיי:
ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:
מה אתם שומעים עכשיו?
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?
דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?
מסן/אייסי:
דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד?
ותמונה!

עונה

שם: אפרת תאריך לידה: 23.1.94 איפה אתם גרים: גבעתיים כמה זמן אתם בפורום: כמה חודשים שיר אהוב של גרין גיי: לרגע זה,King for a day
ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: Fallen Leaves-Billy Talent מה אתם שומעים עכשיו? כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? הסתפרתי דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? מסיימים את הבצפר!!! מסן/אייסי: הפרטי דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? יותר פעילות חברימוס עוד משו שבא לכם להגיד? לא ותמונה!

mogili

New member
מתפקדהP:

שם: גילי תאריך לידה: 23.4 איפה אתם גרים: קיבוץ!D: כמה זמן אתם בפורום: וואו, אממ..כבר יותר משנתיים. בערך מהרגע שנרשמתי לתפוזP: שיר אהוב של גרין גיי: באסקט קייס? אינלי כוח לחשוב כרגע אבל הוא אדיר ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: יש המון מה אתם שומעים עכשיו? גרין דייP: ברן אאוטP: דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?אממ..לאזוכרתXD היו כל מיני ימים מגניביםP: דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?חופש, לשם שינוי. מפגשים, נסיעות, שיט כזה. מסן/אייסי: מסנ דירוג לפורום 1-10: 7, רק בגלל שאני לא ממש אובייקטיביתP: הצעות לשיפור? עוד אנשים עוד משו שבא לכם להגיד? סאפ?P: ותמונה! שלי??..אממ אינלי משו נורמלי, אז אחת ישנה של הלשון

אני!

שם: ירדן תאריך לידה: 20.10 איפה אתם גרים: בפ''ת כמה זמן אתם בפורום: אמ... לא הרבה נראה לי חודש... שיר אהוב של גרין גיי: HOLIDAY ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: BEAUTIFUL LIAR מה אתם שומעים עכשיו?שום כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? הסתיימו כל המבחנים!!!! דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? מסיימים בית ספררררר מסן/אייסי:
דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור? ותמונה!

IפותI

New member
יאללה.

שם: כרמל תאריך לידה: 19.12 איפה אתם גרים: תל אביב. כמה זמן אתם בפורום: כמעט שנתיים. שיר אהוב של גרין גיי: אין לי מושג ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: א"א מה אתם שומעים עכשיו? את אחותי הקטנה צווחת דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? 92 בהסטוריה, המבחן הכי קשה השנה, והציון הכי גבוה בכתה.D: דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? אני אתחתן. מסן/אייסי: במסר דירוג לפורום 1-10: 27 הצעות לשיפור? להחליף מנהלת. הסופרשיפ הזאת לא טובה לכלום. -.-" עוד משו שבא לכם להגיד? אני עייפה ותמונה! גם ככה יש לי בחילה, אני לא רוצה גם להקיא -.-

IפותI

New member
אוי, לא סתם איבחנו שיש לי בעיות בהבנת הנקרא.

[טוב, עוד לא איבחנו, אבל זה בדיוק מה שקרה לי באבחון] ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: א"א מקום מה קראתי "שיר שאינו אהוב של גרין גיי:" אז... עכשיו לדוג', behind blue eyes [כי זה שיר החתונה שלי]

קפצתי לביקור../images/Emo3.gif

שם:ליעוז תאריך לידה:5.10
איפה אתם גרים:נו, את רוצה לפרוץ לי לבית?! כמה זמן אתם בפורום:3 וחצי שנים שיר אהוב של גרין גיי:בסקט קייס נראה לייי ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:וואההה בלגן...יש מלא, לא רוצה! מסרב!!! מה אתם שומעים עכשיו?dead kennedys-hellnation מהאלבום frankenchrist דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?ההופעה בבית ספר והמגבררר אם זה היה החודש בכלל דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?לא יודע מסן/אייסי:לא רוצה!!! דירוג לפורום 1-10:הממ...4-5 הצעות לשיפור?אין פתרון ריאלי\לא פשיסטי עוד משו שבא לכם להגיד?לבעלי חיים הזכות לחיות!!!!111111111 ותמונה! חיפשתי, באמת שחיפשתי אבל, אין, זה לא יילך ככה, אין מה לעשות, פשוט אין, זה נגמר

ממ

שם:דודי תאריך לידה:2.9.93 איפה אתם גרים:פ"ת כמה זמן אתם בפורום:לא יודע, הרבה. שיר אהוב של גרין גיי:יש הרבה, יותר מדי. ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:החדש של ווית'ין טמפטיישן מה אתם שומעים עכשיו?Puling Teeth-נחשו של מי. דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?ציונים לא רעים-.- דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?חופש גדול
מסן/אייסי:[email protected]/301650439 דירוג לפורום 1-10:עשר? הצעות לשיפור?אין הרבה פעילות חברתית-.-" עוד משו שבא לכם להגיד?לא. ותמונה!לעע.

shira907

New member
נמנמנמ ...

שם : שירה
תאריך לידה : 20.5.93
איפה אתם גרים : קריית חיים
כמה זמן אתם בפורום : הרבה כבר לא זוכרת חח
שיר אהוב שלי גרין גיי : אוו יותר מידי
שיר אהוב לא של גרין גיי : גם יותר מידי
מה אתם שומעים עכשיו : MCR-CANCER
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם : יומולדת
דברים שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה : מסיימים ללמודד
מסן : [email protected]
דירוג : אממ 9 וחצי חיחי
עוד משו שבה לכם להגיד : צ'יפס זה מפחיד !!
תמונה : חיחי ציירתי בשיעור אנגלית

F i n k

New member
ראר

שם: גלית תאריך לידה: 27.7 איפה אתם גרים: בתחת כמה זמן אתם בפורום: חודשיים? שיר אהוב של גרין גיי: אין לי מושג. אבל אולי JOS ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: כלמיני. מה אתם שומעים עכשיו? Spike - The Network דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? ל"ג בעומר D: דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? חופש!!!!%$@#@$#$ אה, ות"א עם אנשים נחמדים. מסן/אייסי: איכסה אייסיקיו. דירוג לפורום 1-10: 10? הצעות לשיפור? לא. עוד משו שבא לכם להגיד? פלוץ מהפות! חיחיחי. ותמונה! אוקיי!

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifכן, גם החודש אני פה

שם: חן תאריך לידה: 20.8.1994 איפה אתם גרים: מודיעין כמה זמן אתם בפורום: החודש שנתיים. [וואו איזו פקאצה הייתי XD] שיר אהוב של גרין גיי: scattered, 2000 lightyears away, when i come around ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: יש יותר מדי |: מה אתם שומעים עכשיו? קשמיר- לד זפלין דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? סיימתי עם העבודת שורשיםםםם, לג בעומר, חברים דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? חופש!!!!! מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8.5 הצעות לשיפור? אין לי כ"כ הרבה עוד משו שבא לכם להגיד? כלום, מה. ותמונה! אין

:D ../images/Emo163.gif

שם: נועה תאריך לידה: 25.7 איפה אתם גרים: כמה זמן אתם בפורום: שנתיים שיר אהוב של גרין גיי: צצ... The Grouch, או כל שיר אחר מנימרוד *_* ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: ואאאאאאאאאאה יש המון מה אתם שומעים עכשיו? Fallen Leaves-Billy Talent דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? ספה קרו מיטינג! דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? לסיים עם הבגרויות שצריך ללמוד אליהן בעזרת השם קולולולולולו מסן/אייסי: [email protected] כולם מוזמנים להוסיף אותי, אני לא נושכת ולא סנובית. בד"כ
דירוג לפורום 1-10: 10, ברורי! הצעות לשיפור? יותר אנשים צריכים לקחת על עצמם לפתוח פינות לדעתי. עוד משו שבא לכם להגיד? תנו לפוקים לחיות! והיסטוריה זה חרא ותמונה! טוב, נו.....

דניתיי16

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo199.gif

שם:דנית
תאריך לידה:17.5.91
איפה אתם גרים:איפשהו בחולון
כמה זמן אתם בפורום:אממ כמה חודשים..? כן משהו כזה /=
שיר אהוב של גרין גיי:יותר מדי
ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: גם יותר מדי..
מה אתם שומעים עכשיו?Billy Talent-burn the evidence
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? כן אני באמת זוכרת מה שקרה לי בחודש הקודם..
דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?שייפלו עליי 100 מיליון דולר.. חהחה
מסן/אייסי:נההה
דירוג לפורום 1-10: 10! למרות שהוא מצומצצם..
הצעות לשיפור? פעילות,עדכונים.. כאה.. טוב שגרין דיי יוציאו את האלבום החדש אני מאמינה שיהי כאן הרבה חדשים...
עוד משו שבא לכם להגיד? אני עייפה...
ותמונה! אמממממממממממממממממ טוב!

../images/Emo97.gifמתפקדת ^^

שם: תמע (תמר) תאריך לידה: 2.3 איפה אתם גרים: חולון כמה זמן אתם בפורום: עממ.. כמה חודשים
שיר אהוב של גרין גיי: Holiday, Time of your life, St. jimmy ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: My immortal (אוונסנס), but its better if you do (פאניק!%#@@) מה אתם שומעים עכשיו? את החדש של מיי כימיקאל רומאנס דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? עברתי את השלב הראשון באודשנים האלה לתוכנית בערוץ 2 :p דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? מסיימים בצפר
סופסוף מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 3.14159 הצעות לשיפור? יותר פעילות (?)
אנא ארעף? עוד משו שבא לכם להגיד? איש קטן עושה קפה DDDDDD: ותמונה! לא באלי

Little Panda

New member
אמממ

שם: הודיה תאריך לידה: 30/09 איפה אתם גרים: במרכז כמה זמן אתם בפורום: אמממ... בערך שבועיים... שיר אהוב של גרין גיי: ג'יסז אוף סורבביה ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: all star (משרק...) מה אתם שומעים עכשיו? וולקאם טו פרדייס (של גרין דיי) דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? אמממ קיבלתי 100 בהיסטוריה... דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? שאני אקבל יותר מ- 80 במתמטיקה... מסן/אייסי: מסן: [email protected] לא להטריד ולהזדהות!!! דירוג לפורום 1-10: אמממ 8+ הצעות לשיפור? אולי מפגש? עוד משו שבא לכם להגיד? מה כאילו מסר כזה? אמממ... תחיכו! זה מידבק!!! (-קלישאה...) ותמונה! כל התמונות שלי חרא... לא כדאי לכם לראות אותי...

למעלה