התפקדות!

AriellA100

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

שם: אריאלה תאריך לידה: 6.1.89 איפה אתם גרים: עכו כמה זמן אתם בפורום: שנתיים ומשהו.. שיר אהוב של גרין גיי: going to pasalacqua ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: הרבה מה אתם שומעים עכשיו? כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? עברתי טסט דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? נסיים עם עוד בגרות.. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: כיום 7 הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? אני עייפה ותמונה! טוב

miss rocker

New member
P=

שם: טליה תאריך לידה: 18.8.93 איפה אתם גרים: חולון סיטי P= כמה זמן אתם בפורום: לא זוכרת P= שיר אהוב של גרין דיי: מתחלף לפי המצברוח...עכשיו זה jesus of suburbia ושיר אהוב שאינו של גרין דיי: כנ"ל...עכשיו זה Love Her - Seether מה אתם שומעים עכשיו? נת'ינג P= דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? לא זוכרת... דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? חופש הגדול :] מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7 P= הצעות לשיפור? לא יודעת :] עוד משו שבא לכם להגיד? "זה מתסכל כמה שאני טיפשה. אז, אל תהיו טיפשים כמוני , תצאו..." חחח XDD ותמונה! - הסיכות שהכנתי מפימו :]]

אהא.

אריה המזל הכי שולתתת!@#%&~ חח כמה שזה היה פאקצתי מצידי להגיד את זה XD לאמשנה. ממ תאמת,אני דיי באה לפה כל יום Oo

l i o r a n g e

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo209.gif

אני פה! שם:ליאורוש המאמוש תאריך לידה:22.8.93 איפה אתם גרים:במצפה רמון כמה זמן אתם בפורום:שנה ו9 חודשים שיר אהוב של גרין גיי:אמממ... give me novecain בינתיים ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:יש כ"כ הרבה... מה אתם שומעים עכשיו?every me and every you-placebo דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?זאק! דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?זאק! מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום:7 הצעות לשיפור?שנועה תחסום את כולם חוץ מאת כרמל ואותי ואז נעשה כיף חיים! עוד משו שבא לכם להגיד?בנים בהחלט יכולים לעשות לי את השבוע. ותמונה!

../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

שם:סופי תאריך לידה:17.8.93 איפה אתם גרים:חור נידח ליד רחובות כמה זמן אתם בפורום: לא הרבה..איזה חודש(?) שיר אהוב של גרין גיי:וואי יש כ"כ הרבה!!! ניראה לי הולידיי ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:ממש ממש הרבה מה אתם שומעים עכשיו? כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?ממ..הכרתי אנשים מגניבים D: דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?חופש גדול!@#($)@%*!~ מסן/אייסי:[email protected] מוזמנים להוסיף
דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור?אממ לאידעת.. עוד משו שבא לכם להגיד? היי? ותמונה! טוב, אבל שאפחד לא יאשים אותי אח"כ אם הוא מקיא או שצריך להזמין אמובולנס בגלל זה!

Green for a Day

New member
../images/Emo41.gifט575ק37

שם: מאי תאריך לידה: 17.6 איפה אתם גרים: זכרון כמה זמן אתם בפורום: אממ כמעט שנתיים.. שיר אהוב של גרין גיי:כרגע scattered, when i come around ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: יש הרבה.. מה אתם שומעים עכשיו? כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? כלום דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? אמ..יומולדת :) מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: 5 הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? אין לי כח ותמונה!

XD XDXDXD

שם:חן תאריך לידה:12.2.1991 איפה אתם גרים:קריות כמה זמן אתם בפורום:שנה וקצת ניראה לי .. שיר אהוב של גרין גיי:אוהו יש המון ... ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:ממממ אני לא שונאת אותו אבל הכי פחות אוהבת זה הולידיי למרותשאני אוהבת אותו בהופעות .. מה אתם שומעים עכשיו?Green Day - Working Class Hero דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?לא יודעת . דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?מממ מסן/אייסי332625308 [email protected] דירוג לפורום 1-10:100000000000000000000000000 הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד?בהצלחה בבגרויות חבר'ה . ותמונה!כשיש מתכונת ביום ראשון בלשון למי יש זמן לשים תמונה ? עזבו אותכם . אוי סליחה עיזבו אותכם . די די די די הלשון משפיע .

יאללה אני לא יכולה להתאפק~!

שם: דנע תאריך לידה: 16.10 איפה אתם גרים: הרצליה כמה זמן אתם בפורום: כמעט 3 שנים (ואני פה יותר מליעוז השקרן!) שיר אהוב של גרין גיי: Paper Lanterns ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: Police truck- Dead kennedys מה אתם שומעים עכשיו? World Up My Ass- Circle Jerks דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? אהה, אני לא זוכרת דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? ג'ושי יבוא לארץ מסן/אייסי: !!!!! דירוג לפורום 1-10: 34 הצעות לשיפור? מגבת עוד משו שבא לכם להגיד? בשר זה רצח חלב זה אונס!!!!!!!!111111 ותמונה!

coullette

New member
בוווווווווווווו

שם: דפנה תאריך לידה: 15.7 איפה אתם גרים: ראשל"צ כמה זמן אתם בפורום: שנתיים-שלוש? שיר אהוב של גרין גיי: אנערף ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: לא יודעת מה אתם שומעים עכשיו? כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? סיימתי את התואר דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? לקבל את התעודה מסן/אייסי: לא רוצה דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? אין עוד משו שבא לכם להגיד? לא ותמונה!

camila111

New member
=))

# שם: אלמוג # תאריך לידה: 12.8.90 # איפה אתם גרים: במרכז # כמה זמן אתם בפורום: נממ הייתי וחזרתי והייתי וחזרתי.. # שיר אהוב של גרין גיי: Boulevard of broken dreams - כי בזכות השיר הזה הכרתי את גרין דייי # ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: ממ לא יודעת.. What if god was one of us אווו כל שיר של גרין דיי.. לודעת # מה אתם שומעים עכשיו: הרגע נגמר U & Ur Hand של פינק והתחל Final countdown, מה אני יעשה, זה אקראי.. # דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: סיימתי ללמווד :) כולל כל השביתות האלה..אחלה חודש # דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה: כל מיני דברים שאני מתכננת לקראת חו"ל :) # מסן/אייסי: [email protected] אייסי- 153729184 # דירוג לפורום 1-10: 9 # הצעות לשיפור: ממממ אולי שיהיה יותר מסודרר, שרשורים לכל דבר כזה- תמונות, חדשות לודעת # עוד משו שבא לכם להגיד: גרין דיי שולטים-- בילי ג'ו מושלם!! :) # ותמונה: -->>

GrEeNgIrL3

New member
באיחור..

שם: תאריך לידה: 17/7/89 איפה אתם גרים: ב"ש כמה זמן אתם בפורום: אמממ דיי הרבה חח שיר אהוב של גרין גיי: יש הרבה ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: יש גם הרבה חח מה אתם שומעים עכשיו? סינרגיה דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? לא זכור לי משהו טוב חח דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? מסיבת סיום י"ב!! מסן/אייסי: 287995278 דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? להביא עוד אנשים! עוד משו שבא לכם להגיד? משעמן ליייי חח ותמונה!

למעלה