התפקדות

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך
חשבתי שגם את כלולה לדעתם

יונה רמצה שכמה בנות חושבות כמוה חששתי שאת בינהם כי כבר כמה ימים לא שמעתי ממך ולא פנית אלי אז.... ניסיתי לקשר

עלמה 3

New member
כן, רק לא נשאר , מנסה לחפש מה עוד

נשאר .............. רגע ... מממממממממ ריבת תפוזים סינים , נראה לך ?

אמרתי לך שאת מתוקה ומיוחדת

לזה הייתי זקוקה לאחר מטר של הפיכת הטוב לרע והסלפות וראיה הפוכה לרעיון המכוון קראת אני ממש המומה מיעל ומתמיכתה של יונה נשאר לי לכבדן בדעתן וברצונן

נגשתי לראות מתנצלת פספסתי חוששת..

להגיב... שגם את לא תפגעי אבקש את הסכמתך אילנה

עלמה 3

New member
הינך מוזמנת להגיב............

אני לא נפגעת - זה בכלל לא עניין של להיפגע... מקודם כתבתי תגובה - נמחקה לי ועפתי מתפוז............ אבל כתבתי שם, שלדעתי ובאמלצתי... יש מקום לשנות את גישתך ! ושגם את תקבלי שישנם אנשים עם דעות אחרות ושונות ואם את מדברת על ראיה מרחבית... אז תתבונני ותבדקי .. את דברייך .. אולי אפשר אחרת ? את יכולה להביע את דעתך עלמה

המצחיק שמצבי אינו שונה ממצבכם

גם אני נכנסתי לתוך משפחה (מה שיעל לא הבינה) כשמשפחה מתפרקת ואני לוקחת חלק זה בעיני (דעתי) פלשתי לתוך משפחה גם אני לא הרסתי אותה היא התפרקה עוד קודם אך אנחנו צריכים לקחת בחשבון שלא קבלנו רק את בן זוגינו אלא את כל החבילה הראיה המרחבית שלכל רגש שעולה לנו צריך להסתכל על זה שלפנינו ולחשוב מה הוא גם נושא (מרגיש) שתביני בכל מצב שיש מתח, עצב, פרינצפ, זלזול, כל זמן שיש משהו לא טוב באויר לא רק את מרגישה זאת זה תמיד שני הצדדים כל אחד סובל מהצד שלו כל אחד חושב שהסבל שלו הכי קשה ולא הוגן וכו' חוץ מזה שלך ולי היו שיחות טלפוניות ואת כבר הבנת והכרת את הדרך שאני רואה ומאמינה בה לגבי גישתי: מה נאמר שכל כך פגע וביקר את יעל? את קראת את מה שכתבתי אני בסך הכל חיזקתי אותה שאל אף מאמצייה שלא תרים ידיים וגם לך אמרתי זאת אינני מתכוונת לשנות גישה מה, שאני אבטל את עצמי שאשנה את דעתי כדי להתייפות מעיניכם למה למה אנשים לוקחים כל דבר באופן אישי ובוחרים להפגע כמה אפשר לתת כוח למילים? להפוך את כוונתם של מילים תמימות ולהפוך אותם לביקורתיות, מאשימות ולהשאר במקום של קורבן לדעתי אדם שבוחר לעצמו להפגע כנראה יש משהו עם עצמו שאינו שלם איתו ונותן למילים כוח להדגיש זאת ולהשאיר אותו במקום של קורבן חבל יש לי הרבה מה להגיד ולהעביר לאלה שלא התגברו אך אין טוב יותר מאשר בארבע עיניים חוץ מזה אם תרצי לדעת יצרו איתי קשר אישי חלק מהמורכבויות והייתי חלק משיתוף מהצד השני של המשתתפים ואני אוביקטיבית יש דברים שמה שרואים מכאן לא רואים משם טוב זה חלק קטן ואולי לא מאורגן אני כבר עייפה לילה טוב אילנה

noamic

New member
כל כך נכון את כותבת !!!

ואם נשים לב - אז זה כל כך נכון הניתוח של ההעלבות, ההתרגזות והפגיעות ממלים של אחרים . יש בנו משהו שנותן כוח למילים, אלה לא המילים עצמן, אלה בעיקר הרגישויות שלנו. ולפעמים מעלות פה חברות בעיות כל כך רגישות והן נפגעות ממה שילד זה או אחר אמר והתנהג, אבל אם נתבונן היטב - האם לא הרגישויות שלנו הגיבו ? האם - אם היינו חושבים מנקודת מבטו של הילד, ומנטרלים כעסים ורגישויות שלנו - האם יש לנו את היכולת לבחור (מודגש) לא להיפגע ? לדעתי, ואני מסכימה עם אילנה - זה הרבה תלוי בנקודת המבט שלנו. גם כשילד מתנהג בצורה החוצפנית ביותר. למשל לא עונה חג שמח - הבחירה היא בידינו - לא להעלב מזה, לא להתרגז. לקבל את ההתנהגות כזרה ואובייקטיבית - התנהגות התנהגותית כזו - ולא לבנות עליה תלים של משמעויות ורגשות. ואז - התגובה שלנו תהיה אחרת. וכנ"ל לגבי דבריה של אילנה או של כל אחד אחר שכותב אחרת. תנו מקום לאחר. כל עוד הוא לא עושה דברים בכוונה לפגוע. ולפעמים אנו מתקוממים על מישהו שמראה כיוון אחר כי הוא מערער את בטחוננו, ואמונתנו בצדקתנו, אבל אם אנחנו באמת רוצים להבין ולגדול וללצמוח - אז לשמוע את הביקורת. כן מותר לבקר, אפשר להתעלם ממנה, לדחות אותה, אבל לא להיפגע, כי הדברים כאן לדעתי לא נאמרים במטרה לפגוע אלא להעיר כיוון אחר. והרי ברור שלאף אחד מאיתנו לא ברורה התמונה של אף אחד אחר. הדברים כאמור כל כך מורכבים - אבל לפעמים זוית נוספת יכולה להאיר - או לא להיחות רלוונטית. אז צריך ךהקשיב ולהקשיב ולהקשיב. אולי בכל זאת יש בה משהו... יום נעים !

העין ה 3

New member
גם אני כאן

מעט מאוד, הרבה פחות ממה שאני רוצה. בתחילת ימי הפורום הייתי מכורה חזק לפורום אחר ולכאן הייתי נכנסת פעם בכמה ימים. עכשיו זה הפורום הראשון שאני נכנסת אליו ואם יש לי זמן מוגבל אז זה הפורום היחידי... תודה לכולכם

blonda3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifהלוווו....

לא עומדת בקצב שלכם, וזה אולי סימן טוב לפורום. מציצה מידי פעם....וכותבת כשיכולה. ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים

עלמה 3

New member
בלונדה אהלן ../images/Emo24.gif

כתבנו לך מינוס ביומן העיקר שאת מציצה מידי פעם מה שלומך ? עלמה

blonda3

New member
../images/Emo26.gifמינוס ביומן?אז הנה השלמת החסר

שלומי? נדמה לי שהכל בסדר
אלא שאני קצת עייפההההה..... אז ביומיים האחרונים פגשתי גם את הבן וגם את הבת הגדולים והמקסימים שלי. לבן היתה מסיבת בני מצווה בבית הספר והלכתי עם אחותו קטנה והיה מרגש מאד דיברו שם על עבודות השורשים, ועשו לנו הופעה יפה, הבן שלי בחר להרחיב על הסבתא שלי, וזה החמיא לי כמובן.והצצתי בעבודה שהוא עשה.ממש השקיע. ופגשתי את הגרוש שלי שבא הפעם לארוע לבד, וכששאלתי אותו למה לא בא עם אשתו והבן שלה-קיבלתי תשובה-שהם במקרים האלו החליטו לעשות הפרדת כוחות...אז ישבנו כל אחד בקצה אחר של האולם... כי ככה הוא בחר......וחשבתי על הבן שלי-שלא זוכה לראות כמעט את שני הוריו ביחד, ואז כשהטכס הסתיים ניגשתי אל הגרוש ודיברתי איתו קצת, ונדמה לי שזה עשה טוב לילד... ונודע לנו בהפתעה שהבן שלנו נבחר עם ילד נוסף לייצג את השכבה בתחרות חיצונית במתמטיקה....(ילד מחונן-כבר אמרתי?)ובסוף כשנפרדנו-קיבלתי מבני חיבוק גדול ונשיקה-וזה היה שווה את כל הערב....אחחח-איזה ילד....... ולמחרת הבת הגדולה והמקסימה עשתה לי הפתעות ובאה אלינו הביתה פעמיים לביקורים חטופים......אז זה גם עשה לי כייף וגם קצת נחת.

עלמה 3

New member
זה נשמע נפלא , בלונדה

אחרי הכל מגיע לך ... באמת נחת ולקבל חיבוק גדול מבנך.... ולבנך - בהצלחה בתחרות , מחזיקה לו אצבעות.. בלונדי' איך הבנים מסתדרים בחיי היום יום.. הם בני אותו גיל ? הכוונה לבן שלך ולבן של אישתו ? עלמה

blonda3

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo57.gif

מסתדרים מצויין עלמה.... פוחדת לכתוב ..מעין הרע...... נדמה לי שיותר טוב מאחים ביולוגים..... הם אומרים לאחרים שהם אחים. וגם הקטנה שלי חושבת שהבן השני אח שלה..... שרק ימשך ככה תמיד.

למעלה