התפקדות

Wiccan Scorned

New member
התפקדות../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

יש לי הצעה: אני דיי חדש פה, ואני רוצה להכיר אותכם יותר טוב, אז בואו כל אחד יכתוב שם, ניק, דמות אהובה, עונה אהובה, פרק אהוב, תחביבים וכו'!? ככה נכיר אחד ת'שני יותר טוב... אני אתחיל: Wiccan Scorned (אין קשר לALIAS פשוט זה הניק שלי כבר המון שנים) שם: אוש(רי) בן 17 גר בחולון עונה אהובה: שניה פרק אהוב: 2X13 - Phase One דמות: סיד, מייקל וג'ק טלוויזיה: באפי, זהות בדויה, 24, סקס והעיר הגדולה, חברים, ריימונד, שנות ה-70, מלך השכונה, ER, בנות גילמור, מכושפות ועוד... תחביבים: טלוויזיה, מחשב, לצייר, לשיר (ותוך כדי לנפץ כמה זכוכיות בדרך), לטייל, לעשן (בגמילה..
), לשתות (רק בשישי)... וזהו.. אז פליז.. תעשו גם אתם...

RenanaD

New member
אני!

שם: רננה (או ג'יי.רן, או רננלדי, או...), 16 (עוד כחודשיים!!), רחובות. עונה אהובה: 2, אבל עדיין לא סיימתי אותה. פרק אהוב: אממ... לא זוכרת!! (זה הגיל, הגיל). דמות: אירינה, סידני. טלוויזיה: זהות בדויה, זהות מפוברקת, חברים, דארמה וגרג, אלי מקביל ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת. תחביבים: טלוויזיה, אינטרנט, לישון, לשנוא את בי"ס. זייהו!!

inbal145

New member
אמממ... אני../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

ניק: inbal145 סתם כי בא לי...
שם: ענבל
, בת 14 וגמני מחולון
עונה אהובה: שנייה רולז
פרק אהוב: 201, 207, 213
דמות: סידני, מייקל, סארק וג'ק
טלוויזיה: זהות בדויה (מן הסתם
), חברים בלה בלה בלה...
תחביבים: לשיר, לרקוד, טי וי, מחשב, איי סי קיו, חברים וחברות... אני מקווה שהספיק לך
השקעתי

אנא (מור - שוש../images/Emo70.gif)../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אמנמנמ....... שם: זהר גרה בפ"ת (לשלטון. או שלא.....
) עונה אהובה: אמממ לא עשיתי שום מאמץ להתקדם בעונות אחרי שהפסיקו לשדר אותם, ככה שבבושה גדולה - עונה ראשונה...
פרק אהוב: אין-לי-מושג. פרק טוב דווקא
דמות: אממ וויל. איזה מותק
טלוויזיה: לא רואה הרבה, אבל קצת חברים ואת הקטע של עדי אשכנזי אצל יאיר לפיד...
. אה, כן - כוכב נולד והאקדמיה (ז"ל) לצחוק. תחביבים: קראטה, אינטרנט, לקרוא, קראטה ו....קראטה

הרמוני

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: שירה גרה בירושלים
עונה אהובה: 2
פרק אהוב: PHASE ONE
(וגם 8 של עונה2) דמות: ג'ק, אירינה, סיד, מייקל, אי-אפשר לבחור אחת הם כולם כאלה מעולים!
טלוויזיה: זהות בדויה(
דהה), חברים (
נגמר), אי.אר (
חוזר!), ג'אג, סקרבס (זוכרים את הקומדיית בית-חולים הזאת שהייתה משודרת כל יום ראשון מייד אחרי זהות בדויה? אז זה זה). ועוד כל מיני קומדיות אמריקאיות... תחביבים: טלוויזיה, מחשב, לישון, לקרוא, להשתדל ללמוד כמה שפחות ובעיקר לישון.

Moreiro

New member
אגב, ../images/Emo121.gif

סקראבס משודרת בשידורים חוזרים עכשיו, ביום רביעי בלילה
סדרה מעולה

s h a l i m a r

New member
MINE:

שם: בת-אל, בת 16 עדיין
... גרה ב י-ם... עונה אהובה: שניה פרק אהוב: לא ממש זוכרת דמות:סידני, מייקל, ג'ק (חולה עליו...) טלוויזיה: זהות בדויה, פרוייקט איקס (שלצערי יורדת...
) , חברים(גם זאת נגמרה...
), סקס והעיר הגדולה (גם זאת נגמרה...
), (כבר אין לי מה לראות חוץ מזהות בדויה...) תחביבים: טלוויזיה, מחשב, לישון, מוזיקה, סרטים, שופינג... וזהו!

oy my godnes

New member
שלום! שלי:

ניק: Oy my godnes שם:בר, ועם אתם רוצים לדעת את שם המשפחה אני מוכן לא להגיד לכם... איזה רע אני! עונה אהובה: ראשונה, או יותר נכון היחידה שראיתי! פרק: את כוווולם חוץ מפרק 17... דמות:סידני הפצצה עולמית, כוסית(לא מת על המילה הזאת אבל מה לעשות?) טלוויזיה: באפי, זהות בדויה... ותתפלאו, כמה אני רואה גם חברים לנצח, לא לצחוק עליי! חחח זה נשמע מצחיק... תחביבים: לכתוב, לצייר, לשחק במחשב, להיות עם חברים\ חברות... ו... עוד מלאאאאא דברים שאין לי כח לרשום ועם אני ירשום יהיה ממש קקה, אני לא יודע לאן אני ממשיך אני רק יודע שאני מכור לפרסומת הזאת...

קרלוצה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo47.gifשלי...

דנה בת 22 גרה בחור בצפון שאף אחד לא מכיר
עונה 2 בינתיים
מייקל וסיד (זוג שמוציא את הנשמה אבל שיהיה) ותחביבים: לעשות דברים כאלה במחשב>>>>> למרות שיצא טיפה מעאפן

inbal145

New member
אויש דנה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זהו... נשפכתי
והרעיון חמוט

מווותק

New member
אני מווווווותק ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

שם: אורלי גיל: 27 (YYY... איזה זקנה בלה). מקום מגורים: הרצליה דמות אהובה: ג'קקקקקק המלללללללך!
פרק אהוב: 201, 208, 209 וגם יש פרקים בעונה ה- 1 שבהחלט עשו לי את זה. (שמתם לב שאף אחד לא הזכיר בינתיים את העונה ה - 3...?
). תכניות אהובות: מבט, מוקד, פסוקו של יום, פגישה לילית עם...סתתתתתתם! ER, הבית הלבן, בנות גילמור וכדומה. אז זהו - נשיקות ממני
אורלי

מווותק

New member
../images/Emo6.gif נכון...את צודקת....אני...

נורררררררררררררררררררררררא זקנה!!!

inbal145

New member
אררר איתך../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif צאי מזה כבר../images/Emo123.gif

*פקודה*

קרלוצה

New member
../images/Emo8.gif הרעיון בעיקרון הוא....

שיש הרבה דגים בים אבל הדג היחידי בשביל סידני וג'ניפר זה הדג מייקל

prophecy girl

New member
me!../images/Emo21.gif

מיכל [מייקי] בת 14 [עוד חודשיים ^^] מהרצליה עונה: 2 פרקים:2x13, 2x07, 309, 314 ,315 דומיות: מייקל [באט אופקורס..
], סיד, ג'ק טלוויזיה: באפי, אנג'ל, טרו קולינג, אליאס, מכושפות, חברים [
], 24. תחביבים: לרקוד, לשיר, לישון, מחשב, לאכול [בעיקר קרח
], טלווזיה

prophecy girl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif היה שולת!!!../images/Emo21.gif

צריך לעשות את זה שוב מתישהו... פרק 7..?

Chakotay

New member
טוב גם אני חדש פה

שם : שחר ניק : צ'אקוטיי שמו של הקצין הראשון על Voyager. דמות אהובה : כמובן אבל כמובן שסלואן!!!! הוא שולט! וגם סיד וג'ק! עונה אהובה : 2 פרק אהוב : אין לי פרקים אהובים, בגלל שלסדרה יש עלילה מתמשכת, לעומת זאת יש פרקים שנואים הם הפרקים שלא מקדמים את העלילה. טלויזיה : Alias,Star Trek The Next Generation, Star Trek DS9, Star Trek Voy , Stargate SG-1,Jake 2.0, The Dead Zone ורבים אחרים. תחביבים: סדרות, סרטים ומחשב בעיקרון...

למעלה