התפקדות

מווותק

New member
הי שחר

רק רציתי לומר לך ש- Star Trek Voyager היא אחת מסדרות הטלוויזיה האהובות עלי בכל הזמנים (ובכלל כל מה שקשור לסטאר טרק). אז...אהבתי מאוד את הכינוי שלך
עכשיו כל מה שאנחנו צריכים זה ש- "7" ו- Janeway יצטרפו והכל יהיה בסדר.

Chakotay

New member
:) אם בא לך צטרפי לפורום

"מסע בין כוכבים" פורום מספר 400.

אני עוד לא התפקדתי!

ניק: me myself N MichaL (דוגרי... אין לי מושג למה הניק הזה.. אני לא מתה עליו.. אבל אין לי משהו יותר טוב..) שם: מיכל בת כמעט 18 ואני גרה באיזה חור באיזור הצפון דמות אהובה:
מייקל!!!!!!!!
, סידני וג'ק לפעמים ממש חמוד.. עונה אהובה: שנייה פרק אהוב: 213 ו...אמ... *חושבת* 1X01 (ממש אהבתי אותו!), 2X07 2X01 וזה הכי אני חושבת... טלווזיה: אליאס!!! (שולט!), חברים, סקס והעיר הגדולה, משפחת סימפסון, מלקום באמצע.. תחביבים: לטיייל, לרוץ (מוזר... אבל אני ממש אוהבת לרוץ בערב...), צופים, אינטרנט (מכורה מה לעשות..)ויש עוד דברים.. אמני סתם לא מצליחה לחשוב עכשיו...

everlasting1

New member
טוב, גם אני חדש פה

ראיתי את הפורופ הזה לראשונה לפני כמה ימים. וזהו.. ניק: everlasting1

everlasting1

New member
טוב, גם אני חדש פה

ראיתי את הפורום הזה לראשונה לפני כמה ימים, ובינתיים נראה נחמד. ניק: everlasting1 לא הצלחתי לחשוב על משהו טוב יותר שם: יהונתן, בן 19 גר בצפון קשה לי להחליט איזה פרק הכי אהבתי... הפרק אחרון של העונה הראשונה היה מרשים וכך גם הראשון של העונה השנייה (לא ראיתי הרבה מעבר לזה). דמות אהובה: סיד (מאוד מפתיע..) טלויזיה: סיינפלד, זהות בדויה, הפרקליטים. וזהו... נעים להכיר

gilmorefreak

New member
היי....תורי- *קצת* באיחור...

טוב אני לא ממש חדשה אבל לא מרבה לכתוב כאן...(יש יותר מדי פורומים בתפוז ויותר מדי לימודים!!!- וקצת מדי זמן לכתוב פה כתוצאה מכך!!) בכל מקרה..אני בעונה השנייה- ראיתי עד 2X12 וכולם אוהבים את 13...בקרוב אצלי!!
אוקיי..ניק- gilmorefreak..אני צריכה להסביר?? בנות גילמור... שם: איילת גיל: סוף החודש 17! (ממש סוף החודש...ב-31) דמות אהובה: מייקל
וסיד כמובן...וגם ג'ק ואירנה.. עונה אהובה: בנתיים השנייה פרקים אהובים: 2X08 2X09 1X01 והפרק האחרון של העונה הראשונה..ויש עוד מלא שאני לא זוכרת... תחביבים: מחשב..כמובן!, טלוויזיה- בטירוף- מכורה!, טניס..אממ..משהו אחר? אין לין מושג.. סדרות: *הכנה נפשית- זה ארוך* אי.אר, זהות בדויה, בנות גילמור וחברים כמובן... בנוסף- האקדמיה שנגמרה...(אצלי חברים עוד לא נגמר כי לא ראיתי עוד...), כוכב נולד הראשון!! השני מאוס כבר!, מכושפות, ג'ואן מארקדיה, דרו קארי...טוב ואוו אני לא זוכרת עוד!!

למעלה