התפקדות!!

4hilla4

New member
התפקדות!!

כל החדשים [ כולם ] נא להתפקד ולענות על השאלות! שם- גיל- דמות אהובה מהסדרה- תמונה אהובה- פרק אהוב מהסדרה- זהו!!!

רולדההה

New member
היי. ../images/Emo98.gif

שם- לי גיל- 16 דמות אהובה מהסדרה- הומ, ריד וג'יג'י. שניהם מגניבים וחמודים להפליא. תמונה אהובה- אי לי ממש. פרק אהוב מהסדרה- הו, הפרק שריד שמר על הכוכבת הבלונדינית היה מצחיק [ומפחיד] ברמות, ומאוד נהניתי ממנו. מקווה שהפורום יפרח ויצליח!

kml4e

New member
חח מצחיק חדשים חחחח

שם- בת-אל גיל- 17 עוד חודשים
דמות אהובה מהסדרה- ריד נראלי או השחור ההוא ששכחתי את שמו חיחי פרק אהוב מהסדרה- נראלי שחטפו את ריד עם המשוגע ההוא מדוסון

GirlAnachronism

New member
יו! ידעתי שהוא היה מדוסון!

ישבתי שעות וניסיתי לחשוב מאיפה הוא מוכר לי, אח, דוסון עם זיפי-רווקים..

ליאני2

New member
היי XD

שם: ליאן גיל: 13 דמות אהובה מהסדרה: ריד
למרות שבפרקים שאחרי החטיפה שלו הוא ניהיה ממש מעצבן.. תמונה אהובה: אין ללי כמעט תמונות... פרק אהוב מהסדרה: התחלתי ליראות מממש בקביעות רק בעונה שנייה אז-- the big game ן- revelation

TheSegal

New member
../images/Emo13.gif מתפקדת

שם: עדי גיל: 25 דמות אהובה: ג'ייסון גדעון תמונה אהובה - אין כזאת פרק אהוב: הפרק שריד נחטף, אלה היו 2 פרקים חזקים מאוד וטובים

4hilla4

New member
עונה..

שם- הילה גיל-12 דמות אהובה מהסדרה- עונה 1 ועד פרק 6- אל ומורגן עונה 2 פרק 6 ואילך- מורגן והחדשה הזאת שבטח שאחרי שאני אשלח את ההודעה אני אזכר בשם שלה... תמונה אהובה- פרק אהוב מהסדרה-פרק 9 פרק 21 - עונה 1 פרק-22 עונה 2. * פרק עצוב*- עונה 2 - פרק 6... [ אל עזבה.. ]

4hilla4

New member
אמילי.. זה השם!

אמרתי לכם.. טוב מחשבות התחיל חייבת לרוץץץ!!

sharon 240

New member
הילה למרות שאת יודעת....

שם: שרון גיל: 12 דמות אהובה: בעונה הראשונה ועד אמצע השניה ריד מאמצע השנייה מורגן והוצ' פרק אהוב: יותר קל פרק שנוא כל הפרקים טובים אבל הכי האחרון בעונה הראשונה והראשון בעונה השנייה פרק עצוב: אין אבל בגלל שאני חברה של הילה אז...: עונה 2 פרק 6

sharon 240

New member
הוספה

גם הפרק כשמישהי שרפה את כל הצירופים של השלוש ושהיא הייתה חייבת לחזור על דברים מסוימים שלוש פעמים ושתקעה את החברים שלה במעלית

היי לכם ../images/Emo3.gif

שם - ספיר גיל - עוד שבוע 15... להלהלה (זה מה שקורה שנשארים בבית יותר מדי בחופש.. מתחרפנים) דמות אהובה מהסדרה - אין מישהו ספציפי. אבל אם אתם מתעקשים, אז ריד סבבה. תמונה אהובה - אין לי תמונות שלהם
פרק אהוב מהסדרה - פרק? כל הסדרה!! לילה טובבבב!!

LindZiv Cohan

New member
רק עכשיו פתחו לזה פורום?!../images/Emo2.gif

שם- זיו [בת] גיל- 16 דמות אהובה מהסדרה- ריד
תמונה אהובה- אין :S פרק אהוב מהסדרה- הפרקים של החטיפה, ואני חושבת פרק 7 [?] בעונה שמשודרת עכשיו, עם 3 הבנות שצריכות להחליט מי מהן תמות. זה היה כזה עצוב

טרודייי

New member
../images/Emo3.gif

שם: רותם גיל:16 וחצי דמות אהובה מהסדרה:ריד! פרק אהוב מהסדרה:הפרק שמורגן נעצר, הפרק על הרוצח הזה שעינה את האנשים [זה שחטפו את הילדים...נו], זה עם הרוצח ביערות ו2 הפרקים שריד נחטף

nomi17

New member
היי

שם: נעמי גיל: 20 דמות אהובה: ריד וג'יג'י תמונה אהובה: אין פרק אהוב מהסדרה: כולם!!!!!!!!!!

י ע ר ה 4

New member
טוב

שם- יערה גיל- 13 וחצי דמות אהובה- ריד תמונה-אין לי פרק אהוב- לא יודעת אני לא מצליחה להיזכר

Pink Floyd 117

New member
עוד חדשה...

שם- נועה גיל- בקרוב 15 דמות אהובה מהסדרה- קשה לבחור, בהתחלה נורא אהבתי את ריד עכשיו נראה לי יותר את דרק ואת הוצ'... תמונה אהובה- אין לי על המחשב הזה... פרק אהוב מהסדרה- פרק סיום עונה של העונה הראשונה (חלק א')... לא זוכרת את שם הפרק. לחלק השני קראו "פישר קינג"... מזל טוב על הפורום! שמחתי מאוד שראיתי שנפתח אחד כי זו הסדרה האהובה עלי (וגם NCIS)...

4hilla4

New member
יש שני חלקים לפישר קינג...

החלק הראשון זה פרק אחרון עונה 1 והפרק המשך זה פרק 1 עונה 2 לשניהם קוראים הפישר קינג.

למעלה