התפקדות!!

Alaithlos

New member
|מצדיעה|

חזרתי הרגע מהעבודה, ואחרי 10 וחצי שעות של עבודה, לא למקלחת, אלא ישר אל המסך! עוד רגע מתחיל פרק
שם- שרון
גיל- 18
דמות אהובה מהסדרה- ג'ייסון גידעון. בגללו התחלתי לראות! (הידעתם? השחקן שמשחק את ג'ייסון גידעון שיחק את איניגו מונטויה ב"נסיכה הקסומה"
) |
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yuval 153

New member
היי

שם-יובל שלוסר גיל-13 דמות אהובה-מורגן תמונה אהובה אין לי תמונות

נעה666

New member
אוי כן

מישהו סיפר לי שהוא מי ששיחק את איניגו מונטויה ואני כולי פרצתי בהתלהבות והוא הסתכל עלי מוזר......

4hilla4

New member
חחחח...

ראית את זה? למרות שאין לי מושג על מה אתן מדברות... אבל זה מצחיק... חחחח.

painapple

New member
מתפקדת.

שם - ענבר גיל - כמעט 21 דמות אהוב - ריד ואיך לא - גרסיה המצוינת. פרק אהוב - כשריד נחטף, אלו היו פרקים ממש טובים. וגם הפרק שחתם את העונה הקודמת היה מצוין, כשגילו קצת על כל אחד דרך אמא של ריד. ופספסתי את הפרק של היום, אני אראה אותו בטח בהמשך הסופ"ש או בתקווה בשידור החוזר בשבת

4hilla4

New member
אוו יש לי שאלה אלייך..

אני יודעת שזה ישמע מוזר אבל יש מצב שאת רוקדת בבאלנס??

sivi17

New member
וואו יש לסדרה פורום (למרות שהוא רק נפתח)../images/Emo8.gif

שם: סיון גיל: 17 וחצי דמות אהובה מהסדרה:גרסים ומורגן -איך לא הם כאלה חמודים כשהם מדברים אחד עם השני תמונה אהובה: אין פרק אהוב מהסדרה: הפרק עם 3 הנערות שצריך להחליט מי תמות והפרק עם הילד הקטן שלוקח ילדים לתוך היער והורג אותם עם אלת בייסבול

4hilla4

New member
זוכרים ש...

מישהו נחטף.. נראה לי ילדה קטנה אז הם הלכו לסוכנות מחשבים כזאת ואז מורגן דיבר בפאלפון עם גרסייה והם דברו כזה- מותר נשמה את הכי גדולה סקסי ודברים כאלה.. ואז שהוא סיים אז כמה נשים הסתכלו עליו והוא כזה- זה טלפון מהעבודה...

נעה666

New member
הוא היה במרפאה!

וזה היה בפרק שאני לא זוכרת איך קוראים לה ירתה באנס ההוא שרצה ליצור משפחות.....

שלוםםםםםםם

שם: מרווה מרגלית גיל: 17 דמות אהובה: ריד. תמונה אהובה: פרק אהוב: יש כמה אבל עכשיו נראה לי שהפרק עם המחבל שרצה לעשות פיגוע בקניון הגדול ההוא.. זה היה פרק מדהים!!! :)

4hilla4

New member
תזכירי לי...

מה היה בפרק הזה.. אני פשוט לא ממש זוכרת ועכשיו סקרנת אותי... כי אמרת שהוא היה מדהים.. תנקסXD

7liel7

New member
היי../images/Emo13.gif

שם- ליאל (בן) גיל- 13 דמות אהובה מהסדרה- גדעון תמונה אהובה- אין לי מושג..
פרק אהוב מהסדרה- כל הפרקים

GirlAnachronism

New member
חדשה! D:

שם- עינת גיל- עולה לי' דמות אהובה- ספנסר ריד 3: תמונה אהובה- אא? פרק אהוב- הפרק עם הOCD בעונה הראשונה והפרקים שריד נהיה מסומם מהעונה השנייה

GirlAnachronism

New member
הו, זה היה אחד הפרקים הראשונים

הפרק עם ההיא ששרפה הכל בשלשות. OCD-טורדנות כפייתית, הפרעה נפשית. עוד פה.

4hilla4

New member
אהה.... פשוט לא

זכרתי את השם. אני זוכרת את הפרק זה אחד הפרקים האהובים עליי! בחירה טוב! XD

למעלה