התפקדות....

Death of Rats

New member
התפקדות....

כל חבר בפורום (אם הוא רוצה, מרגיש, וגאה בזה!!!) מוזמן לכתוב
בכותרת (פעם אחת בלבד, בבקשה) ובתוכן את גילו, וככה נדע אם מספר חברי הפורום עולה על גילם הממוצע... נה? טוב, אני פה. מיאו. 16.5

אני משתף פעולה

אני פה, אם להאמין לתפישת המרחב המעוותת שלי, הנשענת על כללי גאוגרפיה בסיסיים. ואני בן 21, אם להאמין לתפישת הזמן המעוותת שלי, המסתמכת על תעודות כחולות וחתומות שהוציאה ממשלת ישראל.

The Mad Hatter

New member
אני כאן! ../images/Emo45.gif

ואני בת 16.5 גם כן. אבל אפשר לעגל את זה למטה, אם זה מפריע בחישובים והכל...

Maladict

New member
אני נעדר במילוי תפקידי

ואנוכי בן 22 לפי זמן בני התמותה.

מ א ג ר ט

New member
אני פה כדי להשאר

לפי מיטב ידיעתי. ואני יודעת שאני לא הכי צעירה-14 (אני בת 14 ביום רביעי הקרוב!-אז אני מניחה שזה בסדר)

limilu

New member
../images/Emo45.gif

אני... אה... נו, איך קוראים למילה הזאת? אה! כאן, ואני בת... 12 וחצי.

dino_din

New member
אוייש, אני מרגיש כזה זקן

ממש לא נעים לי.... קשיש בן 25 (לא לצחוק, כשאני הייתי בגילכם היה קצת כבוד למבוגרים!!!). דינו. >מישהו ראה את השיניים שלי?<

ויימס

New member
"הנני כאן!!!"

יהורם גאון, מה אתה עושה פה? אני בת 19.5 (לא יודעת מה עם יהורם גאון...)

jammit

New member
אההה...../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

אם אני כותבת כאן, חושבת שיש פה אנשים חביבים למדי ומתכוונת לקרוא בקפידה את ספריו של פראצ'ט, אני נחשבת לחברה בפורום? אני אהיה בת 14 ביום שני הבא. אז אם אני לא באמת חברה, אלא רק חצי, תחשבו אותי כ-7...

המגמה ברורה

למעשה, יש שתי מסקנות עיקריות שאנו למדים מהמחקר הקטן הזה: 1. הגיל הממוצע הוא ללא ספק נמוך ממספר המשתתפים. זה עוד יתברר לבטח בעתיד, אני משוכנע. כמו שזה נראה עכשיו, הגיל הממוצע נמוך גם מהגובה של DOT בסנטימטרים. 2. שמתם לב לקשר גיל-מין? הצלחתי להבין מהתגובות של כולכם, שוויימס ואני למעשה מהווים את הגיל האמצעי, כאשר אני וכל מי שמבוגר ממני, בנים, ולעומת זאת ויימס, וכל מי שמתחתיה, בנות. דרושים בדחיפות בנים צעירים ובנות מבוגרות!

ויימס

New member
היה מגניב אם זה באמת היה ככה, לא?

אבל זה סתם נראה ככה כי דביר ורחל וקינן עוד לא כתבו. זה בת אחת שיותר גדולה ממני ושני בנים שיותר קטנים ממך. מלבד זאת יש עוד 8-11 אנשים שעוד לא התפקדו, אז או שהם עוזבים את הפורום כולם ביחד, או שהכל עוד יכול להשתנות...

Ergil

New member
../images/Emo45.gif

אני בעצם לא פה. אתם לא קוראים את זה. 16.

Athaclena

New member
../images/Emo45.gif 22, עוד לא וחצי.

ואני פה! אתם לא תפטרו ממני כל כך מהר!!!! ופראצ'ט נחשב? הוא בן יותר מ50 כבר אז הוא לגמרי יהרוס את הסטטיסטיקה, אבל קשה להגיד שהוא לא פה כשאנחנו רק מדברים עלין כל היום...

DviRincewind

New member
../images/Emo45.gif

שמי- דביר, ואני בן 19! (מה?! כבר 19?! הזקנה קופצת עלינו בלי להרגיש!!!
)

netsef

New member
אני קצת לא כאן לאחרונה, אבל...

בן 24. תגידו, מה קורה עם טרי? הוא כבר לא מפרסם את תכניותיו בקשר לעולם הדיסק?

למעלה