התפקדות....

Greebo

New member
לא בדיוק אבל בערך..

סך כל התגובות שלי בפורום : 3 כולל זאת P: בכל מיקרה, בן 17.5... קורא את התגובות בפורום קרוב לחצי שנה....

מ א ג ר ט

New member
תמונת מצב

ובאמת חישבתי!!! הגיל הממוצע:19 (טוב, 6/7 18) מספר החברים שטרחו לכתוב פה הודעה: 17

keynant

New member
אני חושב שכמעט התפקדתי פעם אחת...

אבל המחשב קרס... שמי קינן, בן 18.5 בערך, מחזיק בביתי ספריה מכובדת של פראצ'ט(כמעט כל העשרים הראשונים כרונולוגית וטרילוגיית הברומליאד..), אבל לא קראתי אפילו חצי מהם(אני מתקדם מהר אבל, אני עכשיו בשני של הברומליאד, וכשאני אגמור עם הטרילוגיה, אריק מחכה על המדף...) ואגב, כולם באנגלית...

Fingertip

New member
../images/Emo45.gif(קצת באיחור)

(מה לעשות? צבא
(סוף סוף גם לי מותר להגיד את זה)) ½19 אהד.

Athaclena

New member
זו לא בושה!

הבעיה שאני מכירה מספר אנשים שקוראים את טרי אבל הם פשוט לא פה בפורום... ניסיתי לשכנע אותם לבוא אבל רק פנחס היה כאן וגם הוא נעלם
. שוקלת להתקשר אליו ולדרוש את חזרתו המיידית. מי שאני מכירה כוללים בן 40, חמישה אנשים בני 22-25, עוד בן 22 בערך ובן 18. וגם יש אחד שצץ פה בפורום ולא חזר אבל קורא את הספרים אחד אחד. מה לעשות, יש אנשים עסוקים (צבא, לימודים, עבודה, משפחה) ויש כאלה שסתם אין להם מה לכתוב (כן, כן, גברת סגל! אני מדברת אלייך ועלייך!) עצוב, אבל ככה זה.

Death of Rats

New member
אז ככה...

הגיל הממוצע הוא 18.45, שזה בערך שמונה עשרה ומאה שישים וארבעה ימים. מספר חברי הפורום שהתפקדו הוא עשרים. רואים? אמרתי לכם שיש יותר חברי פורום מִשָנים!!!

ויימס

New member
הממ, אתם יודעים מה זה אומר?

זה אומר שאני יכולה להפסיק את 'האימה', כלומר,
כמובן שאני אמשיך בכל זאת.

TankBoy

New member
ואני...

אני כותב פה משהו פעם בחצי שנה בערך, אבל בכל זאת, עכשיו אני כאן. ואני בן 20.

ויימס

New member
טקס קבלה:

1. דמות אהובה. 2. תהליך התפתחותה של הדמות. 3. ספר אהוב. 4. קטע אהוב. 5. מה המקור לניק שלך (נעמיד פנים שאנחנו לא יודעים... אבל אולי יש מישהו שלא יודע, אז בשבילו...) ברוך הבא!!! (שמתם לב איך קיצרתי? נמאס לי לעשות טקסי קבלה. לא שמפריע לי שאנשים חדשים באים, להיפך! פשוט נמאס לי להגיד כל פעם אותו דבר. אני כבר זוכרת את זה בעל פה. אולי אני אגוון ואחליף את הסדר של השאלות! זה רעיון טוב! אהם, כן.)

Gdil

New member
לבקשתך:

1.בואו נגיד שמורט...אבל יש לי גם סימפטיה למוות... 2.אההה... זה די פשוט... מבין של חקלאי לעוזר של מוות לתפקיד של מוות... ומשם אני חושב שלאיזה מושל או משהו כזה (אולי מלך?). 3.אין (אולי תרועת מוות) 4.קטעים עם כוכביות וגם כמו שמישהו ציטט: "אם שמים על זה מלח וחמאה יש לזה טעם של חמאה מלוחה" מתוך ראי-נוע. 5.דמות מסדרת ספרי "רומח הדרקון".

ויימס

New member
מורט

בהתחלה הוא היה כזה ילד מטורלל ומתפרק, ואז הוא התבגר באופן ניכר (כנראה יש לזה משהו עם לראות אנשים מתים כל הזמן...)

למעלה