התפקיד שלנו הוא לדאוג לאדם העובד. (נאום לפיד)

שלום לך כותב מסתורי. למי לא כואבות הגזרות?

לכולנו הן כואבות. אני לא רואה למה שר האוצר ירצה להתעלל בבוחריו.
הוא קיים ומקיים תהליך מסודר של למידה, התייעצות עם בכירי משק ואקדמיה
ולאחר מכן משא ומתן עם הגורמים השונים.
אני מתייחסת רק למה שבוצע כבר, ולא לכל מיני ספקולציות והצעות שלא אושרו.
חלק גדול מההצעות הן הצעות שלא יעברו בסופו של דבר בכנסת ובממשלה- העובדה הזו ידועה מראש.
יש דברים שניתן לעשות במיידי כדי להשיג כסף - ואת זה אנחנו מרגישים היטב, ויש דברים שדורשים הסכמה אם לא רוצים לחרב את המשק.
אז לוקח זמן.
בינתיים- שכל אחד מאיתנו יעשה את החשבון על מה לא שווה לא להוציא- כי בינינו- שאף אחד לא ישמע:
יש פה הרבה יציאה מפרופורציה בכל הסטנדרטים- ראה כתבה של שרון גל המהולל מלילה כלכלי על הוצאה של משפחה בים
(מסעדה, ארטיקים איכותיים, שתיה קלה ועוד...). לא יודעת- אני לים לוקחת סנדביץ' פירות ומים.
אז שלא יביא לי דוגמא את המסכנות של המשפחה ההולכת לים, ובטח גם עושה בת מצווש ב- 100000 שח ומצפה שכל אורח יתן 300 ש"ח לפחות.

עירני22

New member
איילת אינך עונה למה שהעליתי ב:מה הסוף

העיניין העיקרי-צד ההוצאות ,שוודאי עד כה אינו ברור לכל אחד.
מה זה מיליון דולר לניידת משטרה? מה קורה כאן?
מה זה יציאה לסין של נתניהו עם הילדים ?
ועוד ועוד.

אין לי לומר אלא שאני מסכימה איתך.

קודם כל "ניראות" של הממשלה והשרות הציבורי- כל קיצוץ- שיפגע גם בהם כדוגמא אישית.
אחר כך- טיפול יסודי בכל מערכת היחסים עם בעלי ההון וקבוצות הכח.

mr dish

New member
מאה עכוז...קודם נ_יין את כל השחורים, הדפוקים,

החלכאים והמיסכנים, כי זה בודאי הכי מהיר, הכי קל והכי זמין...ואם זה לא יסדר את המצב, נראה מה לעשות עם אוכלי החינם, העשירים, הנהננים והבזבזניים...או בקיצור אורחי הגאנקי.

פאתט.

הבן כמו האב, גם אביו ניגן בדיוק את אותו תקליט

ערב הבחירות, ואחרי שגרף את המנדטים מכל הפראיירים שהאמינו בטחו בו והצביעו לו בהמוניהם, פגע הכי קשה באלה שנשבע להגן עליהם. אז למה חשבתם שהבן יהיה שונה מאביו? התפוח לא נפל רחוק מהעץ. האב פגע בכם בשוטים, הבן כבר יפגע בכם בעקרבים.

אדם חכם רואה את הנולד איילת

אני אגיד לך מה יקרה עם כל הגזירות הכלכליות האלה. כשאת מקצצת 1.5 אחוז מס מכל השכבות וגם מעלה מע"מ וגם מחירים של סיגריות ואלכוהול לצעירים שיוצאים לבלות בפאבים. אז זה מה שקורה.... תשובה, נוחי, וחבריו משלמים אומנם יותר אבל לא מרגישים בהבדל(3 מיליון פחות או 5 מיליון יותר לא ממש משנה להם).

לעומת זאת שכבות הביניים גם משלמים יותר ומרגישים בהבדל!!!(אנשים מפגינים ברחובות כבר במחאה חברתית כי נמאס מהמצב אז איך המפלגה שלך עוזרת להם בדיוק עם העלאת המיסים ושאר הגזירות?(לא התחייבתם להקל? איך אתם מקלים?)). שכבות הביניים יהיו עניות יותר והשכבות מתחת לשכבות הביניים כבר בכלל יסבלו מהגזירות. ולא צריך לחכות שנתיים כדי להבין את זה(תפסיקו לנסות ולמרוח אנשים כדי להרוויח זמן, זה לא עובד על אף אחד)

commandooo

New member
השאלה איזה אדם עובד

אולי חברו יעקוב פרי שמרוויח 3 מיליון על 60% משרה???

למעלה