התפשרויות בקשר לעבודה

תלמד להקשיב, חבר.

מה כתוב בחוזה שלך עם ביה"ס? שהם 'חייבים למצוא לך עבודה שתמצא חן בעינייך'? אני לא מכיר את החוזה, אבל יש לי הרגשה שלא. לכן אתה צריך להשלים עם המציאות, שהם יכולים לצאת לידי חובה בקלות, ואין לך הרבה מה לעשות. אתה רוצה לבטל צ'קים? knock yourself out. בסופו של דבר אתה תצא מפסיד מזה. קטנוניות מבחינתי, זה אי הבנה של המצב הזה. "אני שאלתי משהו ספציפי ולקחתם את זה למקומות אחרים". נכון, זה פורום, ומותר לי להתבטא. נתתי לך עצה - לא מתאים לך, אל תקרא. לסיכום קיבלת ממני עצה ידידותית, לקחת את האנרגיות שאתה משקיע מול מחלקת ההשמה, ולתעל אותן לכיוונים פרודוקטיביים יותר בשבילך. זו גם רוח הדברים שקיבלת משאר האנשים.

nunimon

New member
אתה באמת לא נורמלי.... ../images/Emo8.gif

היי, קודם כל קח נשימה. אף אחד לא רוצה את רעתך. טקסט מול מחשב, מאבד את מימד הטון ונתון לפרשנות שונה של הקורא - ולכן המסר יכול להשתמע להרבה פנים ... (יוצא משהו מהתואר בתקשורת שאני לומד...
) עכשיו ברצינות: א. לגבי עיניין הצקים, אל תתעסק עם זה. זה לא לעיניין. תכל'ס הם מתחייבים לנסות לסדר לך עבודה. והם לא יפסיקו. הם ימשיכו וינסו. זה שלא הולך לא נורא. סבלנות . גם אני כשאסיים את התואר שלי יש לנו במכללה למנהל מחלקת השמה - אני לא בונה עליהם יותר מדי. אני בונה על עצמי. את התמורה של הקורס קיבלת ועל כן מגיע להם התשלום. הם מצידם ימשיכו לנסות לסדר לך עבודה. זה בדיוק כמו הביטוח לאומי והבטחת ההכנסה במדינתנו הסוציאליסטית. בכל מקרה, שורה תחתונה, אל תתעסק עם הצקים, ותמשיך לנדד להם. כל שבוע, תהיה גם הראשון וגם האחרון.ואל תתיאש. בסוף זה יגיע. ב. לגבי ההתפשרות. תשאל את עצמך תמיד כמה שאלות פשוטות: עד כמה זה מקדם אותי בדרך להיות ברמן? האם זה יקנה לי נסיון? האם אוכל לצבור קשרים? האם אפשר יהיה להתקדם במקום? האם יש בר עם אנשים עליו ושם הברמנים מרוויחים כסף? תתעלם מהאנשים בבר, ותתעלם מהעיצוב עצמו. זו הפשרנות לדעתי. אתה הולך כרגע למקום עבודה ללמוד. אתה לא הולך למצוא חברים, ואתה לא הולך לעבוד בבר של החיים שלך. אם ענית בחיוב על השאלות -אז כן, זה שווה. בהמשך הדרך, כשכבר יהיה לך את הנסיון, תוכל כבר לדרוש מקום שימצא חן בעיניך, ואנשים על הכיפאק, ואפילו כסף טוב. אבל אין מה לעשות, ההתחלות קשות. אם אתה באמת רוצה להיות ברמן, אני חושב שזו יריית פתיחה . טובה. אבל שוב, זו רק דעתי. ככה אני הצלחתי. יש אחרים שיגידו שהם ישבו בבית וחיכו ופתאום נפל להם איזה בינגו. אני לא מחכה לבינגו. אני מוצא אותו. שיהיה המון בהצלחה, אורי

או קיי...לגבי השאלות ש"שאלתי...

את עצמי". אני לא יודע עד כמה זה מקדם אותי בדרך להיות ברמן, כי אני לא לומד שום דבר חדש, חוץ מעבודה תחת לחץ. זה בהחלט מקנה לי ניסיון. כנראה שאני לא אצבור קשרים כי כמעט ואין עבודה מול לקוחות, רק מול מלצרים כי אנשים לא יושבים על הבר. כנראה שלא יהיה ניתן להתקדם במקום. יש בר, רק שאין עליו אנשים כך שאין טיפים...כל השכר זה 18 לשעה. מה שכן האנשים אחלה...האוירה סבבה וכו'...אבל שוב, אין כמעט כסף כי גם המשמרות קצרות. וואלה, אני לא יודע אם להמשיך לחפש או לא.

nunimon

New member
תמשיך הלאה. אתה לא טבח.

אתה ברמן. עבודה תחת לחץ בבר סגור בלי אנשים לא תקנה לך כישורי ברמן. זה יקנה לך כישורים של לעבוד נכון, אבל זה ידפוק לך את התודעת שירות של ברמן, כי אתה תעבוד בידיעה שאין אף אחד שיושב עליך ורואה אותך. עזוב את זה. זה לא מתאים. תמשיך הלאה. מה עם ברים של אולמות ארועים? זה אחלה שיפשוף בלחץ ומול אנשים. אין בכל איזור חיפה?

EM92

New member
אולי אוכל לעזור לך (אולם אירועים)

האולם ממקום בנשר עד כמה שאני יודע בר מנים מקבלים שם 150 לערב... אם תרצה שלח לי פרטי...

הייתי בכמה אולמות...

השכר היה בסביבות 130 למשמרת, משמרת של 7-8 שעות. ב-2 המקומות בהם אמרו שהם רוצים אותי, הם רצו אותי באותו הרגע שבו עשיתי את הראיון, ולא יכולתי, והם אמרו שיתקשרו אבל כנראה שהם מצאו מישהו אחר...

Symbolic

New member
130 שקל ל-8 שעות???

חוצפה. הרבה מתחת לשכר המינימום, כמו שאני משער שאין החזרי נסיעות ושעות נוספות במקרה שיש עוד עבודה. שוק עבדים - מגעיל. מנצלים את העובדה שאנשים שסיימו קורס יעשו הכל בשביל ה"ניסיון"

יאפ...

אין החזרי נסיעות, אין שעות נוספות או שעות לילה..אין כלום. עבודה קשה, קורס..ומשכורת פי כמה יותר נמוכה משל מלצרית. ברור שזה ניצול. אני עכשיו לא יודע גם איך להסתכל על המקום הזה שבו אני עובד...מביאים אותי רק לפיק לחץ, ומשלמים מינימום לפי שעות. יוצא לי משמרת של 3-4 שעות, בלי טיפים. וזה פשוט לא הוגן. זה מובן מבחינת המקום, כי רק לשעות האלה הם צריכים ברמן נוסף...אבל עדיין, זה די ניצול.

למעלה