התפתחויות אחרונות

• פותח הנושא kato1
  • פורסם בתאריך
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

קצת קשה לי לחשוב על עוד דברים שאפשר לכתוב לך בנוסף למה שכבר כתבו אבל רציתי בכל זאת לחזק אותך לשלוח לך חיבוק וירטואלי ולאחל לך להיות חזקה. אני חושבת שהדברים הם הרבה יותר עמוקים ממה שרואים על פני השטח אני מאמינה גדולה באהבה, ומהתגובה הקיצונית כל כך של בעלך, לא נראה לי שמדובר אך ורק בנושא המדובר אלא בהרבה מעבר לזה. אז רק עצה אחת אני אנסה לתת - תנסי לדבר איתו כמה שיותר לפני הצעד הקשה עליו הוא החליט, דברי איתו עוד כמה פעמים, דברו על עומק הדברים, על למה זה כזה נוראי לדעתו ההחלטה שעשית ומה יש מעבר אני מאחלת לך, בכל דרך אשר תלכי, שתהיי חזקה ותצאי מחוזקת אני איתך

הכל מאוד פשוט

הוא רוצה ילדים! הוא רוצה (רצה) גם אותך. אבל את שני הדברים יחד הוא אינו יכול לקבל. מכיוון שילדים זה דבר מאו ד חשוב בשבילו (כמו אצל מרבית האנשים), אז הוא נאלץ לוותר על להיות אאיתך. יתכן שהוא הגיע למסקנה שגם אם יצליח לשכנע אותך, עדיין הוא לא מעוניין שהאמא של ילדיו תהיה אחת שלא באמת רצתה את זה. על כן הוא החליט להיפרד, שזה צעד שנשמע הנכון מבחינתו. כל מה שהיה בסופ"ש זה שטויות. זה הכל קטן קטן לעומת הנושא המאוד גדול שעומד על הפרק - ילדים כן או לא. אולי הוא ראה שהעניין נגרר ונגרר, והוא החליט להצציף את הנושא כדי שלא "יטואטא שוב מתחת לשטיח". אם כן - הרי שגם זה היה צעד נכון וחכם מבחינתו

בדקתי בארכיון...

וקראתי את ההודעות הקודמות שלך בנושא. מהן עולה: - ילדים ואמהות מעולם לא היו החלום שלך. - פיתוח קריירה ולימודים אצלך קודמים בסולם העדיפויות לגידול ילדים [לפחות לעת עתה]. - את חושבת שאולי בעתיד תרצי ילדים. - את מעריצה של אמהות קרייריסטיות. - חשבת כבר בעבר ללכת לטיפול בכדי לבדוק מה טוב עבורך [בנושא של ילדים]. מכל אלו אני מסיק, שיתכן שבעוד זמן כלשהו [עשר שנים לדוגמא], תרצי ללדת ילדים. אם כן, יתכן שזו רק שאלה של עיתוי, שבעלך רוצה ילדים עכשיו ואת אולי תרצי אח"כ. לכן יש כאן שתי שאלות חשובות לברר: 1) האם בעתיד תרצי ילדים, או אף פעם לא ? 2) למקרה שיתברר שבעתיד תרצי ילדים, האם בשביל לשמור על הזוגיות שלכם כדאי ונכון יהיה לשבש לך מעט [או יותר ממעט] את תוכניות הקריירה ולהקדים ללדת ? כיוון שבמצב הנוכחי [של חוסר בהירות בשתי השאלות שהזכרתי], את ובעלך סובלים. כדאי להקדים ולברר תשובות לשתי השאלות. זאת ניתן לעשות בטיפול פסיכולוגי. וחשוב לבחור פסיכולוג חכם ונבון, רצוי עם המלצות. נראה לי שאם בעלך ידע שאת מבררת לעצמך את הנושא גם לו ירווח וגם לך כיוון שידע שאת עומדת למצוא תשובה סופית לעניין שמציק לכם. "ואין שמחה כהתרת הספקות". בהצלחה

SaraGubits

New member
אם הוא רוצה ילדים ואת ממש לא

זה דבר שאי אפשר לגשר. זה באמת צעד חכם ללכת ליעוץ ולהגיע להחלטה מה את רוצה. אם את לא רוצה ילדים, יתכן וכן תצטרכו להפרד. מה שיכול לעזור לך להחליט מה את רוצה תעשי כמה דברים: לקחת מטבע ולהחליט שהצד הפנים זה עיצה 'להסכים עם בן זוגך ולעשות ילדים' והאחור להחליט שזה עיצה 'להפרד ולא לעשות ילדים' תטילי את המטבע. כאשר תראי את התוצאה, תבדקי איך את מרגישה עם התשובה? נגיד, את נפרדת מבן זוגך, אחרי שאת מצליחה להתגבר על הקושי בפרידה הכאב ומתגברת, ואז מוצאת בן זוג חדש, נגיד מישהו מהפורום הזה תדמייני מישהו כמו מלח השמיים או את Isatar (בנים, סתם צחקתי) שעל בטוח לא רוצה ילדים לעולמים, או מישהו עקר, איך תרגישי עם זה? זה יכול לתת לך קצת הארה מה את בעצם רוצה. לא ילדים לעולמים, או כרגע לא רוצה ילדם, אבל מעדיפה להשאיר את זה פתוח למקרה שבעתיד כן ארצה, או בעצם... אני כן רוצה ילדים אבל מפחדת, וצריכה ללמוד איך להכנס לתוך זה בלי בעיות מיותרות בהצלחה

למעלה