התפתחות הלהקה!!-30 שנה קדימה

S h A b i T

New member
משתגעת מאנשים כמוך.

שומעים את אמא ואבא פעם אחת אומרים "שמאלנים יפי נפש" ומאז מחליטים שזאת הדעה שלהם. ואם כבר זאת הדעה שלך, אז תתן לה בסיס ואל תצא בהצהרות קיצוניות ותנסה ליצור מהומה מכלום. אתה מחליט החלטות על סמך נתון סטטיסטי אחד בלבד שזה גידול האוכלוסיה. מה חבל שיש עוד אלף נתונים אחרים שמשפיעים על המדינה. אתה לא מדכא אף אחד מלבד את חוש ההומור שלי. לא נעים לי אפילו לצחוק מאנשים כמוך. אני פשוט לא יודעת איך להגיב.

singlestroke

New member
אז אל ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, אל תקבעי איך אנשים 'כמוני' מגבשים דעה אם את לא מכירה את הבנאדם ספציפית. (למען האמת, ההורים שלי די נוקשים בגישה פציפיסטית בעניין, ככה שאל תאשימי את החמודים שלי). הבסיס שלי לדעה הזאת לגיטימי לכל דבר (או שמוות של יהודים לא נחשב לך בסיס?). ומי אמר שניסיתי ליצור מהומה ? כתבתי, מי שלא לרוחו, שיתעלם או יביע דעה. הבעת את דעתך, אל תמתחי עליי ביקורת אם אין לך שומדבר מעבר ל'אנשים כמוך' שיצדיק את המילים שלך. דעתי היא זאת לא בגלל שהם מתרבים, אם לא הבנת את זה ממה שכתבתי אז תקראי בשנית. ואם חוש ההומור של מדוכא תצפי בסאות'פארק, זה תמיד עוזר. ותודה שאת לא צוחקת מאנשים כמוני... האמת שבזמן האחרון אני ממש מחפש מי צוחק ממני, כדי שאוכל להיות עצוב מזה ולשאול את עצמי בהמשכיות 'למה, הו למה, צוחקים ממני'. ותני לי לשאול אותך משהו, גברת. איך לעזאזל את יכולה לדעת שחבר שלי לא מת בפיגוע שהערבים, שמתרבים (כן, דווקא) בקצב מטורף, ארגנו ? אני אבהיר את עצמי, אני לא ימני כי הם מתרבים, ואני לא נוקט בגישה של להרוג את כולם. אני פשוט להוט להלחם בטרור שפוקד את המדינה שלנו, ואם זה מגיע למצב שזה או הם או אנחנו, אני בוחר בנו. לא נעים לך לראות את זה ? תמשיכי לצחוק ממני, לא ממש אכפת לי.

מלים כדורבנות!

יש לי מלא מה להגיד בעינין אבל אני לא יגיד כי זה לא מתאים זה הפורום של היהודים ולא של פוליטיקה למרות שקשה להיתעלם ממנה! יום טוב!

Noam TG

New member
אני משתגע מאנשים כמוך!

סתם
תכלס, אם ורצים להעלות דברים לדיון תעשו שירשור כמו שצריך ולא בדרך אגב.

מצד אחד

זה לא הגיוני שבמדינה הזאת אנשים יוכלו בכזאת קלות לא להתגייס. מצד שני הצבא מתייחס לחיילים שלו כ"כ חרא ומדכא להם את החיים עד שהם רוצים למות, ואז למה שמישהו ירצה להתגייס?

singlestroke

New member
בקשר לראשון, כן, מגוחך שהגיוס חובה עכשיו הפך

ל "1000 דרכים להביס את המשטר שלך ולצאת עם זה בשלום", אבל זה קרה. כן, יש כלכך הרבה סיפורים שהצבא מדכא ועושה... אבל יש כלכך הרבה סיפורים מהעבר השני על גבורה ועל אנשים שלמרות הכאב ממשיכים ועושים הכל למען המדינה... זה תלוי בפרט עם איזה מהזרמים ללכת... לא..?

singlestroke

New member
יחגגו 13 אלבומי אולפן.

עוד כמה הופעות שיהיה קשה לשכוח, מפלס מעריצים שלא יבייש להקות רודפות בצע מחו"ל, ולהקה שהיא יותר down to earth מאמא אדמה עצמה.

YARDEN261

New member
זה יהיה רע אם זה יקרה

נראה לי שטוב שהיהודים לא מוציאים כל הזמן דיסקים, זה מעלה את האיכות של אלה שהם כן מוציאים..

../images/Emo45.gifעם זה אני מסכים

אומנם ברור שהייתי רוצה דיסק כל שנה שנתיים. אבל אני מאמין שחלק מהעניין שדיסקים של היהודים כל כך איכותיים זה בגלל שהם עובדים המון על כל דיסק ועושים סלקציה רצינית. מתוך 50 שירים בערך שיש ליהודים אני יכול להצביע רק על 2-3 כשירים חלשים. אצל אמנים אחרים אני יכול להצביע על הרבה יותר. אביב גפן למשל אומנם מוציא דיסק כל שנה אבל עם כמה שאני אוהב אותו ואת השירים שלו יש לו עשרות שירים חלשים. ואת הדוגמא ההפוכה שוב אני יכול להביא עם עברי לידר שגם מוציא דיסק כל 3-4 שנים אבל כל דיסק ברוך ה' סוכר. וגם לעברי יש מעט מאוד שירים חלשים...

למעלה