תן לי קצת יותר קרדיט...
אני פירטתי בדיוק למה הכוונה ב"צמחי" (על סטיות ימינה ושמאלה אפשר להתווכח, אבל אל תגזים, יש דברים שברור שהם מחוץ לתחום - ביצים, ג'לטין וכו') בין אם אתה אוהב את זה או לא, אין לך ממש ברירה ואתה נאלץ - כן גם אתה ! - לתת אמון דל את הממרח של טופוטי - לך תדע, אולי עבדו עליך ויש בזה חלב, כשאתה טועם את המיונז ללא ביצים של שיזן, אולי יש בזה קצת חלמון וכשאתה אוכל את הביסלי, את הפסטה, את הלחם במכולת ואת הפלאפל אצל "משה" - אתה נותן אמון. אין מה לעשות ! - לחשוב אחרת, זה קצת פראנואידי, לא ? ומן הסתם, לכל חברת ענק כזו יש סוללה של מהנדסי וטכנאי מזון שיכולים ללמד אותך וגם אותי בדיוק מאיזה מקור מגיע כל רכיב ורכיב, אז ככה שגם כדאי שלא תזלזל באינטלגנציה של חברות המזון. ואגב, היוזמה הברוכה שלך - מניין יהיה לך הבטחון הגמור בכל מוצר שתכניס (ואני אשמח לעזור בפרוייקט, אגב) ? - אתה מתכוון לשלוח כל מוצר לאנליזה כימית ? או שאולי תסתפק בהצהרה של היצרן ובהגיון הטוב שלך לגבי מה אומר כל רכיב ורכיב שמופיע ע"ג האריזה (שגם את אותה רשימה, אני רוצה להזכיר לך, היצרן הכין) אני לא בא לתקוף - חלילה ! אני פשוט לא מבין למה אתה שולל שלילה כ"כ גדולה את מה שאני עושה. טל