למה בעצם גולד היה צריך להקים לתחיה את מליפיסנט?
היא אמרה לגולד שהיא יודעת שהוא לא באמת היה צריך את אורסולה וקרואלה, אלא רק כדי להגיע אליה (מה שמוסיף שאלה- למה לא הסתפק באחת מהן?), אבל לא ראיתי שהיא עשתה שומדבר מועיל

פרק 20 היה סביר.
לא הבנתי את סדר העדיפויות הלקוי של רג'ינה ואמה. מצד אחד הן צריכות למצוא מישהי שהם מניחים שהיא חיה בשקט את חייה ולא יודעת שום דבר על קסם, ומצד שני להציל את רובין שנמצא עם זלינה והיא עלולה לפגוע בו בכל רגע. לאן יותר הגיוני ללכת קודם???
אם אמה בתור המושיעה מצילה אנשים, הייתי מצפה שלילי בתור האנטי-מושיעה תהרוס להם את החיים. משום מה נראה שהיא בעיקר הורסת את החיים של עצמה. מה זה קשור בכלל לאפלה
גם החיים של אמה רוב הזמן לא היו כאלו טובים, רחוק מזה, נו אז? זה אומר משהו על אור או חושך שנמצא בה? טוב, מלכתיחלה כל הסיפור הזה של ביטול הרוע באמה לא היה הגיוני, כך שאני מניחה שלא היתה להם שום דרך נורמלית להמשיך עם זה

לרגע לא האמנתי שאמה באמת שוקלת להרוג את לילי. איזו דרמה מוגזמת עשו מזה
אמה מכוונת אליה אקדח במשך שעה, רג'ינה עומדת ונואמת על למה זה לא רעיון טוב, כשכל מה שהן היו צריכות לעשות זה להיכנס לחיפושית שהתפנתה ולנסוע! או, אם בא להן להמשיך עם לילי, לפחות להיכנס לקחת את המגילה ככה שהיא לא תוכל להיכנס לבד לסטוריברוק. זה הכל.

נותרתי מאוד מבולבלת מהחזרת הלב של בל. עד עכשיו הייתי בטוחה שהיא נתנה לרג'ינה לקחת לה לאותו. הרי היא באה אליה וביקשה עזרה. פתאום היא לא ידעה על זה כלום? והיא בכלל לא ידעה שאין לה לב?
מוזר מאוד..