התקדמתי בעוד 2 פרקים

אביטל186

New member
זהו חשבתי על זה. אם היוצרים יקשיבו להמלצות שלנו ויתמקדו

בדמויות הקיימות, האם לא הגיוני שהם פשוט יסבכו אותם עם עצמם?כי הרי כדי ליצור סיפור מעניין, אם לא מגיע משהו מבחוץ, דרושה איזה קטסטרופה בתוך המשפחה.
אני תוהה מה עדיף..

שיביאו אנשים מבחוץ

אבל שלא ישתלטו על העלילה על חשבון הדמויות הקבועות!

ככה כל חצי עונה מחדש הדגש הוא על "הנבלים נגד המושיעה" וכל השאר עציצים רוב הזמן.

אביטל186

New member
החצי הזה אפילו עציצים הם כבר לא היו..

מי ראה אותם בכלל...
אף אחד..

Y. Welis

New member
עונה 1 היא הסיבה שאני עדיין כאן... אבל באמת שקשה למצוא דמיון

בינה לבין העונות האחרונות.

niviri

New member
למה בעצם גולד היה צריך להקים לתחיה את מליפיסנט?

היא אמרה לגולד שהיא יודעת שהוא לא באמת היה צריך את אורסולה וקרואלה, אלא רק כדי להגיע אליה (מה שמוסיף שאלה- למה לא הסתפק באחת מהן?), אבל לא ראיתי שהיא עשתה שומדבר מועיל

&nbsp
פרק 20 היה סביר.
לא הבנתי את סדר העדיפויות הלקוי של רג'ינה ואמה. מצד אחד הן צריכות למצוא מישהי שהם מניחים שהיא חיה בשקט את חייה ולא יודעת שום דבר על קסם, ומצד שני להציל את רובין שנמצא עם זלינה והיא עלולה לפגוע בו בכל רגע. לאן יותר הגיוני ללכת קודם???
אם אמה בתור המושיעה מצילה אנשים, הייתי מצפה שלילי בתור האנטי-מושיעה תהרוס להם את החיים. משום מה נראה שהיא בעיקר הורסת את החיים של עצמה. מה זה קשור בכלל לאפלה
גם החיים של אמה רוב הזמן לא היו כאלו טובים, רחוק מזה, נו אז? זה אומר משהו על אור או חושך שנמצא בה? טוב, מלכתיחלה כל הסיפור הזה של ביטול הרוע באמה לא היה הגיוני, כך שאני מניחה שלא היתה להם שום דרך נורמלית להמשיך עם זה

&nbsp
לרגע לא האמנתי שאמה באמת שוקלת להרוג את לילי. איזו דרמה מוגזמת עשו מזה
אמה מכוונת אליה אקדח במשך שעה, רג'ינה עומדת ונואמת על למה זה לא רעיון טוב, כשכל מה שהן היו צריכות לעשות זה להיכנס לחיפושית שהתפנתה ולנסוע! או, אם בא להן להמשיך עם לילי, לפחות להיכנס לקחת את המגילה ככה שהיא לא תוכל להיכנס לבד לסטוריברוק. זה הכל.
&nbsp
נותרתי מאוד מבולבלת מהחזרת הלב של בל. עד עכשיו הייתי בטוחה שהיא נתנה לרג'ינה לקחת לה לאותו. הרי היא באה אליה וביקשה עזרה. פתאום היא לא ידעה על זה כלום? והיא בכלל לא ידעה שאין לה לב?
מוזר מאוד..

Y. Welis

New member
אולי כי היה לה משהו אישי נגד הצ'ארמינגים + הבת שחיפשה להפריע

ל-אמה; הוא היה די חסר בעלי ברית (או בכלל אנשים לדבר איתם).
&nbsp
או התגובה של רובין לכך שמריאן אינה מריאן - נו אז מה. העיקר שהיא נראית כמוה + בהריון.

niviri

New member
אבל היא עדיין לא עשתה כלום..

מה זה אז מה שהיא לא מריאן? רובין לא החליט להישאר איתה בגלל המראה! אלא כי הוא הבטיח להיות עם מריאן עד שהמוות יפריד ביניהם ויש לו קוד, הוא לא מפר הבטחות. לזלינה הוא לא הבטיח כלום גם אם היא נראית כמו מריאן.

Y. Welis

New member
אני אומר - התגובה האפסית שלו הרסה כל אידיאל שבו הוא אמור

להאמין. או שאולי הוא פשוט הולך על מה שיש ובלי שום אידיאל. לא משנה. זה לא משנה. זו רק סידרה גרועה.

אביטל186

New member
זה באמת הרס את הדמות.

הוא פשוט לא הגיב ולא אמר מילה על העניין. פשוט בדיחה

Y. Welis

New member
לדעתי נעיצת חרב מהירה היתה מתאימה יותר

אבל זה רק אני.
&nbsp
לכן אנחנו כ"כ מחבבים את רמפל' - הוא הרע היחידי כאן, בעצם. היחיד שעושה מה שמתחשק לו, ושמגיב בצורה קונסיסטנטית. לפחות הוא לא היה מגיב ככה, אילו היה מגלה שבל הוחלפה ע"י מכשפה... הפיגיון היה בא לידי מימוש.

סדר העדיפויות אכן מעוות

ומתאים להתמקדות באמה
ולדחיפה המתמשכת שלה למרכזה של כל עלילה.

רג'ינה נכנסה כאילו היא באה לדבר עם בל
ואז רואים שהיא בעצם לקחה לה את הלב
צעד חכם
פשוט, מתאים לסגנון שלה, ומבטיח שתיקה של עוצלי.

למה שבל תיתן לרג'ינה לקת לה את הלב

אביטל186

New member
איפה ראית שהיא לקחה לה את הלב?

כמה שניסיתי לראות לא ראיתי את זה.
כל העלילה הזאת שאמה במרכזה הפכה אותה לאגואיסטית, עם אגו מנופח, ומצבי רוח מזופטיים למדי..
סתם חבל. היא יודעת גם להיות שמיחה ומחייכת נהדר. סתם עשו אותה דיכאונית. (אני מתכוונת לשחקנית עצמה לא לדמות)

כתבתי רואים שהיא בעצם לקחה לה את הלב

זאת אומרת בניגוד למה שנדמה בהתחלה בחנות.

niviri

New member
למה שבל תיתן לה לקחת את הלב?

כי היא מבקשת יפה

כשרג'ינה באה ואמרה לה שהיא צריכה ממנה עזרה, הנחתי שהיא הסבירה לה את התוכנית ובל הסכימה לשתף פעולה כדי לעצור את גולד.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

בל לא עד כדי כך חלשת אופי

לתת את הלב שלה למכשפה שחטפה אותה וכלאה אותה במשך שנים עוד מלפני סטוריברוק?

אני בכלל לא יכול לדמיין איך שיחה כזאת תלך בצורה נורמלית
אפילו שזה למען הטובים ונגד עוצלי והרעות.

"בטח רג'ינה! הכל נסלח ונשכח
אין בעיה! קחי את הלב שלי
תשתמשי בי בתור פיתיון!"

niviri

New member
אני דווקא לגמרי מצליחה לדמיין את בל אומרת משפט כזה

לא יפה תפרגני לבחורה

היא זרקה את עוצלי, היא סופסוף עצמאית, והיא יוצאת עם גנב אמיץ צעיר במקום עם אפל פחדן קשיש!

עוד צעד והיא אפילו תמצא בחור הגון! צריך לעודד אותה להתקדם ולא לצחוק עליה

אביטל186

New member
האמת גם אני חשבתי שהם דיסקסו על זה והיא הסכימה לתת את הלב

שלה..ולו רק בגלל האמון הרב שנבנה לי על רג'ינה הטובה והכבר לא רעה..

למעלה