התקייה שלי מוצפת תמונות אז היכונו

נורל

New member
התקייה שלי מוצפת תמונות אז היכונו

אני חדשה אז אני לא יודעת ממש איך מתכתבים בפורום אבל אני ינסה. התקייה שלי מוצפת תמונות, ותמונות שאין בגלריה אז אם בא לכם אני ישלח. דרך אגב אני בת 13 נראה לי הכי קטנה. הבנות בכיתה שלי צוחקות עליי שאני רואה סאקורה ואינויאשה אנימות.. בגלל הגיל.... ואתם ממש גדולים אז זה מוזר קצת אבל אני שמחה שכך כי לרגע האמנתי שאני מוזה קיצר אני ישלח הרבה תמונות בהזדמנויות

Horse Wishper

New member
את לא הכי קטנה

אני בת 12 ויש פה את נעם (פקולינה) ויובל (מאמי של רוכבת) שהן בנות 11... ועל תשימי עליהם פססססססססססססססססססססססס

I N U Y A S H A

New member
אז אני הכי בוגר כאן??

אני בגיל 16 יש פה מישהו או מישהי יותר בוגר/ת ממני??

keshush

New member
יש פה כמות נכבדת של יותר גדולים ממך

יש פה בני 18 ו19

I N U Y A S H A

New member
האאא??

נחמד!!! שיהיה לך מזל טוב!!!
אגב תבואי למפגש פורום בל"ג בעומר?? אם יהיה מאת: אינויאשה

Trouble Girl

New member
אממממ אני עוד מעט בת...

בת 16!!!!! אבל לא נדמה לי שאתה הכי גדול פה..:)

Bakura

New member
שלום לך, מקווה שתהני בפורום.

ואת לא הכי קטנה. דרך אגב, זה חמישה אנשים.

FireZeroX

New member
אני בן 14...

ואני רואה אינויאשה, סאקורה, דראגונבול, צ'וביטס, פמ"א ועוד ועוד... גם עלי יש תהומואים שצוחקים, הם לא מזיזים לי. והשאר כבר התרגלו אלי ^^ אממממ אני יודע לנגן את Yoru no Uta (השיר של טומויו) המלא באורגן, יענו את הליווי. אני צריך להקליט את זה מתישהו.... עזבו אותי אני מאחל לך השתלבות מהירה והנאה בפורום! אה, והגיל לא משנה!!

אתה רואה fma???

זה כל כך יפההההההההההה!!!!! אני ראיתי עד הסוף אני גמרתי לראות לפניי שבוע וזה עדיין כל כך כואב!! איזה סוף מדהיםםםםםםם!!!!! וf.m.a לא נחשבת סידרה ילדותית עם זה למה שהתכוונתה!! זאת סידרה מוגבלת מ18 ומעלה!! אה אתה יודע יש את זה בcartoonnetwork של ארה"ב!! איזה מגניב להם!!.. אבל זה ב12 בלילה ביום ראשון.. חהחה חה! יותר שווה להוריד.. אה ויש לי גם מגילת קיר של מוסטאנג! כוסוןןן!! כל כך כוסון!!

כולם חייבים לראות!!

זאת סידרה מממממממממששש טובה הסידרה הכי חמה של תחילת השנה הזאת ושל שנה שעברה והשנה ביוני יש סרטטטטטט!!! איזה כיף!! סרט מסיים והוא לא יכול להיות פחות ממדהים ++++++++++!!! זה על עולם שיש בו אלכימיה יש לסידרה הזאת סיפור כל כך עמוק הדמויות מדהימות עלילה מה זאת טובההההההה!! לא ראיתי עלילה יותר טובה מזאת *סליחה זאת פשוט עלילה מושלמת!!* אין בזה רומנטיקה או משהו כזה זה לגמריי פילוסופי מדהים עמוק יפה עצוב וקורעעע מצחוק!! כולם חייבים לראות!!.. בקיצור העלילה זה על שניי ילדים שניסו להחזיר את אמא שלהם לחיים (היא מתה מתאונה של קסם אלכימה שלא הצליח). לטבע יש חוקים שאי אפשר לשנות ושניי הילדים לא ידעו את זה (10 ו11 אם אני לא טועה). מה שווה לחיים? חיים כמובן.. הקסם לקח לילד הבוגר את הרגל ולאחיו בקטן את כל הגוף שלו האח הגדולהקריב גם את ידו הימנית כדיי לשמור את הנשמה של אחיו בתוך שיריון ברזל. שניי האחים אלריק הולכים למסע אחריי אבן האלכימים היכולה להתעלם מחוקיי הטבע ובעזרת הם רוצים להחזיר את גופם המקורי.. זאת סידרה כל כך טובה!!!!! http://www.fullmetal-alchemist.com/gallery/data/media/11/FMA_11280.jpg זאת תמונה של האחים אלריק

למעלה