התקייה שלי מוצפת תמונות אז היכונו

Naraku SeXy

New member
וולקאם !!

זה בסדר...גם אני עד לא מזמן לא כל כך הבנתי בנושא.. אבל עכשיו זה משתפר (תודות לבאקי מואה !
) ... ואת לא הכי קטנה !! אני בת 13 תתעלמי מהוחצי ... חח אז תהני

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif^^

ואני החודש בת 18^^ (לא להגיד מזל"ט)

StuPiED Humans..

שלום לך! רק שתדעי אני רואה אנימות ומוציאה את כל הכסף והזמן הפנוי שלי לאנימות כל יום אני שומעת את אותה תגובה: "אבל הם מצויירים!" אנשים לא מבינים את ההשפעה והכוח שיש לסידרת אנימה אחת.. סידרה יכולה לתת לך מצב רוח הכי טוב למשך שבועות שאתה לא יכול להפסיק לחיך לצחוק ולספר בדיחות (midori no hibi לדוגמא ^_^) ויש סידרות שאת מוצאת את עצמך בוכה כמעט בכל פרק (fullmetal alchemist) אל תתיחסי לאנשים "רגילים" הם מושפעים משיגרה משעממת ללא שום דבר לחכות עליו בסוף היום או משהו לתת עליו ביקורת אמיתית.. אנשים רגילים משעממים אותי! חחח אבל מצד שני זה מעודד! העובדה שאני הכי מבינה באנימות בשיכבה שלי למה זה אומר שאני כמו אלה שמתבוננת בהם רצים ומשחקים להם משחקים חסריי טעם פעם אחריי פעם... אני שולטת!!!!!!.. יום אחד אני ימצא דרך.. אני יפתח קת.. וכל האנשים חסריי במטרה יבואו עליי.. אני אהיה להם לסנסאי.. אני ילמד אותם לציית לי.. לצאת מהשיגרה.. להכין לי תה ורדים עם 2 כפיות סוכר, בידיוק איך שאני אוהבת!!.. אז תזכרי אין גיל לאנימה או לכל דבר שאת אוהבת!! זה חשוב! נ.ב.. מלפניי שנתיים שגיליתי שנפולאון בגובהה שלי.. (1.68) אני החלטתי שאם הוא הצליח להשאיר כזה חותם והוא לא מייקל ג'ורדן למה אני לא?! ומאז אני בחיפוש שסופו לא נראה לעיין אחריי הדרך הטובה ביותר להפוך את כולם לזומבים חסריי מוח...... כן...

ShiraChan

New member
מכירה את האנימות שאמרת...

אני מתכננת לראות אותן^^ וגם אני רואה הרבה אנימות^^ נראה לי עברתי כבר בסביבות ה50...

חחחח

אני לא סופרת אנימות במספרים.. אני לא יכולה לספור אותם זה כל כך יפה.. כל סידרה אני לא מסתכלת על מספר הפרקים שלה.. שום דבר אצלי לא מחולק ככה פה נגמר פה מתחיל.. זה פשוט כל כך יפה.. T_T i love anime!!! תגידי ראית את popotan?.....

אל תיראיי!!

אני ראיתי עד פרק 4 רק בגלל שזה מהחברה של onegai twins/teacher... אני עדיין מנסה להחזיר לי את השעתים האלה.. ביזבוז זמן טוטאלי!!!

Michelle123

New member
נעמה איזה הגזמות..

את לא היחידה שרואה אנימות .. את רק היחידה שרואה יותר מכולם.. אבלח מה שבטוח.. בי את לא תשלטי וזה שאמרתי לך שמירוקו הוא מצוייר.. אז מה?! הוא באמת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האמת...

גם לי אומרים שזה מצוייר ולילדים קטנים אבל לא אחפת לי הצלחתי להדביק בזה את בת דודה שלי ....

keshush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ולי אין בעיה אם תוסיפי תמונות בסבבה... וגם בכיתה שלי החברות שלי צוחקות עלי בגלל שאני רואה אינו אבל לא בגלל שאני בת 15 אלא בגלל שזאת סידרה יפנית ונגד זה אין לי טיעון...

FreaKinG liTTle PPLZZZZZ!!

יפנית זה שולט מכל מצב!! כל צד כל זיות כל ציור כל חברה כל הברה!! גזענים היהודים!!.. מאז הנאציזם כל היהודים שונאים ארצות אחרות הם חושבים שכולם שונאי ישראל.. בגלל שהם לא יודעים.. חוסר הידע הזה משגע אותם.. הם לא יודעים במי לבטוח.. אמריקה?.. איטליה?.. מי מהם לא ישאל אותי עם יש לי גג בבית?!......... יפן שולטת!.. ולא רק בגלל האנימות כל האנשים הכי מגניבים מהפורום אנימות הם מיפן.. כי הם נושמים אויר של אנימות!!!!!!... T_T גם אני רוצה..

צריכים להושיע את העם!

ללמד אותם fear not! העולם מקום יפה.. אבל אמריקאים סתומים והנאצים מושמדים לאט לאט אחד אחד........X( fucking נאצים!!...........

Michelle123

New member
נעמה

די את מפחידה יותר מהרגיל אכן אם את רוצה.. קראתי כמה ספרי פסיכילוגיה (לפחות את החלק שמאחורי הספר) אז אני מוכנה לנסות לעזור לך. חחחחחחחחחחחחחחחחחח ותורידי את Fukai Mori מקאזה

אני בblack!

תיראי הסבר בהודעה הבאה.. כאילו רדי יותר למטה ויהיה כתוב קצת על ריקו (אני)

Michelle123

New member
זה לא מתחיל שוב

אתה לא מבין גם ה"ריב" הקודם שלנו היה בצחוק שתינו מחורפנות למדי.. (אבל אני יותר) ככה ש.. נעמה תתחברי כבר..

למעלה