התקיעות הקיומית...

התקיעות הקיומית...

שלום לפורום, בדר"כ אני לא שואלת שאלות ומנסה לעזור לאחרים, אבל השנים חולפות והתקיעות הקיומית שלי לא עוברת, אותו מצב סטטי של כלום במערכות יחסים ובעבודה. נראה ששום דבר לא מצליח לי, שאין לי טיפת מזל... אולי בתקשור אפשר לראות משהו כללי שתוקע אותי ומה עלי לעשות כדי לצאת, לגדול ולהצליח במה שאני רוצה, מאוד אודה ומודה אם תוכלו לעזור לי, הרבה אור ואהבה.

rucale

New member
מי אני שאגיד לך מה לעשות- בואי נעשה זאת יחד

שלום צד את לא לבד בענין הזה! אז בואי ונעשה צעדים ונהנה מהדרך. ראשית נשים לב לחיי היומיום שלנו ונראה את הרמזים והשמחות הקטנות של התגשמות רצונותינו. שנית נודה על מה שיש לנו ועל המצאותנו פה. שלישית , נחשוב מה יעשה לנו טוב. אצלי זה לטייל ולקרוא ספרים וללמוד למשל. מה את אוהבת? עשי? תזוזי? רק בתנועה תפגשי ותזרמי. גם אם את "נחה" , זה בסדר. אבל קבלי זאת באהבה. תהני מהפשטות ומזה שאינך צריכה לדאוג למזון יום יום או לנדודים בתנאי מלחמה חלילה וכל התחלואים האחרים, שאלה ממש התנסויות קשות של הנשמה. כל שאמרתי לך, נכון לגבי. תודה שהרשית לי להתבטא ולהזכיר לעצמי דברים. הנה כבר עשית טוב. בחדוות צעידה ושירה מהלב רחלי.

רחלי יקרה לי...

שמחה לפגוש נשמה שמבינה אותי וכמוך גם אני מנסה להודות על מה שיש, על השמחות הקטנות. גם אני מנסה להיות בתנועה, הינה התחלתי ללמוד שיאצו לדוגמא, שלא לדבר על קריאת ספרים, אבל נראה לי שגם בתנועה הזאת אני לא מתקדמת עם הדברים שאני הכי רוצה. הבעיות הבסיסיות שלי לא נפתרות ועם הזמן זה נעשה יותר קשה. אני יודעת שנשמעתי קצת פסימיסטית, אתמול היה לי מקרה שהעציב אותי מאוד, ממש פיצץ לי את בלון האופטימיות. עכשיו נשארתי לחיות עם התוצאות שיבואו ולסמוך על הייקום שהדבר שהכי טוב לנשמה שלי יקרה. בגלל זה שוטטתי לי קצת ומצאתי את הפורום הזה שישר שידר לי ניצוצות אור וחשבתי לשאול מה לדעתכם מפריע לי בחיים, איזה פסיק סיבה שיאיר אצלי דרך חדשה לפתרון. אז רחלי תודה שחיזקתי אותי וסתם בשביל הרקורד אני שני צדדים, פשוט מנסה להכניס לצד המואר דברים מהצד האפל,

ב-27 באוגוסט ייראו 2 ירחים בשמי הלילה . ../images/Emo29.gif

ב-27 באוגוסט ייראו 2 ירחים בשמי הלילה . למעשה, בתאריך זה כוכב מאדים יהיה בוהק מאוד בשמי הלילה, תהליך שיתחיל כבר מראשית אוגוסט. אבל בתאריך הזה באופן ספציפי הוא ייראה כמו ירח מלא לעין בלתי מזוינת. כל הדבר הזה יגיע לשיא בתאריך 27 באוגוסט כשכוכב מאדים יגיע למרחק של (רק) 34.65 מליון מייל מכדור הארץ. מי שיסתכל בלילה הזה על השמיים יראה כאילו 2 ירחים. הפעם הבאה שכוכב מאדים יהיה כל כך קרוב לכדור הארץ תקרה רק בשנת 2287.

תקנה משקפיים והכל יסתדר לך

עבדו עליך ידידי אם נראה לך שאחכה עד שנת 2287 אתה טועה אצא לי החוצה בערב אותו ציינת ואשלח מבטי השמימה על כל מקרה אקח את משקפי ואולי גם משקף ארוך טווח כי לראות למרחקים כאלה זה לא צחוק כבר יש לי סרוחית מגדלת ואשתמש בה יש לי גם פנקס קטן שאני אף פעם לא מוצא, ארשום בו ליתר בטחון שלא אשכח אתה בסדר אתה

אובייקט שמימי מחכה שתבואו לראותו

דוד, - הסחוחית מגדלת שלך תעזור מאוד בהתכנסות הבאה , כולם כל חובבי האסטרונומיה מחכים כבר להסבר לתגלית החדשה שלך בלב המדבר, מתחת לכיפת השמיים זרועת הכוכבים ודלת ירח, נאספים להם חובבי אסטרונומיה מכל רחבי הארץ ללילה מיוחד במינו. בלילה הזה, השמיים פותחים את שעריהם בפנינו ונותנים לנו להציץ אל עבר היופי הבלתי נדלה של היקום המקיף אותנו. בין רבבות הכוכבים, העוטפים אותנו כשמיכה נוכל לראות עצמים שמימיים רבים, חלקם רחוקים אפילו מליוני שנות אור מכאן: ערפיליות גז ענקיות, צבירי כוכבים וגלקסיות בצורות שונות. אחת לחודש, מקיימת האגודה הישראלית לאסטרונומיה תצפיות אסטרונומיות בנגב. בתצפית תשמעו הסבר אודות קבוצות הכוכבים הנראות בשמיים בליווי סיפורי מיתולוגיה ואגדות. לאחר ההסבר תוכלו לצפות בטלסקופים, אנו צופים בטלסקופיםמבטיחים לכם, כי לא תספיקו לראות הכל - במקום מוצבים מספר גדול של טלסקופים, והאובייקטים הנראים מתחלפים כל הזמן, אנחנו פשוט רוצים להספיק לראות כמה שיותר! עד מהרה תמצאו את עצמכם מתרוצצים מטלסקופ לטלסקופ כשבכל אחד נגלה מראה של אובייקט שמימי חדש ומיוחד שנראה כאילו רק מחכה שתבואו לראותו, ולצידו - הסבר. כדי להקדים תרופה למכה, הרשו לנו להסביר מדוע צריכים לנסוע כל כך רחוק, בכל זאת, 300 קילומטר אינם דבר של מה בכך - נסו להרים את ראשכם למעלה אל השמיים באזורים עירוניים כגון אזור גוש דן, נסו לספור את הכוכבים שעינכם רואות - אם תגיעו לחמישים, כנראה שהראות באותו יום טובה מאוד. גורדי השחקים, תאורת הרחוב ובתי המגורים יוצרים "זיהום אור", ולמעשה, השמיים החשוכים כבר אינם חשוכים. לכן, כדי לראות את השמיים כפי שהם נראים באמת, אנו צריכים להתרחק מכל ישוב. במדינת ישראל, המקום הטוב יותר לצפות בכוכבים הוא אזור המדבר מדרום למצפה רמון, לשם אנו נוסעים.

"לשם אנו נוסעים"

אשמח להצטרף להסעה כלשהי למקום ההוא שאכן ניסיתי לראות כוכב כאן במרכז והוא היה נראה כמו משומש ודהוי כמו ישן. אני זוכר את מראה כיפת השמיים במצפה רמון. שהיינו שם פעם בטיול וכששכבתי לישון עם פני כלפי מעלה לא האמנתי למראה עיני היפות, השמיים זרועי כוכבים ויש מהם המונים, כל אחד נוצץ דנדש ומהבהב לך כמו שולח מסר. היו בהם קבוצות שכמו הונחו להם יחדיו ויצרו ציורים וסמלים שונים ומשונים. אינני זוכר מתי נרדמתי אך כשהתעוררתי הפך אחד מהם להיות שמש בוהקת ומסנוורת בעוצמתה והסתיר את כל האחרים במסך של אור. לילה חלומי

maysabel

New member
השמש הבוהקת ומסנוורת בעוצמתה

היא איחוד כל הכוכבים כולן עד ששמים מתבהרים לתכלת וכל חשיכה מסתלקת מול האור ופתאום העיוורון מתפקח נוכחותה.. כן..חשבתי על זה בשעה של יקיצה זאת מחלום נבואי, באתי וההודעה הזאת נצצה מול עיניי השמש היא החזרה של כל הכוכבים הביתה למאור אחד גדול..אור הגדול תודה לך חיבוק לך מכאן :)

../images/Emo42.gif- זריחת אורם - ../images/Emo29.gif

בחזונות אחרית הימים זריחת אורם וגידול אורם מסמלים את הישועה.

ההארה האחרונה היא הבוהקת מכולן

שכולן כל האחרות לפניה מחווירות לידה והן רק תמונות המתויקות בזיכרון רצף זמן כמו כן עלינו לזכור בשעותינו הקשות שכשנעלמת השמש, תמיד יש לנו גיבוי של כוכבים אחיה ואחיותיה הרחוקים יותר שאם אתה רואה חושך, הרי שקולטני האור שלך אינם חדים דיים להראותך שפע נמצא החיבוק משם מתקבל כאן בשמחה והריני מאמצו אל לבי

maysabel

New member
מי שיודע,

פשוט יודע..אין השמש נעלמת לעולם ואילו ראשם של אנשים נוטה לעתים לשכוחו הכוכבים הם כחיוכים ממתיקים בדרך "שכוחת אל" והלבנה המשקפת אורה בשעות החשיכה היא ההוכחה לכך למי ש"שכח" זאת.. תודה שאתה מזקיר לי תמיד :))

אליה ל

New member
אריה, האם יש לך מכונת זמן? ../images/Emo152.gif

הארוע המדובר התרחש לו בשנת 2003, הארוע הבא הצפוי יתקיים בערך בעוד 280 שנים. לכן יש לנהוג את אותם 300 ק"מ, להפעיל את מכונת הזמן או לאחור למספר שנים בודד או קדימה מספר מאות שנים ואז נוכל להנות הנאה מרובה מלראות את אותם שני גרמי שמיים.

rucale

New member
הי צד,

את רואה? שלחת תכנים וקיבלת תגובות. הקטע של שני הצדדים בהחלט ברור ולפי מה שכתבת כתגובה ב"התעוררות", הבנתי זאת. אני חושבת שלפחות אצלי הענין הוא שכל הזמן אני דורשת מעצמי יותר ורוצה לראות תוצאות מהר. עכשיו את הקטע הזה צריך לבדוק. זה בטוח משהו מן העבר ומשהו שאנו שואפים אליו ולא הגדרנו בבירור. תחשבי על זה, אני בחקירות פנימיות ... המון אור, רחלי.

אינשטיין אמר הכל יחסי...

היי רחלי... "מהר", הכל יחסי בהגדרת מהר ולדעתי לא כאן טמונה הבעיה אלה בהתייחסות של כל אחד למילה. למשל, עלי, דברים שלא מסתדרים זה שנים על גבי שנים ככה שמהר לא כל כך רלוונטי. מצד שני יש דברים שאני כן רוצה מהר וזה בסדר מבחינתי אם יתרחשו מהר ולפעמים זה גם מתממש מהר. ככה שאת צריכה לחשוב מה משמעות "מהר" אצלך, והמשמעות הזאת מונעת ממך לקבל תוצאות מהירות, כמו לדוגמא: אולי את חושבת שאם מקבלים דברים מהר לא לומדים בדרך כמו שצריך והחוויה לא מופנמת כמו שצריך, רק מחשבה כזו יכולה לעכב דברים. ולגבי הבהירות, אמממ..., מניסיון אישי, מעצמי, הדברים שתקועים המון זמן הובהרו כמו שצריך, דחילק, כמה אפשר לרצות משהו שנים ולא להבהיר נכון ?! תגידי רחלי מה את חושבת על זה, אמא של חבר של חברה שלי (הייתי צריכה לדייק :) ), אמרה לי שהסיבה שאני תקועה זה בגלל שלא סגרתי גלגולים קודמים. גם אני בחקירות פנימיות, המון מהכל והכל מהמון,

rucale

New member
צד,

איזה כף לקרוא לך צד. זה קצת מצחיק ומשעשע אותי. לא אכפת לך נכון? תשמעי חמודה, יכול להיות ענין הגלגולים הקודמים. שמעתי לא פעם על כאלה שהלכו למתקשרת, רצוי המלצות, כדי לברר האם באמת יש דברים לא סגורים שאותם יש לתקן. אם את יכולה ורוצה- עשי זאת! מה יכול להזיק, כאשר המתקשרת אמינה. זה גם יכול להיות מענין. חוץ מזה קראתי מאמרים לגבי שינויים אנרגטיים שחלים עלינו וגם הם יכולים לגרום ל"תקיעות" הזו. אם את יודעת ריפוי כלשהו , או בעזרת מדיטציה, או חלומות שתתחילי לעקוב אחרים ולנתח אותם - את תביני מסרים שיגיעו אלייך ויהי טוב. תהני מהדרך, זה מה שכולם אומרים . תהני עכשיו. זה לא נכון שאת "תקועה". עצם זה שיצרת כאן קשר והתבטאת, עזרת כבר למישהו להבין דברים. אפשר בינתיים לעשות טוב לאנשים ולהגיב למשל על מאמרים. זה נותן הרגשה טובה . אני כרגע מסתפקת בזה למשל. קוראת ספר ומחפשת קורס. והכל פשוט נפלא, לא? היום התחלתי לכתוב בלוג. רק התחלה. כבר עשיתי משהו מרגש ומעורר חיים (אצלי). אם בא לך-זו הכתובת: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1046086 אגב, אני במזל סרטן והירח הנו גרם השמיים המשפיע עלי, אבקש להאיר את כולו... רחלי.

מי אמר ער ולא קיבל?

היי רחלי, והינה חזרתי מהעבודה (כן, כן, יש כאילו שעובדים עד עשר בלילה) וגיליתי את כתובת הבלוג שלך, מחר אני אצלול לשם. וכמובן שאפשר לקרוא לי צד (מה אני לא עושה בשביל חיוך, חצי ממלכה ויותר) ... ולשאלת השאלות, פרפראות לפני השינה, או עם יקיצת הבוקר הראשונה: אז מה, חלמתם פעם על גלגולים קודמים שלכם?, זה עזר להבין משהו ממרקם החיים המסובך פשוט? אז זהו, בנימה "מנסה להיות אופטימית זו" נשאר לי לאחל לילה טוב לכל הישנים, חלומות כוכבים גלגוליים במיוחד...

rucale

New member
במדיטציה

הי צד וכל אחד, למס. גלגולים הגעתי במדיטציה. טרם עליתי על ההסבר לגבי קארמה כלשהי או משהו שהייתי צריכה ללמוד מהגלגולים. באחד הגלגולים ראיתי עצמי כ"קוף" קטן ומחבקת אותי אמא גורילה. חה חה חה אבל באמת, ההרגשה היתה אמיתית ונפלאה! (מישהו הולך לעשות פה מטעמים?! צריך להזהר מהמנהל...) זה רק אחד הגלגולים. לא יודעת מה למדתי מזה אבל היה כף... בשבת האחרונה, חוויתי יכולת לעוף. כתוב בבלוג. האם מישהו חווה זאת? רחלי.

אז זהו ש...

שעכשיו אני מבינה מאיפו נפגשנו... תאמיני או לא, אבל גם אני חלמתי על גלגול קופי כזה עם אמא שלי. לצערי זה לא היה כל כך נחמד. היינו בכלוב עם עוד קופים ועשו עלינו ניסויים. אני ואמא שלי ידענו לדבר והייתה לנו הבנה מפותחת, אבל ידענו שאסור לנו לגלות את זה לעושי הניסוי שנראו אנושיים. גם ידעתי שהגלגול הזה פרה היסטורי ולא בתקופה שלנו. אחרי זה קראתי על הניסויים שעשו החייזרים בקופים ובגנטיקה יצרו את האדם, מאין הכלאה בין הגנים שלהם לאדם הקדמון. בקשר למה שחווית מהגלגול ההוא, נראה לי שהרמז למהות הלימוד זה בתחושה שהייתה לך כשחלמת על הגלגול, אותה הגדרת כ"נפלאה"... חווית חברה ומשפחה בגלגול שכנראה היה לפני שהתחלת גלגולים כאדם. עכשיו נשאר לעשות מטעמים משתינו, מה?!
. יכולת לעוף, אכן כן בחלומות, אין כמו התחושה הזאת, גם חוויתי איבוד צורה והפכתי לספירלה, זה היה מדהיםםםםםם !!!!!!!!!!... נ.ב קראתי את הבלוג ואני מצפה לבאות, ושיהיו שם גם דברים רציניים, כן.... מוצ"ש שמח ומלא בהכל מהכל... צד.

למעלה