התקיעות הקיומית...

rucale

New member
יופי

בוקר טוב, איזה כף היה לקרוא שמישהו עובר חוויה דומה. כוונתי לגלגול ה"קופים". אם כי אני לא חשתי את ענין הניסויים. זכורה לי ממש האהבה לראש הגדול של הגורילה האם שלי שאהבתי להתחפר בתוך פניה. כמו כן שמחתי לדעת שגם את צד חווית תעופה ונהנית מכך מאוד. הזכרת לי בקשר לספירלה. נכון , באחת המעופות הפכתי לספירלה ונכנסתי כאילו לבית של אחותי ושאלתי אותה אם היא רואה אותי. היא ענתה :" אני לא רואה אך מרגישה רוח טובה מגיעה"... שנזכה לחוויות מדהימות...כמה העולם יפה! תודה לאל! רחלי. נ.ב. למה את מתכוונת דברים רציניים בבלוג? מה זה דברים רציניים, באמת אני שואלת, רוצה לדעת.כי התכוונתי לכתוב מה שבא לי באותו רגע. איני צופה מראש מה אכתוב ומתי. למדי אותי. תודה

רוחל'ה שלום

תודה על תגובתך בבלוג שלך. יש לי עצה קטנה, שתוסיפי את פרטי הבלוג שלך בכרטיס הזיהוי שלך בתמוז, כך שכל יום ייחשפו אנשים נוספים לפינה שלך. לגבי הספירלה, זהו הסימן הקוסמי לאנרגיה ומקסים שראיתן את עצמכן בתור ספירלה.

rucale

New member
תודה גיטה

היום בעזרת השם אסע להרשם לקורס: הילינג רוחני מקווה "לגלות" שם הרבה אנרגיות שטרם הבחנתי בהן. יום נפלא רחלי.

rucale

New member
אז אולי בכל אופן תקנה מגרש...

דוד נוצה לבנה,גיטה וחברים... אנו חוגגים שמונה שנים של הכרות וחברות בפורום. אתם מלווים אותי בהמון עידוד! מתפתחת, לא מתפתחת, יש עבודה, אין עבודה... ועל כך אני מוקירה לכם תודה א ו ה ב ת א ו ת כ ם קו נקודה. רחלי.

rucale

New member
תשובה ל- נו...

בוקר מצויין, שמחות במשפחה והנה משתפת: כן, נרשמתי ל"הילינג רוחני" ובודאי אמצא עוד קורס ליום אחר, משהו כגון "תקשור" (שיעשה לי סדר בתקשורים) או "מודעות עצמית" שולחת בקשה ליקום שיזמן לי בתודה את הקורס המתאים בעת הנכונה. תודה על ההתענינות באהבה רחלי.

למעלה