התקלה חזרה והדפדפן שוב נראה מוזר

Haribo

New member
היי ירון
אין לי מושג לגביי הוינדאוס. אבל טוב לדעת.
מה ז"א הורדה חוקית עם הגבלה בכמה קטנות? מהיכן ואיזה קטנות?

מה שמוזר זה שעם כל זאת, עד לפני כמה ימים עבד הכל תקין.

לקנות מחשב חדש לא תהיה אופציה עכשיו.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ההורדה של ווינדוס 10 לפחות היום קלה ופשוטה...ומעודכנת דרך האתר. להוריד חוקי..להתקין לחודש חוקי זה תקופת נסיון. אז צריכים לשלם..לפי החוק.
בכל מקרה אם לא משלמים אפשר להשתמש אחרי חודש יהיה כיתוב בחלון שהווינדוס לא מופעל לא תוכל לעשות רקע למסך ..ולא זוכר עוד מה אבל להשתמש בכל השימושים אפשר...זאת בתנאיח שהמחשב עומד בתנאים של ווינדוס 10 ואפשר להתקין אותה .

ווינדוס 8 כמו שיש לך אם אין לך דיסק חוקי זו בעיה ...התקינו לך לא חוקי בכוונה ועשו כלי פריצה שמפעיל אותו ..להתקין אותו מחדש שוב זה לא חוקי ובעייתי ..

ונקווה שהבעיה לא חומרתית לא שללנו לגמרי עדיין.

תאימות לווינדוס 10 מחייבת מעבד מעל מינימום מסוים זיכרון ונפח איחסון אאבל למעלה מזה שיהיו דרייברים לכל מה שצריך...בלי כל הפרטים המלאים על המחשב שלך ובדיקה מול כל אתרי היצרן והתוכנות שיש תאימות אי אפשר לדעת אם מתאים..

המחשב שלך עכשיו כמו שאני רואה בעייתי אפשר להשתמש בעוד כלי ניקוי..אבל בעיות אחרת שיבוש מערכת קבצים קבצים שחסרים או שהוחלפו בזדון צריכים תהליכים להביא אותם להתקין וכדומה זה רמה של טכנאי לא משהו שאפשר לכוון אותך מפה...

במינימום להתקין ווינדוס 8 אחר כפי שהיה ולקוות לטוב...אפשר לנסות קודם ווינדוס 10 אם עובד ויש דרייברים יותר טוב...

ושוב נקווה שלא בעית חומרה נוסף על זה יש... זה מה שאני רואה שניתן לעשות במצב.

הורדות ווינדוס 10
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=הורדת+ווינדוס+10

דרישות ווינדוס 10

כאמור יותר חשוב גם דרייברים.

נערך לאחרונה ב:

Haribo

New member
מודה שקצת גרמת לי לפקפק...
הוינדוס הוא וינדוס 10. איך הגעת ל 8?
אם הוינדאוס הנוכחי לא חוקי, אוריד מהלינק ששלחת לי. פחות קריטי לי רקע או כיתוב זה או אחר. מעדיף תוכנה תקינה מאשר תוכנה פרוצה.

ניקיון בוצע, אני מניח שזה משהו בדרייברים ולא בעיית חומרה...
ביצעתי update לוינדאוס והוא לא שינה משהו מהותי. הוא אמור לזהות דרייברים מעודכנים לבד לא?

צרפתי צילומי מסך של מפרט המחשב

קבצים מצורפים

• WIN.JPG
    WIN.JPG
    KB 76.4 · צפיות: 4
  • 1.JPG
    1.JPG
    KB 57.2 · צפיות: 4
  • 2.JPG
    2.JPG
    KB 42.9 · צפיות: 2
  • 3.JPG
    3.JPG
    KB 40.4 · צפיות: 2
  • 4.JPG
    4.JPG
    KB 49.9 · צפיות: 2
  • 5.JPG
    5.JPG
    KB 41.7 · צפיות: 2

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מודה שקצת גרמת לי לפקפק...
הוינדוס הוא וינדוס 10. איך הגעת ל 8?
אם הוינדאוס הנוכחי לא חוקי, אוריד מהלינק ששלחת לי. פחות קריטי לי רקע או כיתוב זה או אחר. מעדיף תוכנה תקינה מאשר תוכנה פרוצה.

ניקיון בוצע, אני מניח שזה משהו בדרייברים ולא בעיית חומרה...
ביצעתי update לוינדאוס והוא לא שינה משהו מהותי. הוא אמור לזהות דרייברים מעודכנים לבד לא?

צרפתי צילומי מסך של מפרט המחשב

כן אני טעיתי משום משום מה בקובץ של הפריצה בתמונה שלך מקודם בלבלתי B עם 8 . זה לא משנה לצורך הבעיה שלך..הבעיה שלך שהווינדוס לא חוקי..קודם כל משום שהאנטי וירוס גילה את הקובץ שפורץ אותו..KMS זה תוכנת פריצה לווינדוס. ראיתי את המערכת ...שוב זה לא שולל כלום אם יש לך 10 אז תתקין מחדש מהאתר התקנה נקיה...זה יסדר כל בעיה התוכנה וכל המ שרץ לך רוגלות וכו' לא יהיו....ווינדוס עצמו לא מביא את כל העידכונים החדשים אין לסמוך עליו ! תמיד תמיד לבדוק ולהוריד מאתר היצרן את העדכון החדש ..לא תמיד יהיה הבדל לרוב כן וזה יכול לשנות. שוב צריך בשלב שלך מבחינתי התקנה מחדש ורק אחרי נבין אם מעורבת גם בעית חומרה ...בנתיים זה רוגלות ווינדוס לא חוקי אבל אל ניתן לשלול חומרה ככה חייב לשלול הכל ..רק אחרי שתבצע אפשר יהיה לדעת אם זה רק תוכנה או גם חומרה..

Haribo

New member
אוקיי, אני מבין,
אז לפני שאעשה זאת,
האם התקנה תצריך פירמוט? עליי לדאוג לחומרים שעל המחשב?
האם הגיוני שהמחשב עבד תקין שנים עם אותו הוינדאוס ופתאום החלו בעיות?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קודם כל כן, היה לך ויש אני מניח עדיין בעיות במערכת למרות הניקוי של הרוגלות . אכן לפני פרמוט יש לגבות כמובן כל חומר. רצוי על דיסק קשיח נייד ורצוי גם ברשת בענן במקביל.
יודע מה אפילו אחרי הגיבוי אפשר לעשות בדיקת תקינות דיסק לכל יצרן יש כלי כזה..ולבדוק תקינות שלהם לוודא ששם אין בעיה. זה גם חלק מבדיקות שוטפות שיש לעשות פעם בחצי שנה - שנה למנוע קריסות דיסק וכדומה פתאומיות. אם יש בעיה כמובן לא מחכים קונים דיסק חדש.

הגיוני שיש בעיות, בעיות צצות הן תוכנה ראית כמה בעיות יש...חומרה עייפות חומר ועוד תקלות יש..אבק במערכת גורם גם לזה..רצוי לנקות את המחשב, רצוי יישום משחה טרמית למעבד מחדש. בדיקות טמפרטורה ומאווררים. גם בעיות חשמל הפסקות חשמל ועוד אם היו עלולות לגרום..לא חסר גורמים.

להתקנה עצמה אני מציע התקנה נקיה . כלומר, עם דיסק און קיי כניסה מהביוס פרמוט כל המחיצות והדיסקים שיהיו נקיים ( שוב לאחר גיבוי ) . ואז התקנה מסודרת. זה פותר כל בעיה מהשורש ומביא חיים חדשים לגמרי למחשב. לאחר ההתקנה לפני שמחזירים חומר למחשב יש להתקין אנטי וירוס ואנטי רוגלה טובים ולסרוק את הדיסק בו נמצא החומר לפני שמעבירים את החומר למחשב לוודא שלא מחזירים בעיה.

התהליך הזה יעשה לך סדר בכל תחום שצריך. שוב אחרי ההתקנה נדע אם יש גם בעית חומרה בעיקר עם כרטיס מסך בשל בעיות התצוגה שתארת. אם אתה קונה דיסק כדאי גם כבל למסך לפעמים גם שם יש בעיה זה עלות זולה ויוודא שמשם אין בעיה. או אפשר אחרי..אם הבעיה לא נפתרה בפרמוט. יש תהליכי שלילה שצריך ככה עובדים מסודר.

Haribo

New member
האחד סמסונג SyncMaster 2333SW
השני טלוויזיה של Hisense 22"

למעלה