התקנת DUAL BOOT

lizard

New member
שמע,

התקנתי XP, חוץ מהסורק הכול עובד. טפו טפו טפו בלי עיין הרע חמסה חמסה חמסה. מה שכן אסור להתעטף לידו
כמו שקרה לי פעם. מחשב NT4, שאת מרכזי בארגון,אני עובד לידו ומביא אפטצ´י בריא. בום מסך כחול. לקח לי חצי שעה רק להפסיק לצחוק. ועוד יומיים לתקן הכול. מיכה

ezaton

New member
לא היה היום שלך, הא?

הם מצטננים בקלות, שרתי ה- NT... וברצינות, חלונות XP נופלת לאחר זמן קצר יחסית. לא תמיד נופלת לגמרי, אלא מתחילה להידפק ולתפקד לא טוב. עצוב, אבל זה מנסיון, ואני לא מהמתקינים המטורפים, אלא מאלו שיודעים בדיוק מה הם צריכים, והכל מתחיל מותקן ולא משתנה כמעט בכלל. Ez

מול

New member
כך עושים זאת יחד עם חלונות 2000

אני חושב שזה צריך להיות אותו הדבר בעיקרון

ezaton

New member
לא נכון

למה לסבך את החיים? פשוט להשתמש בלילו, והכל יהיה בסדר. שימוש במנהל מערכות של חלונות 2000 הוא מיותר ובעייתי, ויגרום רק נזק בעתיד (שלא נדבר על אקסטרא עבודה כל שידרוג קרנל...) Ez

האמת שהשיטה הזו היתה קיימת ..

בעבר .. ולמזלנו היא עברה מהעולם .. כבר נתקלתי בכמה מקומות שמסבירים את השיטה הזו , האמת אני ממש לא מבין למה .. עם הלילו , כמו שאמרו לפני, הכל הרבה יותר פשוט, הרבה יותר נשלט, ודבר שהוא פשוט יותר, הסבירות לתקלות בו היא בדרך כלל יותר נמוכה.

ezaton

New member
אם תחפש באינטרנט

תמצא רק על זה. לא על שימוש בלילו. שגיאה שחשוב לשרש, ומהר, לפני שהבעיות שנגרמות כתוצאה ממנה יתפשטו... Ez

תמר,

New member
מה עם מקרים ש-lilo לא עובד?

למשל - שאי אפשר להתקין אותו מסיבות שונות ומשונות? (למשל - כשמתקינים win2k עם דיסק דינאמי)

מול

New member
אצלי רק שיטה זו עבדה.

כל ניסיון לגעת ב MBR גרר בעיות שגרמו שלא אוכל לא להעלות את החלונות ולא את הלינוקס. אבל היא באמת קצת מסורבלת ,אם יש שיטה אחרת כדאי לנסות להשתמש בה.

במצב של דיסק דינאמי ..

אין ברירה אלא להשתמש במנהל האיתחול של win .. או להתחל את הלינוקס מדיסקט .. אגב, יש גם מערכות שלא יודעות בכלל מה זה lilo .. יש מנהל איתחול בשם yaboot שניתן להשתמש בו במקרים כאלו ..

ezaton

New member
כמעט בלי ספק יש אלטרנטיבות ללינוקס

שמשאירות אותך עדיין בלתי תלוייה בטוען של חלונות. תחשבי רק על הפרוצדורה המטורפת בשביל עידכון קרנל... כל כך הרבה עבודה, בשביל מה? Ez

כמובן, פרחו מראשי כל מוצרי צד ג´ ..

עז צודק, אני שכחתי שיש גם מוצרים שאינם תלויים במערכת כזו או אחרת .. אני לא משתמש בהם .. (עובד עם לילו ובמקרה הצורך עם YABOOT )

ezaton

New member
למה?

יש לך בעיה עם הלילו? אתה מעביר דיסקים בין מחשבים? סולם קדימויות, מייקל. ענה לשאלה (ומייקל בלבד, בבקשה): כיצד על מנדרייק או רדהאט, אני יכול לשנות כתובת IP ארעית ותמידית - שלושה כלים - טקסטואלי, גרפי על בסיס טקסט, וגראפי מלא. הרי עבדת עם שתיהן, לא? ענה על זה. מכאן זה מתחיל. Ez

matam haifa

New member
תשובות

1. לא 2. לא יודע מה הקשר? רציתי לדעת מה זה בדיוק YABOOT כי יש לזה צליל של YAMAN....K

למעלה