התקפה על התאומות

אוקיי...

לכל חסרי ההשכלה באנגלית... סקייטר = Skater המילה Skate + er כלומר סיומת er הופכת את זה לעושה פעולה... היוצא מהמילה Skate... Skate בתור פועל נקרא "להחליק" (בגלגיליות או מחליקיים). Skate בתור שם עצם הינו קיצור של Skateboard משמע קרש החלקה או בשפת העם סקייטבורד שיש לכל ילד בן 11 שחושב שהוא קול ולובש מכנסיי X-BOY ונעלי וואנס... עכשיו אחרי שהסברתי יש שאלות?

AM16

New member
תודה על הפירוט עומרי../images/Emo8.gif

עכשיו כל אחד בפורום ידע מה זה SKATER

דבר ראשון...

אני לא חסרת השכלה באנגלית כי הבנתי את המילה סקייט שזה להחליק אבל לא הייתי בטוחה מזה סקייטר אני קיבלתי 100 בתעודה באנגלית כך שאי אפשר לומר שאני חסרת השכלה באנגלית!

Alexis14

New member
בקשר לקטע של התאומות מתמסחרות

אז אנג´לה (קוראים לה אנג´לה, לא?) התכוונה שהתאומות נהפכות למותג- לא שיש להן מוצרים. זתומרת, העובדה שספר של ´טובות השתיים´ שכבר חרג בהרבה מפרקי הסדרה המקוריים, שבו יש פשוט תמונה או שתיים של התאומות- נמכר, ובגדול ע"י מעריצים מוכיחה שההערצה היא עיוורת (ואני לא ממש אומרת שאני נגד זה... המעריצים מהעובדה למעלה- זה אני...) אבל היא מתכוונת כמו במאמר של מוטי- פיסת קרטון. קו האופנה של התאומות. הן לא עיצבו כלום לא בחרו כלום, אפילו אין תמונה שלהן על הבגדים- רק פיסת קרטון. וכל השטויות שיש תמונות שהן בוחרות בדים והכל- יש לי שתי מילים בשבילכם: יחסי-ציבור! אז אני מאוד מכבדת את אנג´לה שהיה לה הכוח להביע עמדה

Alexis14

New member
אושרת- את צריכה להבין כמה דברים

לא כל מה שדואלסטר ורוברט ת´ורן והאתר הרשמי והתאומות עצמן אומרים נכון! את משקיעה כל כך הרבה מאמצים בלהגן על התאומות- להוכיח לכולם שהשיניים שלהן מושלמות אז הן לא צריכות גשר, ושמי שמפסיק להעריץ אותן מפגר, ושהן כן בוחרות בדים והכל כי יש תמונות להוכיח. אז אני ממש לא רוצה לפתח וויכוח- אבל כמו שאומרים-
Wake Up And Smell The Roses!
התאומות לא מושלמות, מרי קייט לא מושלמת והעיקר- את לא יודעת מה באמת קורה שם, אז את יכולה להביע דעה- אבל לא להתחיל מלחמת עולם כי מישהו אמר משהו על התאומות... לא התכוונתי לפגוע, אבל אם פגעתי בך אז ממש סליחה

לאלקסיס

כל מה שהתאומות אומרות זה נכון כי הן לא שקרניות! לא אמרתי שהן לא שמות גשר והשיניים שלהן ישרות אני יודעת שיש להן שיניים קצת בולטות ולא נורא אם הן שמות גשר אני יודעת שהתאומות לא מושלמות אבל אני שרופה עליהן כי יפות חמודות ואני מתה על הסדרות שלהן ואני חושבת שיש להן אופי ממש טוב ואני בטוחה בזה ולדעתי מרי-קייט יותר חמודה מאשלי אולי אשלי יותר יפה אבלהיא סנובית והיא מרגיזה (הדמויות שלה בעיקר) היא לא אבל ממה שראיתי בראיונות מרי-קייט יותר חמודה ואטלי רוברט תורן שקרן אבל התאומות לא וכל מה שהן אומרות זה נכון

Summer Spirit

New member
ושוב, את עושה אותה טעות.

זה שאת מעריצה גדולה של התאומות אולסן זה יופי אבל זה שאת אומרת שמרי-קייט יש לה אופי יותר טוב משל אשלי זה ממש חוצפה להגיד את זה כי את לא מכירה אף אחד מהתאומות וזה שקראת ראיון שלהן לא מוכיח כלום כי את צריכה להיות קרובה אליהן כדי לראות את האופי האמיתי ומה שהן משדרות בסרטים ובסדרות שלהן- זה לא האופי האמיתי שלהן זה הכל מבויים אז תעשי טובה ותבחני את כל העמדות לפי שאת אומרת משהו.

Alexis14

New member
אושרת- תכניסי את זה טוב-טוב לראש:

התאומות לא מושלמות!! וזה שאשלי משחקת דמויות ´סנוביות ומרגיזות´ לא אומר כלום! היא יכולה להיות בנאדם פי אלף יותר נחמד וזה התדמית שרצו ליצור לה- הרי הן תאומות- חייבת להיות אחת טומבוי ואחת יותר ´בת´ או אחת יותר מתחשבת ומבינה ואחת יותר קלילה- ואת ממש שפוטה: "כל מה שהתאומות אומרות אמת וכל מה שרוברט ת´ורן אומר שקר" אז נכון שכולם כאן הצטרפו למועדון שונאי רוברט ת´ורן אבל בת´כלס- זה בצחוק! סתם משעשע אותנו- את לא צריכה לקחת הכל כל כך ברצינות, ותחשבי שבלי רוברט מרי קייט המהממת מושלמת מדהימה חמודה נחמדה שלך הייתה סתם ילדה בלונדינית עם אחות תאומה, כמו שכתבו במעריב לנוער- ´התאומות אולסן הצליחו רק מעצם העובדה שהן ילדה בלונדינית חביבה משוכפלת´, וכמה שגם לי לא נעים לשמוע את זה- זה נכון! אה, אופס, לא. מרי קייט מושלמת. היא בכל מקרה תהייה סלבריטי. מה? אשלי? מי זאת בכלל?

לאלקסיס

אמרתי לך שאני יודעת שהן לא מושלמות לא אמרתי שמרי-קייט מושלמת ולא אמרתי שאני לא אוהבת את אשלי ואם רוברט לא היה עושה משהו מהתאומות מישהו אחר היה עושה את זה ועובדה גם לפני שרוברט נהיה הסוכן שלהן אנשים אהבו את מישל והתאומות לא בלונדיניות טבעי הן מחמצנות יש להן שיער שטני ואפילו אם הן לא היו מפורסמות הן לא היו סתם כי יכול להיות שבגיל יותר גדול היו לוקחים אותן לכמה סרטים וגם היו להן מעריצים

לסאמר ספיריט

מה טעות? זכותי לאהוב את מרי-קייט יותר מאשלי יש עוד אנשים שאוהבים תאומה אחת יותר מהשנייה ולדעתי מרי-קיט יותר נחמדה למה את חושבת שתאומות שקרניות? אני בטוחה שהן אומרות את האמת מרוב הראיונות שראיתי שזה לא מבוים למה נראה לכם שהן ישקרו? עובדה שמרי-קייט מודה בזה שלשחק זה לפעמים קשה כי היא צריכה פנאי לדברים אחרים לא כמו אשלי שמזייפת ואומרת שלשחק זה דבר מאוד כיפי וטוב ובעצם גם לה אולי יש דברים בעייתים עם המשחק ומצד שני יכול להיות שאת צודקת אבל לא הכל מבוים ישנם דברים שהן מבלפות וישנם דברים שהן אומרות את האמת!

Summer Spirit

New member
לאושרת:

את לא יודעת מה האמת ומה השקר, וזה שאשלי חושבת שמשחק זה כיפי ומרי-קייט חושבת שמשחק זה קשה אז זה בעיה שלה, אם היא לא אוהבת משחק אז שלא תשחק וזהו! היא לא עושה טובות כי אשלי יכולה לעשות סרט בלי מרי-קייט.

plomphy

New member
לאושרת

אני נדחפת פה בשיחה אבל אני חייבת להגיד משהו. את אומרת שהבנות לא משקרות ואת צודקת, הן לא משקרות הן מסובבת את האמת וזה מה שכל המפורסמים עושים וזה נקרא יחסי ציבור. כי אם הן יהיו כנות אז לא יקנו את המוצרים שלהן (למה שיקנו אם הן לא עיצבו?) את חושבת שיש להן זמן בין הסרטים לסדרות, למעריצים, ללימודים להתחיל לעצב בגדים? זה לא נראה לך קצת מוגזם..?

סליחה??????????

כוכב קטן חזרת??? אולי הפעם אני מסכימה איתך, על זה שלכל אחד מותר להביע את דעתו. אבל אחרי מה שאמרת בשבוע שעבר יש לך את החוצפה לחזור??? אחרי איך שירדת עליהן??? אני מבקשת ממך יפה (הפעם!!!!!) שכשאתה נכנס לפה, אם בכלל אתה נכנס, נא לא להתחיל לקרוא לנו בשמות, יש לנו זכות להביע דעה בקשר לתאומות, כל דעה, אם אתה מנסה להוציא אותנו מההערצה אתה לא תצליח. אז אני מבקשת יפה, אל תיכנס במטרה להשמיץ ולהעליב, כי אנחנו הרבה, ואנחנו מעריצים ומעריצים תמיד יגנו על מושא ההערצה שלהם. שלום!

Summer Spirit

New member
לאושרת אולסן:

התדמית של התאומות מיצתה את עצמה. אם אשלי תעשה סרט בלי מרי-קייט או ההפך לא תלכי לראות אותו?

למעלה