התקשורת הורגת אותו!

לילוש511

New member
התקשורת הורגת אותו!

מהרגע שנודע על השבץ מוחי שאריאל שרון קיבל בפעם הראשונה התקשורת לא עוזבת אותו במנוחה, נכנסת לו לוריד, ורק מזיקה למצבו הבריאותי. למה צריך לפרסם את התיק הרפואי שלו? איפה נעלמה לה הסודיות הרפואית?!?!? כשגולדה מאיר ז"ל חלתה בסרטן מישהו ידע? אף אחד לא ידע! כשבגין התמוטט מישהו ידע? גם אז אף אחד לא ידע!!! אז נכון הוא רה"מ והעם צריך לדעת כשקורה משהו, אבל לחשוף את התיק הרפואי שלו זאת כבר חדירה לפרטיות! אם התקשורת לא הייתה כל היום סביב הסיפור הזה אולי הוא היה מצליח להגיע לצינתור בשלום ולא מגיע למצב כזה. התקשורת והאנשים הרדודים שהמצב הזה משום מה משמח אותם הם אלו שהורגים אותו!!! אז לכל האנשים שמשום מה שמחים מכל מה שקורה לרה"מ רק שתדעו שבמצבים כאלה אין דבר כזה כבר דעות פוליטיות! אני מאחלת לרה"מ הרבה בריאות והחלמה מהירה.

אני כל כך מסכימה...!

כמו שנאמר בשרשור הקודם, אכן, כל ההמולה שהייתה סביבו, ועודנה, החדירה הזו לחייו...מלחיצים אותו, לא עוזבים אותו בשקט וממררים את חייו,כל זה פשוט מוגזם כבר. רא שממשלה-אוקיי, אבל הוא גם בן אדם.בדיוק כמו כל אחד מאיתנו. זה כל כך מעצבן אותי!!! מאוד מאוד

mr landini

New member
אירוניה מגוחכת כל כך

איפה היית ואיפה את עכשיו רחמנית שליכשזרקו אנשים מהבית שלהם מסיבות ביטחוניות לכאורה מי עוזר להם היום. בטח לא אריאל שרון גם בימיו הבריאים יותר.מי שמרחם של אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים.הוא ריחם על פלשתינאים במקום על יהודים וסופו שהגיע לכזה שפל של גירוש ישראלים מהבית הפרטי שלהם! בלי יכולת אפילו למחות על כך!בואו לא נשכח שאחרי כל הדברים הטובים שהוא עשה למען ישראל (וישנם כאלה)הוא גם עשה הרבה רע. יש דרכים יותר אנושיות להנהיג עם.אני מתפללת לרפואתו השלמה אבל מבחינתי שיישאר בחווה עד סוף ימיורננה.

לילוש511

New member
סליחה אבל..

אנחנו כבר לא מדברים פה על פוליטיקה אם לא הבנת!!!! אנחנו מדברים פה על חיים של בן אדם. נראה אותך מול כל עם ישראל במצב כזה.מעניין איך את היית מתנהגת במקומו...

מסטיקה

New member
אני לא חושב שפרסום התיק הרפואי

שלו הזיק לו באיזושהי צורה וגם היה הגיון לא מבוטל מאחורי הבקשה והרצון הציבורי והעיתונאי לחשוף את תיקו הרפואי של ראש ממשלה עתידי ובמיוחד לאחר שעבר אירוע מוחי או חווה בעיה רפואית אחרת, ואני גם חושב ששרון בעצמו שנמצא לא מאתמול בפוליטיקה ובמצבים לא פשוטים אחרים בחיים ידע טוב מאד אלו בעיות ולחצים יש בעבודה שלו לפני שהוא החליט לחזור לפעילות לפני כשבועיים, וגם לא היה ניתן לצפות מהתקשורת שיפסיקו לגמרי את עבודותם ויניחו לא לגמרי במשך שבועות.. אבל בכל זאת!!! מכאן ועד לפרסם על אדם הדלפות משטרטיות על חקירות מחודשות נגדו יום לפני שהוא היה אמור לעבור ניתוח ובזמן התאוששות מאירוע מוחי קל זה מעשה שהוא פשוט לא ייאמן ודוחה מאין כמותו..(ודרך אגב כבר חשבתי כך עוד לפני שקרה האירוע המוחי הנוכחי,באמת היה קשה לי להאמין שהדליפו דבר כזה עליו כבר בפעם הראשונה ששמעתי על זה בחדשות לפני כמה ימים.)

mr landini

New member
אירוניה מגוחכת כל כך

איפה היית ואיפה את עכשיו רחמנית שלי כשזרקו אנשים מהבית שלהם מסיבות ביטחוניות לכאורה מי עוזר להם היום. בטח לא אריאל שרון גם בימיו הבריאים יותר.מי שמרחם של אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים.הוא ריחם על פלשתינאים במקום על יהודים וסופו שהגיע לכזה שפל של גירוש ישראלים מהבית הפרטי שלהם! בלי יכולת אפילו למחות על כך!בואו לא נשכח שאחרי כל הדברים הטובים שהוא עשה למען ישראל (וישנם כאלה)הוא גם עשה הרבה רע. יש דרכים יותר אנושיות להנהיג עם.אני מתפללת לרפואתו השלמה אבל מבחינתי שיישאר בחווה עד סוף ימיו .

מסטיקה

New member
וואלה קיבלתי וואחר דה ז'בו מהודעה

הזו שלך משום מה אין לי מושג למה..??? וכמו שציינתי כבר..הייתי נגד ההתנתקות שהיתה מעזה, אבל באמת שאין שום סיבה והגיון לערבב את שני הדברים השונים והלא קשורים האלה יחדיו.

מסטיקה

New member
כן יש בזה משהו...מלא טעויות לא

מובנות היו לי בשרשורון הזה
.. בכל מקרה התכוונתי שם... ש"יקון"=תיקון וש"וואחר"=וואחד.. יענו מקווה שהבינותה עכשיו אחי???

יסמין711

New member
בואו לנגב וניראה עד כמה אתם ציונים

אתם יודעים מה כואב למפונים? שהם לא יקומו בבוקר ויראו את הים. אם אתם אוהבים את ארץ ישראל כלכך כמו שאתם אומרים. נו אז בואו לנגב הדרומי ותקימו שם התנחלויות ותעבדו את ארץ ישראל ואז ניראה אותכם דיי כבר להתבכיין על מה שהיה תתקדמו הלאה סתם מבזבזים אנרגיות על כלום אני מאחלת לראש הממשלה הרבה בריאות שיעבור בשלום אל תירא ואל תדאג, נשיקות בריאות לך נישלחת, והחלמה לך מובטחת!

לא חושבת שזה הזיק לו כ"כ

אם לחטט קצת בהיסטוריה הלא רחוקה בזמן מלחמת לבנון מה שתקשורת עשלה לו אז ....אז על כמה וכמה קטן עליו מה שעבר עליו בשבועיים האחרונים שכחתם שכל העם אהב לשנוא את האיש קראו לו רוצח(גם לבגין קראו כך+רפול) מתי תפנימו ? מי שמקבל שבץ מוחי ב90% מהמקרים יקבל עוד אחד בעוצמה חזקה יותר זה כל הסיפור לא תקשורת ולא בטיח אשמים בכך. רק מה שנכון לציין הוא למה אנשי לשכתו נתנו לו לחזור ל(עסקים כרגיל)? זה לא מובן לי, למה רופאים לא ציוו עליו להשאר בבית לנוח? לעזאזל הרי זה לא ילד בן 18 ולא פנסיונר שמעביר את שעות בפנאי שלו בכיכר, יש עליו אחריאות כבדה מאוד המון דאגות ואין ספור שעות עבודה. וסוף סוף זה ראש ממשלת ישראל שהיו אמורים לשמור עליו ! מי יקח את האחריות על כך מחדל ממדרגה ראשונה!!!

מסטיקה

New member
90%??? מאיפה לקחת את הנתון הזה?

לפי מה שאני שמעתי מהרופאים בזמנו שדיברו על זה מדובר על משהו כמו 15-20% משהו כזה בערך אם אני זוכר נכון, דבר שני.. האירוע שהוא חטף הפעם לא היה מאותו סוג של האירוע הקודם (הפעם לא היה מדובר בקריש דם שנסחף וכו'..) אלו הפעם היה מדובר בדימום במוח שהתרחש בין השאר בגלל התרופות נוגדי קרישה שהוא קיבל, אף אחד לא טוען שהפרסומים וההדלפות הנ"ל היו הסיבה היחידה לאירוע הנוכחי וכנראה שהוא סבל בעיקר מתועות הלוואי של התרופות האלה שגרמו לסיבוך הזה, אבל כמו בכל מחלה אחרת המצב הנפשי של אדם מאד יכול להשפיע לטובה או לרעה בכל מצב וגם יכול לפעמים להפוך להיות קטליזטור אחרון לבעיה שכבר קיימת מתחת לפני השטח, דבר שלישי..אני חושב שמיותר לציין את ההבדל בגיל ששרון כיום לעומת הגיל שהוא היה בו בזמן החקירות והאשמות נגדו לאחר מלחמת לבנון וגם שכמובן הוא לא היה אז שבועיים לאחר אירוע מוחי ובתהליך התאוששות..שכחת הבן אדם בן 78??? לסיכום אכן כנראה שהיו כאן לא מעט מחדלים כגון: מדוע ראש ממשלה צריך להטלטל במשך שעה באמבולנס ולא טס במסוק? ומדוע הדסה ולא סורוקה? ומדוע לא היה לא רופא צמוד כל הזמן והוא היה צריך לחכות לרופואו הפרטי כ20 דקות לפני שהגיע לחוות השקמים? וישנם עוד לא מעט שאלות כגון האם דווח לשרון מבעוד יום על סיבוך הדימום הפוטנציאלי הזה כשקיבל את התרופות לפני כשבועיים? ולמה לא דווח לציבור בנוסף לחשיפת התיק הרפואי שלו ע"י הרופאים על אפשרות הסיבוך הזה מהתרופות כפי שקרה?..(הרי מסתבר שזה היה פרט מאד חשוב מאד שמשום מה הרופאים "שכחו" לספר לציבור ומי יודע אולי גם לאנשים קרובים יותר), אני לא לגמרי מבין את ההגיון שעומד מאחורי נתינת תרופות שכאלה בשביל למנוע אירוע מוחי קל ואולי חולף שהתרחש בעבר רק פעם אחת בחיים בגלל מום מולד בלב כשהסיכון הוא דימום פנימי ואולי אף במוח (כפי שקרה הפעם) ונזק בלתי הפיך. נראה לי איכשהו שהסיכון לא שווה את הסיכוי זה בהחלט לא היה סיכון סולידי.

moshiko100

New member
אני יענה לך בנוגע לתרופות

התרופות שהוא קיבל הוא היה חייב יש בהם סיכון זה נכון אבל תסיכון הזה חייב לקחת בפעם הראשונה זה היה קריש וזה הסתיים בתוצאה קלה אבל בפעם הבאה הקריש הזה היה מסתיים באסון יותר גדול רופאי הדסה הם הטובים ביותר בארץ ותסמוך עליהם שהם יודעים מה הם עושים השאלות המתבקשות שהעלת הם במקום וצריך לחקור אותם בנוגע לזה שלא היה רופא צמוד שלא פונה לסורוקה שנתנו לו זריקה 12 שעות לפני הצנתור ולא חסר שאלות

מסטיקה

New member
תראה אני יודע כמובן שטובי הרופאים

בארץ טיפלו ובוודאי לא חסכו ממנו כל טיפול אפשרי, אבל בכל זאת ראיתי אפילו אתמול ראיון בCNN עם רופאה אמריקאית בכירה בטיפול נמרץ ניורולוגי בבית חולים כלשהו בארה"ב ולמרות שהיא גם טענה שנתינת תרופות האנטי קרישה האלה זה דבר מקובל מאד בעולם וגם הסיבוכים שיכולים לקרות מהם ידועים לכל הרופאים בתחום בכל זאת הטיפול הזה עדיין נחשב כCONTROVERSIAL יענו "מעורר מחלוקת" אז כנראה שבכל זאת העניינים כאן הם לא לגמרי "שחור לבן" ושיש בכל זאת דעות בנושא לכאן או לכאן למרות שאני מודה שלא חקרתי בעצמי את העניין מספיק לעומק ולא יודע מי או כמה רופאים מומחים חושבים אחרת מהמקובל אם בכלל.

לא עשיתי סטטיסטיקות 90% זה היה ל

לצורך העניין ...מתוך הכרות עם כמה אנשים שעברו שבץ וקיבלו עוד ..נכון להיום יש גם אנשים צעירים שמקבלים שבץ עוד אתמול ראינו בחדשות <ילדה> כבת 25 שעברה תהליך דומה. ומה הקשר בן כמה הוא היה שהייתה מלחמת לבנון? התקפה מסוג זה שעבר בזמנו שהיה שר הביטחון לא זכורה לי . כל אחד יסכים שמאוד קשה לתפקד תחת לחץ ומבול של ביקורת דיס אינפורמציות שרצו בזמנו בתקשורת ...אז הוא היה בן 54 SO? זה הופך לקל יותר? לא! ולגבי מה קרה שם שלשום שראש הממשלה לא נלקח לבית חולים קרוב או להדסה-במהירות האפשרית למה הוא בכלל נלקח ללון בחווה ? הרי היה אמור לעבור ניתוח-צינתור למחרת...את זה גם שאלתי כבר באותו הלילה גורלי, בטוחה שעוד תקום וועדת חקירה לגביי כל המחדלים הללוויותר מזה יש מקום להקים וועדת חקירה כי משום מה נראה לי קצת תמוהה (שעשו את כל הפשלות האפשריות ביום אחד). באותה מידה אין לי ספקות לגבי טיפולים ותרופות שהוא קיבל מרופאו יש לנו רופאים הכי טובים בעולםומי אנו שנכנס לוויכוח איזה סוג של תרופות שרון היה אמור לקבל הפרשנים שמופעים בTV לא יודעים ב100% מה יש לו בדיוק בלי לראות תוצאות MIR או CT לא ניתן לדעת . בכל תרופה יש תופעות לואי בכל פלוס יש מינוס . לסיום היה מחדל יש לחקור ולהסיק מסקנות ואף יותר מזה מישהו צריך לקחת אחריות . אוהבים את אריק

mitrasek

New member
למה לא פונה במסוק-איפא הרופאים????

איך מיטב הרופאים טיפלו בכזו שלומאליות בשרון-למה לא היו לידו--למה לא פונה במהירות לביה"ח??? על זה מישהו צריך לתת תשובה---אם מטפלים כך בראש ממשלה--אז איך מטפלים באזרחים???

מסטיקה

New member
SO???ההבדלים בין אדם שהיה בן 54 ל78

הם בדרך כלל על פי רוב גדולים מאד.. אני בטוח שאת (או לפחות רוב האנשים בעולם)לא מרגישה היום בגיל 45 באותו כושר ובדיוק באותה צורה כפי שהרגשת בגיל 21 וההבדלים האלה בתחושה כמובן רק מקצינים ונהיים גדולים בהרבה ככל שהגיל עולה.....פשיטא.

התכוונתי שהגיל לא משחקת תפקיד

שמעליבים אותך מכפישים את שמך זה כואב ופוגע בכל גיל כל אחד היה לוקח ללב ללא ספק ובאמת אין חשיבות לגיל. נכון שכעת הוא מבוגר יותר אבל גם מחוסן אולי יותר תחשוב על זה !

לא צריך להגזים, אבל..

אבל אין ספק שדיווח יום לפני ניתוח והצהלות של "חבריו" כמו טומי לפיד, וכמה מאנשי העבודה הם השפעו, שלא לדבר שגם בימים אלה טומי לפיד אומר "שהבחירות לא יידחו" , אין לי בעייה שיחשוב כך אבל אין צורך להכריז זאת בתקשורת במימים קשים אלה.

למעלה