התקשורת הורגת אותו!

התקשורת הרגה אותו- זו ההגדרה

המתאימה... הבן אדם שוכב במצב של חוסר אונים וקשה בחדר הניתוח וכל מה שהתקשורת עושה=לספר על מהלך חייו ותרומתו למדינה???? סקירה כזו אופיינית למנהיג שהלך לעלומו ולא למנהיג שנלחם על חייו!!! אבל אין מה לצפות מהתקשורת העלובה והמוכפשת שלנו... אני רק מאחל החלמה מהירה ורפואה שלמה לראש ממשלתנו!

איני מצביע "קדימה" אבל גדול:

כמו שנכדו של אליעזר בן-יהודה אמר בתשקורת: "די לכל הברברת הזו" תנו קצת חיים לתקווה!
נ"ב: כבר שלחתם את ברכתכם להחלמתו? http://www.hadassah.org.il/Hadassa/Heb_SubNavBar/Send+postcard

מסכימה ומנצלשת: כנסו!!

מישהו ראה איך..נו..שכחתי איך קוראים לו, אוף אמר שהוא "שם קצוץ"חחחח או משהו כזה...שיש ברברת..חח כל כך אהבתי את איך שהוא דיבר טוב לחשוב שאינ לא היחידה שחושבת כך...:)

זה היה בערוץ 22 כמובן...

אני כל היום דבוקה לשידורים...אז זה נראה לי מובן מאליו...

טוב אם לא תדעו למה אני מתכוונת,

האדם הזה כעס על המראיין ששאל אותו בקשר לדברים פוליטיים ואז הוא השיב לו בעצבנות "אני שם קצוץ" או משהו כזה..זה לא היה צפוי..ואז הוא אמר שהתקשורת מלחיצה או משהו כזה, ושיש יותר מדיי ברברת ואז הם דיברו על חשיבות הענקת המידע לציבור...ועוד הרבה כאלה שהתראיינו אמרו את זה שיש יותר מדיי ברברת והתמשכות שידורים יותר מדיי ....בלי הפסק... והוא צחק, מי שאמר זאת ישירות-צריך לתת לזה קצתת מנוחה, להרפות, ולהתפלל חרישית לכך ששרון יחזור לחיים, ובמצב הטוב ביותר האפשרי.

../images/Emo45.gifהתקשורת הרגה אותו

רק בגלל התקשורת המחורבנת שיש לנו הוא הגיע למצב כזה!! קצת כבוד לבנאדם!!!מה יש???? כלכך מרגיז היחס של התקשורת והשאלות שלהם.משו לא נורמאלי. עזבו ת'בנאדם בשקט.. *מתפללת לנס משמיים שהכל יהיה בסדר*

ריאליסט

New member
לא מדוייק!

גולדה,בגין ואחרים חיו בתקופה אחרת,כאשר הרבה נושאים לא נידונו ע"י התקשורת-בעיקר מכיוון שלא היינו בעידן התקשורתי של הפתיחות של ימינו. היום בכל העולם המערבי-כל מנהיג חייב לספק את מירב הפרטים על מצב בריאותו.אחרת הוא נחשב כבלתי כשיר. התקשורת,אגב-ליטפה את שרון בשנים האחרונות. היא אוהבת אותו,ואין שום צורך בטענות לתקשורת. יש להבין (וכמה שזה כואב,זו עובדה)-שרון לקה במחלה שברוב המקרים מסתיימת בגיל כזה במוות.אם שרון ייצא בכלל מבית החולים-זה הישג רפואי. לדעתי,אין מה לדבר יותר על שרון בפורומים פוליטיים. יש לאחל לו שיחזור לנכדיו ושיצליח לראות אותם. בסופו של דבר מדובר באדם מבוגר,ואם כל הצער-זה טבעי.כל האנשים שהזכרתם קודם לכן היו פחות מבוגרים משרון,ומתו ממחלות הקשורות לגיל.

לא רק זה...

עם כל הקשיים שעוברים עליו כרגע וכל הטראומה שמוחו עבר ב-3 הימים האחרונים, אני עדיין לא מבינה למה מיהרו לקבור אותו. משדרים קליפים לזכרו בחדשות ערוץ 10 ו-22, מסכמים את חייו... הבן אדם עדיין חי, למרות כל מה שקורה עכשיו. הוא חי! כל השידור הזה אתמול של אילנה דיין ויאיר לפיד... אם הייתי בתרדמת במשך שבוע, והייתי מתעוררת עכשיו והייתי רואה את מה שמשדרים בחדשות- הייתי חושבת שהבן אדם כבר מת. בכל מקרה... אני התפללתי. ואתם?

romantikan19

New member
תגובה ל ללילוש 511

לילוש מתוקה,שמי דימה ואני מחזק את דברייך,חייב לומר שבאמת התקשורת עוברת כל גבול עם הדחיפות אף שלהם,איזה זכות יש להם להיכנס לפרטיות של סודות רפואיים,ועוד של ראש ממשלה,התקשורת בימינו לא יודעת כל כך איפה הגבול של המותר והאסור. כמוך אני חושב שאין כרגע מקום לדעות פולטיות או לרגשות טינה של אנשים,כל עם ישראל צריך להתאחד בימים אלו לתפילה להחלמתו של אריק שרון,מי ייתן ויבריא במהרה,וישוב רענן. רפואה שלמה אריק שרון

למעלה