התקשורת השמאלנית מספרת לנו שהאנטישמיות בעולם התגברה במאות אחוזים, אך מתעלמת מהעובדה

דגלמנגל

Well-known member
זה לא הימין זה הביביסטים.
לפי הרעש שהם עושים, כנראה שהם הרוב. בכל מקרה, אם אינם הרוב, לא נמצא בכל המחנה שלהם ולו צדיק אחד שיקום ויסתור את דבריהם. זה כמו עם העזתים; לא כולם שם נוחבות, אבל כל מי שאינו כזה, תומך בהם, בין בגלוי ובין בסתר לבו.

evglev1

Well-known member
מנהל
כל זה לא מאפיין את השמאל הישראלי, שאינו נוצרי ואינו מחזיק ברעיונות נוצריים. זה כמובן לא מפריע לך ולחבריך להלביש את זה עליו. הגישה האדנותית של הימין בישראל, קובעת חד משמעית, שכל מי שנגדו הוא שמאל בוגד והיות שכך, אזי כל רוע אפשרי, ניתן לייחס לו. ואני לא מדבר כאן על הקיצוניים, בכל אחד מהמחנות, אלא על הרוב.
זה לא מאפיין אותם היום, אבל באינתיפאדה הראשונה ילדי האבנים הערבים הצליחו לשכנע אותם שהם דוד ואנחנו גלית והתעקשו לחשוב שלא מדובר בילדים שהוריהם לא מחנכים אותם כמו שצריך או/ו ילדים חוליגנים ולהאמין שיש הצדקה לאבנים שהם זורקים על חיילינו ואפילו להאמין באגדה שהם באמת סובלים בגן העדן שהם קוראים לו "כיבוש".

דגלמנגל

Well-known member
זה לא מאפיין אותם היום, אבל באינתיפאדה הראשונה ילדי האבנים הערבים הצליחו לשכנע אותם שהם דוד ואנחנו גלית והתעקשו לחשוב שלא מדובר בילדים שהוריהם לא מחנכים אותם כמו שצריך או/ו ילדים חוליגנים ולהאמין שיש הצדקה לאבנים שהם זורקים על חיילינו ואפילו להאמין באגדה שהם באמת סובלים בגן העדן שהם קוראים לו "כיבוש".
זה אפיין ארגונים מסוימים, שבאו מתוך השמאל. אני לא יכול לומר עד כמה זה פשה בכלל הציבור השמאלני, מכיוון שה"שמאל" שמאפיין אותי, מאז שעמדתי על דעתי, הוא זה של ימי בן גוריון. כבר העיר לי מי שהעיר, ש"שמאל" כזה הוא כלכלי ולא מה שמקובל בימינו כמדיני. בצעירותי, לא חילקו את הפוליטיקאים לימין ולשמאל, אלא ליונים וניצים. אני הייתי נץ ...עם שיניים! ;-). יצא לי להיתקל בחברי הארגונים הללו באינתיפדה באיו"ש (במילואים). הם היו די עלובים ונהגו בחוצפה רק כלפי חיילי צה"ל, בידיעה שלא יפגעו בהם. היו שם נשים (לא ראיתי גברים) ונקהלו לתגבור הפגנות הערבים, אבל הכי מגוחך היה, שבגבור ההשתוללות של הערבים, הן הקפידו להישאר לצד החיילים. הערבים בכלל לא ידעו שיש להם תגבורת אוהדת וקרה לא פעם שדווקא הן חטפו אבנים.

שחר 676

Well-known member
התקשורת השמאלנית מספרת לנו שהאנטישמיות בעולם התגברה במאות אחוזים (זינוק של בין 500-700%), אך מתעלמת מהעובדה שהאנטישמים החדשים הם בעיקר שמאלנים ומוסלמים. אז נכון, יש גם אחרים, כמו למשל קנדיס אוון וטאקר קרלסון, אך הרוב המכריע של האנטישמים החדשים בעולם הם בעיקר שמאלנים ומוסלמים, והכי גרוע גם יהודים שמאלנים, מה שלא היה אפילו בתקופת השואה.
השמאל הישראלי אכול אוטואנטישמיות.

למעלה