התרגשות במרתון באליאנס.

התרגשות במרתון באליאנס.

חבריי לפורום שלום רב. אוי כמה שהתרגשתי הלילה, במרתון אצל: בתיה קרוננברג. ראשית, כי פגשתי כמה חברים טובים,(חלקם מהפורום שלנו.). ושנית, כי היה כיף אמיתי, והמון רוקדים. התרגשתי לפגוש את: ידידי היקר, דב אובך ורעיתו המקסימה, את אהובתי הקטנה, אביגל. את כרמל עזרא, איש מקסים וצנוע. את רבגולה, הלא היא: רויטל גולן, צעירה, נחמדה,חייכנית ורוקדת מצויין. את DW צעיר וחמוד שרקד זוגות עם רויטל. את תיקי אשה מקסימה, ששמחה להכיר אותי. את ירון מנהלינו, וידידי הטוב. את שלמה ממן הגדול, חברי הטוב. ואם שכחתי מישהו, אז שיסלח לי.(מחר יום כיפור.) ברוב הפורומים, החברים עושים אחת ל.. מפגש ביניהם, חבל לי שאצלינו זה לא כך, אולי מישהו יקח יוזמה,( אולי המנהל?), ויפגיש את כולנו באיזה הרקדה? אני מוכן לארח אצלי. ולמרתון עצמו: כאמור, היה ערב משגע, מלא ריקודים ישנים לצד חדשים, רקודי מעגל, זוגות, דבקות, שורות, ושנות ה- 60. ( התיזמון של השורות ושנות ה-60 לדעתי לא היה במקום, סיגנונות כאלה, משאירים בדרך כלל לסוף הערב.) בתיה המדריכה הייתה משיכמה ומעלה, נמרצת, מעודדת,מסבירה, מכוונת, והמון המון במרכז המעגל. היא השרתה אוירה נינוחה, לא לחוצה, ועד השעה:02:00 שעזבתי, האשה ילדה הזו, עוד פיזזה וקפצה, כאילו בתחילת הערב אנו. מצדיע לך אשה. האולם ענק, ממוזג, ריצפת פרקט מעולה, שירותים נקיים. האוירה הייתה חגיגית ונעימה, לוח בקשות היה במקום, עוצמת הווליום הייתה סבירה ביותר, שתיה חמה וכיבוד היו חופשי, במקום היה מזנון, ובקיצור, כל מה שצריך להרקדה מוצלחת. בכניסה חילקו קלטת עם כל הלהיטים האחרונים. מאוד נהניתי, וכך שאר הרוקדים איתם שוחחתי. מזמן לא התרגשתי כך, מי שלא בא, הפסיד הפעם. גמר חתימה טובה לכולנו. יום טוב.

revgola

New member
אכן היה מאוד נחמד

שלום לכל חברי הפורום. דבר ראשון - תודה ליום טוב אוחיון. אכן היה מאוד נחמד לפגוש כמה מאנשי הפורום, להכיר את מי שמעבר למילים. המרתון עצמו גם היה נחמד, רפרטואר טוב, ובתיה נענתה לבקשות הרוקדים. המפגש עם חברי הפורום נתן למרתון הנאה מרובה נוספת. אני מקווה שנוכל לקבוע הרקדת מפגש לכל חברי הפורום, ונכיר את כולם, כולל את מי שמאחורי הכינויים. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם רויטל

בינתיים, אם יתארגן מפגש שכזה

הוא יהיה מאד וירטואלי, כיוון שיש לא מעטים (וחשובים) המעדיפים להישאר בוירטואליות בלבד (לכן היזמה, נראה לי, מוקדמת).

צליל ב

New member
היינו בנוסטלגיה בכפר המכביה

חבל שלא יכולנו להיות גם באליאנס בעת ובעונה אחת, הרשמים שלנו: הערב היה מוקדש למוטי אלפסי וריקודיו, רקדנו את מיטב ריקודיו כשבנו ירון מוביל את ריקודי המעגל ובזוגות ירון רקד עם אמא שלו, רחל, מישאל העניק למוטי מתנה מאוד יפה (שעון) בשמו ובשם הרוקדים. הייתה הרקדה נהדרת ומגוונת להפליא, - זוהי כנראה כוחה של נוסטלגיה. גמר חתימה טובה לכולם משפחת ב.

חגיגה אמיתית.

גם אני שותף לתחושות שהביע יום טוב. מרתון יפה ללא ספק, עם מבחר עשיר של ריקודים חדשים לצד ישנים. תענוג במיוחד עבורי היה להפגש שוב עם יום טוב וזהבה שאותם הכרתי כשארחתי אותם בתעשיה האווירית. שמחתי להכיר לראשונה גם את שתי בנותיו היפות והרוקדות בקלילות ובחן. עליהם יאמר : "התפוח לא נפל רחוק מהעץ". לעונג היה לי לפגוש בפעם הראשונה גם את הילדה החמודה אביגל שרקדה כל הזמן במרכז המעגל וקרוב קרוב לבתיה. הכרתי את DW (דוד), את רבגולה (רוויטל), ואת תיקי ד. וכמובן את עזרא כרמל ה"איש שמאחורי המילים" בפורום - איש יקר ללא ספק. התארחו בערב שלמה ממן ומנהל הפורום ירון. חסרו לי רק מירי לוי ועדה להשלמת החגיגה. גמר חתימה טובה. דבל´ה.

לא יכולתי להגיע.

אמנם לא הופעתי. אך נהנתי לקרוא שאתם נהנתם ואת כל החוויות שלכם. למשתתפי המרתון אצל בתיה : קיבלתי דיווח טלפוני הבוקר על המרתון, ואפילו גילו לי שירון שלנו רקד בזוגות עם אביגל בת ה-14. וכמה סבלנות שהייתה לו !!! לעזרא, מה קרה בזוגות, למה ישבת בטריבונות, לא מצאת בת זוג ? כל הכבוד ושמחה בשבילכם שנהנתם. גמר חתימה טובה. מירי.

לדב אורבך - תודה שחסרתי לך

א. לא ידעתי ולא שמתי לב מתי זה היה. אם זה היה ביום חמישי אז רקדתי באוניברסיטה. ב. אני שמחה שנהנתם. ג. לכבוד לי שחסרתי לך לצד מירי. בברכת גמר חתימה טובה. עדה

ומה איתי ? אני עז? ../images/Emo80.gif

אני לא חסרתי לך ??????? אז אני הולכת להטביע את צערי בכרית
חהחהחהחהחהחה גמר חתימה טובה לכולם ואגב רעיון פגישת פורום באחת ההרקדות הוא מצוין וירון אל תזלזל בזה, מי שרוצה עדיין להישאר בעילום שם שישאר... זה לא פוסל את היזמה והרעיון.

אז את מי נפגוש?

ואולי נכריז על פגישה ואלה שיבואו לא יוכלו לעשות הכרה עם כל האחרים כי כולם יהיו עם מסכה? ומי אמר שחייבים להיפגש דווקא ב"הרקדה" (אם כי אינני פוסל רעיון שכזה ואין לי ספק שביכולתנו לקיים אירוע נפלא)? אולי אפשר לעשות סתם מסיבה, או ערב חידונים או מפגש עם תוכן אחר כלשהו?

לירון - ערב מסכות זה נפלא../images/Emo98.gif../images/Emo151.gif

רעיון מצויין להופיע במסכות ואת מי נפגוש? את פשוש או פשפושית, את בעיה מס´ 1 ופתרון במירי לוי 1 את המקורית את דב את אוירון ואולי גם סילון? את עממי ואת מעיין את רויטל ואביגל סתו ואולי ניצן ביום טוב ושיהיה רק טוב! ומי שלא הזכרתי גם כן מוזמן.

אפשר גם מסיבה ../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo78.gif

אני מוכנה לנסות לארגן אבל, נראה לי שהרקדה זה המקום הכי טוב. ואני חושבת ירון שתופתע כמה יבואו יש נכונות וגם בשלות... בסופו של דבר הפורום צבר ותק ויהיה נחמד לדעת עם מי מדברים.

אני בהחלט מסכים עמך

אבל איך ישתתפו אלה שאינם רוצים לחשוף את זהותם? האם יבואו עם מסכה? האם נעשה טוטו ניחושים איזה אדם שייך לאיזה שם?

מנסיון בפורומים אחרים

מי שלא מעוניין להחשף בשמו הפרטי, בד"כ מציג את עצמו בכינויו הוירטואלי. ומי שעוד יותר חושש, ממילא לא מגיע......

קורין1

New member
צודקת, בדרך כלל מי שרוצה ....

שזהותו תיחשף גם כך לא מגיע למפגשים הללו, לדעתי יש הרבה שכן באהבה

2404311

New member
לדובל´ה

פעם חשבתי שרק לי אתה מחמיא עכשיו אני רואה שלכל בנות החן אתה מחמיא כמו איזה מסטיק ללעיסה. וחוץ מזה.... רק מירי היתה חסרה שם ???????? ומה איתי לא הייתי חסרה לך שם? לי-מור דרך אגב איך היה הצום?

המחמאות עלי

לי-מור אכן אני מחמיא לכל בנות החן. כשפגשתי אותך וראיתי את יופייך ואיך את רוקדת, החמאתי לך ובנדיבות. חסרת לי במרתון. ורציתי לפגוש שם גם את שוגי, עדה ואת מירי. ועוד כמה חבד´ה מהפורום להשלמת החגיגה. דבל´ה.

yifat s

New member
היה פשוט נהדר

רציתי לחזק את דבריו של יום טוב אוחיון, אני כאחת ממשתתפי המרתון נהנתי מאוד ועלי לציין שהיה קשה מאוד לעזוב את האולם (אך כמובן לא הייתה ברירה). כל הכבוד לבתיה על ההפקה וכמובן שלא נשכח את דודי... אני מקווה שאירוע כזה יחזור על עצמו בקרוב!

e.g

New member
הרקדה של בתיה

אני כרקדן ותיק מוריד את הכובע בפני בתיה "הגדולה" לא יצא לי להיות ביום שבת אבל אני מרשה לעצמי להגיד דברים אלו מכוון שאני מפנק את עצמי ב פעם בשבוע ביום רביעי בלרקוד אצל בתיה וזו חוויה לא רגילה (כמובן אני לא כותב מלים אלו לפירסומת באמת ובתמים) אני מכיר את בתיה עוד שרקדנו יחד אצל מירה ויואב אשריאל. איך היא מלמדת את הריקודים ואיך היא בקשר עם כולם, המסיבות שיש בהרקדות שלה כיף אמתי חזקי ואמצי בתיה

לצליל ב...

אני הייתי בכפר המכבייה ולא ראיתי אותך...כלומר לא ראיתי ילדה בת 13. אולי את ראית אותי בריקודי זוגות? כי לא רקדתי באותו יום ריקודי מעגל, הייתי בשיחה עם מישהו.

צליל ב

New member
למיכל

אני חושבת שכן זיהיתי אותך, רקדת זוגות עם אבא שלך? אני רקדתי קצת מעגלים את מה שידעתי, ורוב הזמן הייתי בצד. ההורים שלי רקדו כל הזמן, אבל מאוד נהנתי. בפעם הבאה אני אגש אלייך ואציג את עצמי. שנה טובה לכם. צליל

למעלה