התרגשות במרתון באליאנס.

avigal23

New member
אז קודם כל-היי לכולם!!!!!!

קודם כל ל-E.G אתה רוקד ביום רביעי? גם אני! כלומר היום יש(יום רביעי) תבוא להגיד שלום!אולי יסתבר בסוף שאנחנו מכירים או... בקיצור-תבוא להגיד שלום! ולעניינים... כ"כ רציתי אתמול להכנס לאינטרנט, אפילו אמרתי את זה לירון אבל לחברה שלי היה יום הולדת.והרי יום הולדת זה פעם בשנה... בקשר למרתון... אייי היה כייף,אני מאוד מאוד נהניתי! נשארתי עד הסוף,והלכתי באותו יום לישון בארבע לפנות בוקר... למירי! מעניין מי סיפר לך... אבל כן רקדתי עם ירון....ואני מודה שאני לא רוקדת כ"כ טוב ריקודי זוגות...ועם ירון רקדתי ריקודים ברובם דווקא לא ידעתי...אז הוא "נפל" קורבן... אני מאוד שמחה שנהניתם,וזה בטוח ישמח את בתיה כשתשמע זאת ממני עוד היום בצירוף "עדויות"... זהו לבינתיים...אגש לקרוא את שאר מה שאתם כותבים...(נקווה שביום שישי יהיה עוד חדשות,ולא רק תגובות מהיום...)

לצליל ועזרא...

שניכם טוענים שראיתם אותי ולי אין שום מושג מי אתם אז פעם הבאה בואו להגיד שלום. לצליל:כן, רקדתי עם אבא שלי במכבייה.

LEAH S

New member
המרתון של בתיה

ההרקדה היתה נפלאה. הגיעו הרבה רוקדים, מוכרים יותר ומוכרים פחות (ברוכים הבאים!) בתיה היתה תוססת כרגיל, מלאת מרץ , שמחה , והיתה אווירה כייפית. רצינו ללכת ב02:00, אבל הריקודים היו כ"כ יפים שהיה חבל ללכת... אז נשארנו עד הסוף ולא הצטערנו לרגע. אז שתהיה לכולם שנה שמחה ובמיוחד לבתיה ודודי המקסימים ולכל הרודים בחוגים של בתיה, שנמשיך לעשות שמח ביחד ולמי שלא בא-הפסד שלו!

למעלה