the 99th floor - primal scream
W Wrong Redemption New member 8/3/07 #96 the gossip - standing in the way of control החלטתי להצטרף רישמית
R Rose131 New member 8/3/07 #98 Drive- Incubus [כן, אני בדיליי. ויש לי חלק מהשיר בוידאו אתמול. היה שיר מושי כי הוא אחד היחידים שידעתי חלק מהמיליםXD]
Drive- Incubus [כן, אני בדיליי. ויש לי חלק מהשיר בוידאו אתמול. היה שיר מושי כי הוא אחד היחידים שידעתי חלק מהמיליםXD]
C CitizenErased New member 9/3/07 #121 יש לי כמעט את כל השיר בוידאו ../images/Emo13.gif כשאני אגלה איך להקטין את הקובץ בלי להוריד יותר מדי מהאיכות אני אשים באינטרנט חח
יש לי כמעט את כל השיר בוידאו ../images/Emo13.gif כשאני אגלה איך להקטין את הקובץ בלי להוריד יותר מדי מהאיכות אני אשים באינטרנט חח
D Dark C o o k i e New member 8/3/07 #101 Klaxons - Atlantis to Interzone yeah baby. טוב זהו, אני נוטש את השבלול. אמאשלו אוכלת ג'חנונים. )=
D Dark C o o k i e New member 9/3/07 #113 love her or hate her. היא מגניבה. אבל לא יצאלי עדיין לשמוע יותר משיר אחד שלה.^^'
B BabyShambles New member 9/3/07 #116 If you love her then... thank you if you hate her...well...then fuck you! חהחה. מלכה. כנס למייספייס שלה. היא ממכרת><
If you love her then... thank you if you hate her...well...then fuck you! חהחה. מלכה. כנס למייספייס שלה. היא ממכרת><
L lestatgirl New member 8/3/07 #106 אירווין וולש - בית האסיד ../images/Emo99.gif אז מה אם זה ספר, הוא כ"כ טוב שקטעים ממנו רצים לי בראש..
D Dark C o o k i e New member 9/3/07 #107 snow patrol - hands open באלי ללדת תינוק. O= טוב בעצם לא. זה כואב והתינוק יציק לי בלילה. ):