התרמה לתושבי הצפון-חשוב!

../images/Emo121.gifאו שיש לך תסמונת מיכלי!!!!

תזדיינו!! (אגב, איפרת, לא שתראי את זה כי את בשוויץ אבל אם ראית את אבוקה... אז בחדר של ריקי היה משקל כזה... וטהר ואני שוקלים ביחד כמוהו

AvtipuS

New member
שקראתי את זה פעם ראשונה

חשבתי שכתבת "לא שתראי את זה כי את באושוויץ" ולא הבנתי מה איפרת עושה בפולין

../images/Emo121.gifאנשים ששוקלים כמו העין החסרה

של משה דיין וחושבים שהם שוקלים כמו הבולבול של שימי...

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifגלעדיייייייי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שום תסמונת מיכלי#%^*#%^*#&@^ זאת בעיה שלך שאתה לא רואה שאני שמנהההה אני רוצה לשקול כמו ישי
אוווווףףףףף אני רוצה להקיא

../images/Emo121.gifבשביל לשקול כמו ישי...

את צריכה להתחיל לאכול... למה הוא שוקל 3 קילו יותר ממני

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifרררררררררזזזזזזזזז../images/Emo99.gif

תודה על כל התמונות כפרההה
. מוזר לי שזה כל התמונות מ2 המפגשיםOס.. אבל לאמשנה
. כווולללםםם! לבוא ביומראשון! :)

AvtipuS

New member
אני סוגד לעצמי.

הכנתי את הסרטון הראשון בחיים שלי! אני סוגד לעצמי, יצא כל כך כל כך טוב! כרעג אני מעלה את ה"סרטון", הוא שוקל 31.5 מגה זה בטח יסיים באמצע הלילה או בבוקר ואני אשים פה לינק להורדה שלו מחר
אה ד"א זה רק הפרומו לסרט, מתי שאני אצליח אני אערוך את הסרט המלא...

B a m b o o k

New member
וואוו רז אני גם סוגדת לך!

שהעלת את כל התמונות האלה וערכת סרט*סגידה*

a d i 8

New member
ראיתי עכשיו את הפרומו ורז....

אין אני פשוט סוגדת לך....את האליל החדש שלי!

AvtipuS

New member
"מפגשי מלחמה"- הפרומו!

כןכןכ זה סיים להעלות את זה! (תודה לנטוויז'ן שמאפשרים לי העלאה של קבצים במהירות יותר מהרגיל בלה בלה בלה) טוב שמעו, למען העלאה-האיכות לא דה בסט, הסאונד כן. למען הצפיה-בשביל צפיה חלקה בלי תקיעות בוידאו ובסאונד, תצאו מכל תוכנה שאתם יכולים. (אז תצאו ל 2 דקות מהמסנג'ר והאייסקיו, מה קרה!?) למען השם-חעחעחעחע. טוב נו "מפגשי מלחמה"-הפרומו 2:12 דקות 31.54MB יוצר-אנוכי אתם בטח מכירים איך מורידים מהאתר הזה, מי שלא מכיר שיכתוב ואני אסביר לו... http://www.megaupload.com/?d=Z54GQ6L4 אה כן, תפתחו רמקולים. זה חשוב. סוג הקובץ הוא WMV אז כל תוכנה שתנגן לכם את זה היא סבבה, אם לא תמיד יש את המדיה פלייר. תהנו, הסרטון הראשון שלי!

AvtipuS

New member
|כוכב| בקשר לאתר של ההורדה

הוסיפו שם משו חדש, הפעם צריך להכניס שם 3 אותיות שמופיעות חתוכות למעלה שם אז בקטנה

AvtipuS

New member
ועוד משהו

לקח לי קצת פחות משעה להכין את זה
וזה רק חלק קטן קטן קטן ממה שיש בסרט... יש למה לצפות!

וואוו.

טוב שלא נתקעת עלי שעה ><. ואיפה הקטע שאני וסנוף מחייכים למצלמות בעזריאלי למעלה!! :(

למעלה