מאיה
מ מרת מאיה New member 16/8/06 #68 מסקנה: הן לא אבל משום מה השיער שגובל עם המצח ומטה נראה לי דיי.. ירוק oO
C coldgirl New member 16/8/06 #94 ../images/Emo65.gif ../images/Emo12.gif יובל מנדלסון קטן? וזאת מחמאה כמובן כולם חמודים בתמונות של המפגש, אולי פעם הבאה אני גם אבוא (מותר? )
../images/Emo65.gif ../images/Emo12.gif יובל מנדלסון קטן? וזאת מחמאה כמובן כולם חמודים בתמונות של המפגש, אולי פעם הבאה אני גם אבוא (מותר? )
B B a m b o o k New member 16/8/06 #100 בטח שמותר../images/Emo13.gif אנחנו לא טורפים... נראלי בואי יום ראשון:]
מ מכשפהקטנהזונה New member 17/8/06 #239 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifזה לא נחמד לי, שאתה יודע מה אני הולכת להגיד. בכלל בכלל לא נחמד לי!
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifזה לא נחמד לי, שאתה יודע מה אני הולכת להגיד. בכלל בכלל לא נחמד לי!
B B a m b o o k New member 17/8/06 #169 לאלא זה היה מן אווווץ' כזה בעיניים תחשוב-הייתי עם העדשות ושמתי את המשקפיים... זה לראות כמו לאדעת מה... וזה כאב...
לאלא זה היה מן אווווץ' כזה בעיניים תחשוב-הייתי עם העדשות ושמתי את המשקפיים... זה לראות כמו לאדעת מה... וזה כאב...
A AvtipuS New member 16/8/06 #61 שמע דודי אתה חייב להגיב על זה צליל-בגניבנה כלללל השבוע אומר/ת (19:33): רזזזזזזזז התמונה הבאה שאתה שם זה שלי עם משקפיים?! רז.בבית. אומר/ת (19:33): חח כן צליל-בגניבנה כלללל השבוע אומר/ת (19:34): חחחחחחחחחחח יוו אני רואה תגובה של דודי...
שמע דודי אתה חייב להגיב על זה צליל-בגניבנה כלללל השבוע אומר/ת (19:33): רזזזזזזזז התמונה הבאה שאתה שם זה שלי עם משקפיים?! רז.בבית. אומר/ת (19:33): חח כן צליל-בגניבנה כלללל השבוע אומר/ת (19:34): חחחחחחחחחחח יוו אני רואה תגובה של דודי...