התשובות של דני לשאלות שלכם!!

Juliann

New member
זה יותר טוב מאיידול.... לגמרי...

ואני פריקית של איידול. תמיד באיידול בטופ 5 יש לפחות 3 אנשים שאתה חושב לעצמך מה לעזאזל הם עושים פה. ברוקסטאר מי שהיה צריך להגיע לטופ 5 הגיע לטופ 5. וכולם זמרים ופרפורמרים מעולים. והם יכולים לעשות הכל, לשיר, לנגן, לכתוב, להופיע... מרטי[ן]... מוכשר שלי!
איפה את גרה? מי הכי פופולארי?... נראה לי שג'יידי ינצח..

Kellaholic

New member
dont like idol anymore...

Idol has gotten worse every season. I was so happy the created Rockstar. They are all sooo much more talented than Idol people. I cant believe its over next week! and i'm from Canada. Here alot of people like Suzie because shes awesome (and canadian hehe) but too bad she got voted off :( I dont know anyone who likes JD because of his personality but people at school love his song Pretty Vegas. I personaly love mig because hes so nice, hot and has IT. Marty is also REALLY good but I dont want him to win. I want him to go back to his band (lovehammers) and for them to release Trees (they recorded it before the show). They would do SO well! I think he's really good but isnt right for our band. lol If Kelly saw the show, who do you think she'll like?

Juliann

New member
אני לא בטוחה מה הטעם שלה אבל....

אני יודעת שהיא דלוקה קשה על סטיבן טיילר מאירוסמית'...מי הכי דומה לו?!חחחחאת מיג אפשר לשלול כי נראה לי שקלי יותר בקטע של BAD BOYג'יידי יותר BAD BOY ממרטי אבל מרטי צרחני כמו סטיבן יש לו את השיער הארוך והסטייל של הרוק כבד. לעומת ג'יידי שהוא יותר צ'יזי... טוב אני לא בדיוק אובייקטיבית כי אני
מרטי! מה הקנדים חושבים על מרטי??... תכלס, אני רוצה שהוא ינצח רק בשביל הקטע של הניצחון
אני לא חושבת שהוא מתאים להם והם לא מתאימים לו באותה מידה. אם זה היה רוקסטאר בלי הקטע של INXS מרטי היה מנצח אבל אם צריכים להתאים מישהו ללהקה זה ג'יידי. אבל זה אחלה בחלה כי אז מרטי יוכל לשמור על הסטייל שלו

Kellaholic

New member
...

I would think Kelly would like MiG the best... but maybe marty. who knows? I think JD is right for the band (out of the final 3) but i dont like him lol IT'LL BE U.AND ME. UP IN. THE TREES love that song!

Juliann

New member
אין בעד מה ../images/Emo9.gif

שתרצו עוד שרשור שאלות בשבילו תגידו

למעלה