אללה יעאפיק
נ נפש אוריינטלית New member 22/1/08 #47 בוקר טוב גם לך ../images/Emo146.gif הסתיים הדיון על אלוהים...? נראה לי שכן
ג ג ב ר ר ר ר ר ר ר ר New member 21/1/08 #32 פחחחחח איזה אדריכלות לא שמעתי עליה שמע אני גזען לגבי שיעים
ס סלטעון עצבני New member 22/1/08 #41 חחח אתה לא הראשון אחי אנא ענדי ואחד אנא ויאה ס'חאב, הווי קמאן סונּי וביקרה אהל אלשיעה מתל אלשיטאן, ביפד'ל בנתו תתג'אוז מע ואחד יהודי או מסיחי ולא שיעי...
חחח אתה לא הראשון אחי אנא ענדי ואחד אנא ויאה ס'חאב, הווי קמאן סונּי וביקרה אהל אלשיעה מתל אלשיטאן, ביפד'ל בנתו תתג'אוז מע ואחד יהודי או מסיחי ולא שיעי...
נ נפש אוריינטלית New member 20/1/08 #26 בהחלט לא אם רצית גם תשובה שלי בעניין.. מה פתאום, אם הייתי שיעית הייתי מתאבדת. מלשון אינתיחאר ולא אישתישהאד.
בהחלט לא אם רצית גם תשובה שלי בעניין.. מה פתאום, אם הייתי שיעית הייתי מתאבדת. מלשון אינתיחאר ולא אישתישהאד.
ג ג ב ר ר ר ר ר ר ר ר New member 21/1/08 #34 בשביל מה להתאבד נו באמת זו כבר הגזמה אפשר לעשות כמו כל אלה שברחו מאיראן בזמן שהיא הפכה למדינה דתית ולבנות ערכים משל עצמך במדינה אחרת
בשביל מה להתאבד נו באמת זו כבר הגזמה אפשר לעשות כמו כל אלה שברחו מאיראן בזמן שהיא הפכה למדינה דתית ולבנות ערכים משל עצמך במדינה אחרת
נ נפש אוריינטלית New member 21/1/08 #35 ../images/Emo6.gif ערכים ושיעה מיד עלתה לראשי ... הייפא ווהבי לייק אלוואווא בוס אלוואווא ח'לי אלוואווא יסח...
../images/Emo6.gif ערכים ושיעה מיד עלתה לראשי ... הייפא ווהבי לייק אלוואווא בוס אלוואווא ח'לי אלוואווא יסח...