ה א ו ס ק ר

עיניים

New member
ה א ו ס ק ר ../images/Emo106.gif

בשש מצלצל הטלפון. "תהיי מוכנה ב-7, יש כרטיסים ל"אוסקר",,, ואני, ההתרגשות אחזתני. וואוו, ה"א ו ס ק ר" ! ! וראיתי כבר בדמיוני את השטיח האדום, ואת הלימוזינות המפוארות הפולטות בזו אחר זו את השחקנים והשחקניות הזוהרים אל כניסת האולם המוארת באורות. ראיתי את שמלות הערב המנצנצות, את תכשיטי היהלומים הבוהקים באורות הניאון, את חליפות הסמוקינג עם עניבות הפרפר השחורות, את מעילי הפרווה,,,, הגיעה השעה. אני בשמלה שחורה ונעלים שחורות גבוהות עקב, והוא במכנס מחוייט ובחולצה תואמת, התייצבנו בכניסה לסינרמה. את פנינו קיבלו חבר´ה צעירים, רקדני להקת בת-שבע, כששלטים בידיהם: "לא נפסיק לרקוד". "אל תתנו לסגור את "בת שבע". הפגנה,,, במקום שטיח אדום, היתה רחבת הכניסה מכוסה בפלאיירים שחולקו ע"י המפגינים. ההצטופפות בכניסות לאולם העידה על בדיקות קפדניות של התיקים. דחיפה קלה מאחור, ומצאתי עצמי פנים מול פנים עם גבר נמוך, שב שיער, לבוש מכנסי ג´ינס ועליהן זרוקה חולצה בצבע בורדו. מבט נוסף הבהיר לי שמולי עומד המועמד ל"שחקן השנה". מוני מושנוב,,, נכנסנו ל"קוקטייל". (סטייל הוליווד או לא??) מאות אנשים עם כוסות של יין (לבן) בידיהם, מתחככים זה בזה. שחקנים, במאים, מפיקים, צלמים מתערבבים זה בזה. חיפשתי שמלות נוצצות, חליפות ערב, תכשיטים, פרוות,,, צילצול פעמון. כולם נוהרים אל האולם הענק, ומקומות הישיבה מתמלאים במהירות. הבמה מוארת באור כחול, חיוור, וכמו מעטה של ערפל אופף אותה. הטקס מתחיל. היה זה הערב של העדה הגרוזינית. את רוב הפרסים הראשונים קטף הסרט הגרוזיני, על שחקניו, שחקני המשנה (היא-גרוזינית), פס הקול (גרוזיני), התסריט (גרוזיני) ועוד,,,,, זהו. האשליה התנפצה. אפילו פסלוני האוסקר לא הבהיקו, ואת ניצנוצי היהלומים תפסו ניצנוצי הזהב שהבהיקו מתוך חיוכי השמחה של הזוכים. ה"אוסקר",,,
בוקר לכם מלא ניצנוצים.

magy

New member
למה לא הבאת כמה fayetim

מהבית, כדי שינצנץ יותר???? יש גם אבקת זהב שאפשר לפזר באולם. הכל בגלל הסרטים שראינו.....פעם....... בגללם נדמה לנו שהכל אגדות. אפילו האוסקר, הוא בסך הכל דוד, של איזה עוזר במאי, שחקנית משנה, עוזר צלם, או שוליית המנקה את השירותים.. האוסקר, הוא הפרס שמקבל כל אחד מאיתנו, בכל רגע נתון, כשהוא מסוגל להגיד לעצמו, "ברגע זה, אני מרגיש נהדר"........ עבר הרגע, נגמר האוסקר........ המניילת ברגע של מחשבות מעורפלות..........
)))))))) הי עיניים, ממכרת אותי אלייך , ואחר כך נעלמת??????? לא עושים דברים כאלו.......
((((((( mמוש,,,,,, איפה הסתתרת??????????? ובלי תירוצים......
)))))))))))))

פעם כדי לקבל אוסקר היה צריך

להיות שחקן, עם רקורד של כמה סרטים משובחים, רצוי קשרים בתעשיית הסרטים וכו´ היום-מספיק להיות אמא של הבמאי!!

magy

New member
הולכת בערב לראות את אמא של

הבמאי.........ובעיקר.......בהמלצה של חונה........... את החתן הצעיר........... גונבה לאזני שמועה..... שהוא מראה את כל הציוד הטכני שיש לו במפעל....הפרטי.......................... אספר לכם אחרי הסרט....... ולזה קוראים ..........לא מדבר על חבל....בביתו של תלוי.....
)))))))))))))

אטיוד5

Active member
נשמע שכבר יותר מעניין להעביר ...

איתי ערב בצ´ט. אני מבטיח לא להפגין ואני מופיע ללא נעלי עקב.

magy

New member
אבל אפטר שייב עם ריח

אקזוטי. חובה. גם בצ´אט.
)))))))))

magy

New member
זהבושששששש,, בואי רגע

איפה את מתפרפרת כל הזמן.....??????? שרק לא ימצא חן בעינייך החופש הגדול הזה!!!!!!!!!!! אמרה פעם תמר אבידר...... "כמה טוב להיות לבד, כשאתה .........לא לבד"....... וצדקה.....
)))))))))))

קניה

New member
תמר אכן צדקה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

אני מתפרפרת ונהנית מכל רגע מבקרת חברות, הולכת לסרטים לגלריות וכמובן גם מנסה להסדיר לאימי מוסד,אני מקוה בשבוע הבא להגיע לאיזור שלך.

קיבלתי ב- אי מייל.....

מעבירה הלאה... נקודות למחשבה.... אטיוד בטח יצעק שהחומר מתאים לפלקטים בחדרי "בנות".. שיהיה !
Read Each One Carefully and Think About It a Second or Two :) ================================================ 1. I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you. 2. No man or woman is worth your tears, and the one who is, won´t make you cry. . 3. Just because someone doesn´t love you the way you want them to, doesn´t mean they don´t love you with all they have. 4. A true friend is someone who reaches for your hand and touches your heart. . 5. The worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can´t have them. 6. Never frown, even when you are sad, because you never know who is falling in love with your smile. 7. To the world you may be one person, but to one person you may be the world. 8. Don´t waste your time on a man/woman, who isn´t willing to waste their time on you. 9. Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one, so that when we finally meet the person, we will know how to be grateful. 10. Don´t cry because it is over, smile because it happened. 11. There´s always going to be people that hurt you so what > you have to do is keep on trusting and just be more careful about who you trust next time around. 12. Make yourself a better person and know > who you are before you try and know someone else and expect them to know you. 13. Don´t try so hard, the best things come when you least >expect them to. REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON.

חונה ../images/Emo6.gif

איזה יופי שלחת לנו ואילו הסתייגויות מראש שמת
אני בדעה שמי שלא ירצה לא יקרא וגם מאמינה שלא תשמענה דעות אנטי פמיניסטיות בפורום זה או רק רוצה להאמין? לעתיד פתרונים

למה השיר הזה (שיר?) זוהי אמירה

נשית? לטעמי זה קצת קיטש אבל מה הקשר בין קיטש ונשים? ובינו ובין פמיניזם? אחותו בליקוי מאורות של אמצעו של יום.

אהלן אחותו, כמה נחמד לראות אותך

בשעת צהרים זו אני עוד דקה הולכת לישון כשאקום זו תהיה נוסטלגיה

תאוריית ה-../images/Emo38.gif

היא שאין קשר בין קיטש, נשים ו...פמיניזם, קיטש הוא קיטש בעיני המסתכל... מודה - אני אוהבת קיטש - במידה ! לצד הציניות ושאר הרעות החולות, הקיטש לטעמי - כבריזה ביום חם .

אני מתה על קיטש-צריך רק לראות

אותי מול חלון ראווה מלא דברים דביקים תמונות של כלות מול השקיעה ילדים ותנוקות ובעלי חיים קטנים(רצוי חתלתולים) אני נמרחת על הרצפה. אני מתה על קיטש אני לא חושבת שאפשר לאהוב נוסטלגיה בלי לפחות מידה זעירה כזית של קיטשיות. רק ההערה על הפמיניזם הקפיצה אותי.לא הקיטש שהוא לגמרי מחביביי.

אחותו של W, את בטח תלית על הקיר...

...את התמונה של הגרוזיני(אפרופו, גרוזינים של ערב האוסקרים) שצייר את הילד הבוכה עם הדימעה הגדולה היורדת במורד לחיו... חהחהחההחחהח חהחחה חהח ח
נ.ב. מה לגבי החזיר? 30 דקות? 30 ק"ג? 30 ק"מ? מה בדיוק אהההההה כן ניזכרתי, 30 חזירות!!! קטנטנות, שמנמנות ורדורדות...

למעלה