ה א ו ס ק ר

אטיוד5

Active member
מה שיש לי להגיד זה ...

שמספר 8 מנוסח רע. צ"ל spend ולא waste ועוד יש לי להגיד שאני חולק על המסקנה האחרונה באותיות המודגשות: לא לכל דבר יש סיבה וגם אם יש סיבות לחלק מהדברים, הן לא תמיד הסיבות הנכונות. חוצמזה הסכמתי עם כל מה שקראתי. וחייב להודות שלא עמדה לי סבלנותי לקרוא את הכל.

תגיד לי אטיוד5

למדת בלשנות? מגיע לך צל"ש שקראת עד הסוף ! ידעתי שיהיה לך מה ל´גיד .
מ-Aני

אטיוד5

Active member
סתם למשל

אם התחתנתי איתך בגלל שלאמא שלך יש שיניים תותבות וקיויתי שאצליח להשחיל לה לפה בערב פסח כשהיא תהיה שתויה אז הסיבה לנישואינו איננה נכונה זו סתם דוגמא שאני בטוח שתביני היטב.

עיניים

New member
צר לי, אך גם אני בדיעה

שכל הנאמר הוא U N I S E X גם גברים וגם נשים יכולים ללבוש את זה. לא ככה?

אומנם את היית מקורבת ל"אלילים"...

...אני לאומת זאת חזרתי מהטקס המקביל "האוסקר הזקור"... שזה כמובן, בתעשית סרטי הפורנו...(אמת לאמיתה, קראתי פעם בHASLER הידוע בנועזותו ד´אז, שנות ה 80)... הייתי מועמד על תסריט הטוב ביותר...
נ.ב. לצערי בגלל מימדי ה"שחקן הראשי", הסטנדרטיים, לא התקבלתי לאקדמיה למשחק של התעשיה הזו... נ.נ.ב. אבל בגלל מימדי הדמיון של ה"ראש" ההוא, זה שחושב, לא זה ש"יורק", התקבלתי לבית ספר היוקרתי של התעשיה, הממוקם ברח´ הירקון ת"א והמכללה שלו בתל ברוך, את האוניברסיטה סיימתי ב"המכון לפריון" ברח´ באזל אז אני בעל תעודת .B.Sc שזה (Bo Sim ba Cus)... לעזעזל, שוב טעיתי בפורום, זה לא סקס אחר כאן?...בנות למה אתן לא מתקנות אותי, אני טועה כל הזמן...

קודם שמתי משהו שחששתי על החזיר

ומימדיו. אפחד לא התייחס , ונבהלתי שחרגתי אבל אני רואה שאני בחברה טובה. תרד קצת יותר למטה תמצא משהו שיעניין אותך אולי?

אחותו של W, ירדתי, עליתי, לא...

...מצאתי את ה
... הייתי מוסיף משהו, אבל טוב שאת כאן, עוצרת בעדי
...

leeloo

New member
ברשותך, נכנס לפורום סרטים ../images/Emo83.gif

הודעה באמת מקסימה... ראויה!

נתיבה

New member
באין משהו [?][לא זוכר את המשפט.

"באין ....גם ...ייחשב.!" התשכילוני.?