ה ו ר ו ס ק ו פ - גלגל המזלות - איזה מזל אתם?

Sודית

New member
ה ו ר ו ס ק ו פ - גלגל המזלות - איזה מזל אתם?

אומרים שיש כמה תכונות טיפוסיות לכל מזל, אתם מאמינים בזה? בואו ניראה איזה מזלות וכמה מהם יש לנו כאן בפורום. ככה נדע עוד משו קטן על החברה.....למה לא? אני אפתח הודעה לכל מזל וכל אחד ששייך לאותו מזל יגיב שם וירשום איזו תכונה מאפיינת אותו הכי הרבה.....הולך? ניראה אם באמת ישנן תכונות משותפות לאותו מזל.

Sודית

New member
נתחיל בחודש טבת - ינואר - מזל גדי - מי שייך?

מזל גדי...... תאריך המזל: בין ה-23.12 ועד 21.1 אלמנט המזל: אדמה. תאור אלמנט המזל: יוזם. איבר רגיש: מערכת השלד, עצמות ושרירים. נאמנות: שמרן ונאמן. סמל המזל: עז הרים. תכונות חיוביות של המזל: מעשיים, פרקטים, אחראים, מתכננים מטרה ומגיעים אליה, מציאותיים, שאפתנים, רציניים, שקולים, זהירים, ניתן לסמוך עליהם, משרים תחושה של אמינות ובטחון. תכונות שליליות של המזל: נוקשים במראה ובהתנהגות, צרי אופק, פסימיים, סנובים, אנוכיים, שמרנים, מחושבים, אינטרסנטים, בעלי נטייה לדיכאון, ההישגים מגיעים אליהם לאט וקשה. מתאים לכם? זה נכון?

Sודית

New member
אופס, לו'כולה, תעביר אתה ואני אמחק את זה

אפי 7

New member
בוקר טוב - אני מזל

בני מזל דגים נורא רומנטיים ורגישים. הדגים נותנים מעצמם ומוכנים להקריב הרבה לצורך עשיית בן זוגם מאושר. יש להם יכולות אינטואיטיביות מדהימות, היכולת שלהם לקרוא את האדם הנמצא מולם מוביל לקשר כנה ומבין, אך מצד שני גם הם זקוקים לאותה מידה של הבנה, אהבה ודאגה מצד בן זוגם. לדגים יש את היכולת לפתח מערכת יחסים אינטימית ומלאת עומק. המין בשבילם הינו חוויה רוחנית, ודרך זה הם מרגישים שהם מבטאים את הקשר שלהם לבן זוגם. גם במין, כמו גם בחייהם הם מוכיחים רגישות והבנה לצורכי בן זוגם. אין פרטנר יותר מוצלח מהדג לשיחת נפש אל תוך הלילה או עשיית אהבה בזמן שקיעה. מאוד אוהבת מזל זה וכשנוצר מזל זה כאילו וכוון אלי
ממול החלק היצירתי של מזל דגים. אפי

אני דגיגה

שלא אוכלת דגים, רק במצב גפילטע או טונה אבל אני דגיגה אופיינית הרבה נקודות מתיישבות עלי טוב כולל רגישות בכפות הרגליים קצת יצירתיות, ובכלל אני זיפט של בנאדם כמו שכתוב שם...
אבל באשר להורוסקופים אמרו שדגים מתאים התאמה מוחלטת עם עקרב ואכן התחתנתי עם כזה אבל ההתאמה יצאה בקושי מוּש...ממש לא לֶמֶת.

יוליקה

Member
מנהל
אני בת מזל טלה - מאד מאד טיפוסית

אני משתייכת לקבוצה שמתאפיינת באמביציה, אנרגיה רבה ורצון תמידי לשנות דברים. הטלה שייך ליסוד האש יחד עם המזלות אריה וקשת. יסוד האש הוא יסוד המאפיין אדם מלא חיים, חובב הרפתקאות, אימפולסיבי, אוהב להתנסות בחוויות חדשות, לראות עולם, להתפתח. בן מזל טלה לא יודע לדחות סיפוקים הוא רוצה הכול ורוצה עכשיו , הטלה הוא כמו ילד, הוא חושב שהכול מגיע לו, וכאשר הדברים לא מסתדרים כפי שהוא היה רוצה הוא עלול להפוך לתוקפן, רגזן וקצר רוח... על זה אני מתנצלת כל פעם מחדש... באהבה... יבטא את אהבתו באימפולסיביות וספונטאניות. הוא יסחף את בן זוגו ויעדיף מערכת יחסים אמיתית,

דליה נס

New member
גם אני טליה

אחת מיוחדת ונדירה
ולא דומה בכלום, ולשום טלה/טליה שאני מכירה

למעלה