אני מזל סרטן.
R Ron W New member 19/1/12 #18 ונוס אלת האהבה אני עמוק בפנים גם האופק מאזניים למרות ששייך למזלות האויר האהבה גם שורפת אגב ברוב סימני המזלות כאן מככבות חיות או נשים
ונוס אלת האהבה אני עמוק בפנים גם האופק מאזניים למרות ששייך למזלות האויר האהבה גם שורפת אגב ברוב סימני המזלות כאן מככבות חיות או נשים
ש שוש אור New member 19/1/12 #20 טוטאליים כבת מזל עקרב, אחת התכונות הבולטות שלי היא הטוטאליות. אוהבת? עד הסוף לא אוהבת? חבל על הזמן, אין סיכוי מאד שחור - לבן תכונה נוספת- יושר ויושרה ומתעבת צביעות!!! ויש עוד, אבל נעצור כאן
טוטאליים כבת מזל עקרב, אחת התכונות הבולטות שלי היא הטוטאליות. אוהבת? עד הסוף לא אוהבת? חבל על הזמן, אין סיכוי מאד שחור - לבן תכונה נוספת- יושר ויושרה ומתעבת צביעות!!! ויש עוד, אבל נעצור כאן
שיח סלימאן Well-known member מנהל 20/1/12 #35 את שחור - לבן ? ש/ל זה צבעוני לעומתך אולי שחור כהה ולבן בהיר (וגם זה רק בצל).
S Sודית New member 19/1/12 #22 אופו כל העקרבושות? יש כאן לפחות 6 התכונות הכי הכי שמתאימות לי ..... סקרנות - ועוד איך כנות - תמיד עקשנות - קשה לי איתה רומטיקנות - ללא תקנה יש עוד כמה....א ב ל ......
אופו כל העקרבושות? יש כאן לפחות 6 התכונות הכי הכי שמתאימות לי ..... סקרנות - ועוד איך כנות - תמיד עקשנות - קשה לי איתה רומטיקנות - ללא תקנה יש עוד כמה....א ב ל ......
ש שרונהה New member 19/1/12 #26 הנה אני כאן כן, כן, כמעט כל מה שכתוב עלינו נכון... ומה שהכי הכי אני, זה: "רגישות ועומק פסיכולוגי"...