יאללה
S S m e l l y Cat New member 9/7/06 #83 אם הייתי יכולה לא הייתי מביאה לך../images/Emo10.gif מצטערת. רוצה ריצ'רד במקום?
S S m e l l y Cat New member 9/7/06 #91 יוו איזה נשנש../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif קחי ריצ'רד: 0 /|\ | | ^ [חח הצחקתי את עצמי ]
S S m e l l y Cat New member 9/7/06 #124 אוווו כן!!../images/Emo2.gif 0 / | \ /|\ __ (__) | ^ [הוספתי תוף.]
S S m e l l y Cat New member 9/7/06 #95 ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif!!!! שהיה גם באקספיילס טולולול ללילי אבל לא זאת סדרה ממש מושלמת חוץ מעונות 4-5. פיכ. אבל השאר בדיוק נגמר לפני שבוע או שבועיים נראלי בערוץ 3 היה ביום שישי באיזה 1 בלילה פפ
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif!!!! שהיה גם באקספיילס טולולול ללילי אבל לא זאת סדרה ממש מושלמת חוץ מעונות 4-5. פיכ. אבל השאר בדיוק נגמר לפני שבוע או שבועיים נראלי בערוץ 3 היה ביום שישי באיזה 1 בלילה פפ
R RJlake New member 9/7/06 #101 באמת??? באיזה פרק@@../images/Emo2.gif ושנים שלא ראיתי אלי מקביל אני רוצה עונות ישנות
S S m e l l y Cat New member 9/7/06 #115 באחד הפרקים הטובים בעולם../images/Emo99.gif שבמקרה כתב וביים אותו דייוידקוקייפקיפונונונשנושנוש! אה והפרק זה The Unnatural שאני בספק אם זה עוזר לך זה על שחקן בייסבול שהוא חייזר וחעחע אבל די זה אחד הפרקים הטובים בעולם של כל סדרה שקיימת!
באחד הפרקים הטובים בעולם../images/Emo99.gif שבמקרה כתב וביים אותו דייוידקוקייפקיפונונונשנושנוש! אה והפרק זה The Unnatural שאני בספק אם זה עוזר לך זה על שחקן בייסבול שהוא חייזר וחעחע אבל די זה אחד הפרקים הטובים בעולם של כל סדרה שקיימת!
א אמבריי לנצח New member 9/7/06 #92 ריצ'רד יוז../images/Emo99.gif המתופף של קין. לא שמת לב איזה שקסי התיפוף בSOWK?!!?