ה מוזה.. מזל טוב

sunset*

New member
ה מוזה.. מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo171.gif

[URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]מוזילה~![/URL]
למרות שיום ההולדת חל רשמית מחר, רצינו להיות הראשונים ולתת את האות לחגיגות.
המון ברכות ואיחולים ליום ההולדת, תמשיכי להיות מדהימה, מתוקה ושובבה כמו שאת.
מי יתן ותדעי אושר, בריאות ואהבה, ותתגשמנה כל משאלות ליבך.
זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר.
ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving
מוזי - Happy Birthday אוהבים,
בלינצ´י וסאני

joecamel

New member
השגתי אותכם והשגתי אותכם

אתמול באייסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוזית המון המון המון המון המון המוןה מון המון המון המון מז"ט ממני הסיגריה האהובה שלך וטאזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

sunset*

New member
השגנו אותך והשגנו אותך../images/Emo6.gif

[URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]אתמול בטלפון[/URL]

tairon

New member
מה קורה שיש למוזה יום הולדת?../images/Emo65.gif

הרוחות נשבו והביאו מוזה לאירוע משמעותי והרי לא כל יום מוזה פה נולדת.. אז שהמוזה הגיעה לעולם.. חשבו שם בעולם כי נפל דבר... ולפתע הבזקי מוזות התפזרו להן לכל עבר אבל מוזה אחת מיוחדת הגיעה לעולם.. לשחרר חיוכים לכל עבר.. פה לכתוב מילה שתתן משקל ותביא שחרור שם להעניק תמונה שתגרום לעין לדמוע יופי של דמעה ממראה משכר.. על כל פרט המוזה חושבת .. והנה הגיע היום תורי... תורנו להתמלא במוזה החגיגה אז ישבתי וחשבתי הכיצד להביא את מוזת ההילולה לכאן למקום המפואר הזה שהיא יצרה בשתי ידיה מלאות האמונה.. אז פזרתי כחולים שכאלו ובכל אחד סיבה למסיבה.. והבאתי הפתעות מרחבי הנט לעורר פה את החגיגה ולך יקרה אומר דבר אחד.. מי ייתן והחיוך של היום ישמר עד לשנה הבאה ...

ה מוזה

New member
טאיירון ../images/Emo12.gif איך אני אומר תודה?

טאי טאי .... יש חיוכים..שעולים על הפנים מבדיחה או מסתם תמונה מצחיקה יש חיוכים שנמתחים להם לרגע או שניים ..על השפתיים ויש חיוכים שבאים מהלב זה
של הלב שם הוא נשאר עד שנה הבאה תודה על הברכה תודה על "הכחולים" שפיזרת תודה על החיוך ששמת לי בלב אך יותר מכל תודה שאתה חבר אמיתי הפתעת אותי !!!!!!

King of pain

New member
השגתם אותי והשגתם אותי ...

רק פעם בשנה יש יומולדת למישהי באמת מיוחדת , ובאירוע שכזה , כל מה שאכתוב , לא ייבטא את ליבי מספיק טוב , אז בינתיים רק שיר , ובהמשך החגיגה , אולי אפתיע אותך , כשאזנק לי מתוך העוגה (
) : < מכחכח בגרונו ... > May god bless and keep you always May your wishes all come true May you always do for others And let others do for you May you build a ladder to the stars And climb on every rung And may you stay forever young May you grow up to be righteous May you grow up to be true May you always know the truth And see the lights surrounding you May you always be courageous Stand upright and be strong And may you stay forever young May your hands always be busy May your feet always be swift May you have a strong foundation When the winds of changes shift May your heart always be joyful May your song always be sung And may you stay forever young Forever young , forever young May you stay forever young < מניח בצד את הגיטרה ... > הרבה נחת , הרבה שלווה , הרבה שמחה , הרבה תקווה , וגם אם לעתים את טיפה עצובה , תמיד תזכרי בגאווה , שאת פשוט הכי טובה , הכי חביבה , הכי שווה ... מיטב איחוליי , ו ה מ ו ן אהבה - צ. < נשיקה מנומסת על יד האוזן ...
... >

ה מוזה

New member
קינג ../images/Emo168.gifשיר מרגש והאיחולים יותר

תודה .... שזכיתי להכיר איש כל כך מיוחד שכמותך
תודה , " זמר הרוח " ...

ה מוזה

New member
זה בא לי פעם בשנה ../images/Emo12.gif הפתעתם

והפתעתם בגדול יש לי על מה להודות .. על חברים שכמותכם שאיתי בדמעות ובצחוק על חברים עם
אוהב ורגיש פשוט תודה ..על שאתם חברים שלי ועל האות לפתיחת החגיגות
הפתעתם אותי תודה

joecamel

New member
מוזית אהובתי הניצחית.........

ועכשיו ברצינות אנחנו מכירים כבר שנה לערך מעולם לא הכרתי אדם שידע ליעץ לי כמוך ברגעים קשים שתמיד היה שם כשהייתי צריך הלוואי ואת זה אני מאחל באמת מכל ליבי לכל אחד חברים כמוך שיודעים לתת את הסטירה ולנער כשצריך ולחבק ולאהוב כשצריך את השילוב האולטימטיבי של חברת נפש אמיתית!!! באהבה הגמל השכונתי החביב עליך ובן זוגו הנאמן טאזזזזזזזזזזז

מזל טוב !!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני לא מכירה אותך אישית אבל אני אוהבת תכתיבה שלך נורא!! תמשיכי ככה.... המון המון המון המון מזל טוב... ובהצלחה..בניהול הפורום.... ובכל מה שתרצי... ב
מורן

בל בל

New member
ל../images/Emo181.gif (תורידי את ה-ד)

מוזה מקסימה מזל טוב!!! אני מאחלת לך יום הולדת הכי שמח בעולם ועד מאה ועשרים ושכל מה שתרצי יתגשם ואת כל הטוב שבעולם.וגם כמובן שתמשיכי לנהל את הפורום כי את עושה עבודה מצוינת! שלך ענבל נ.ב אל תשימי לב לכותרת אני עיפה אז אני מדברת קצת שטויות

../images/Emo151.gif../images/Emo24.gifמוזה יקירתנו

המון המון מזל-טוב ! תמשיכי לנהל את הפורום הזה בצורה כ"כ מוצלחת ולהגות רעיונות מוצלחים כ"כ ! עד 120 שנים של אושר ושמחה !

../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif

קולולולולולולולולולולולולולולולולולולו מצטרפת לחגיגה וכמובן לברכות החמות! (אני יודעת שבאיחור של כמה דקות, אבל העיקר הכוונה לא?) מוזה, המון המון אושר ואהבה שיעטפו אותך בכל יום ויום ובעיקר ביום המיוחד הזה! שתהיה לך שנה מקסימה ומלאה בכל טוב! המון המון המון מזל טוב! מכל הלב! מיכל,

הטייסת

New member
מוז-

"זה בא לי פעם בשנה......." מזל טוב בובה ליום ההולדת ולרבים שייבואו אחריו. אוהבה }{

ה מוזה

New member
ככה ..את לא איחרת ,הם הקדימו ../images/Emo6.gif

תודהההה שבאת לחגיגה ,והבאת איתך איחולים ובלונים ופרחים ..

stagadam

New member
למוזי......./images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif../images/Emo39.gif|@

אנחנו אולי לא מכירות אבל בכל אופן המון המון המון מזל טוב

למעלה