ה מוזה.. מזל טוב

fantasia2000

New member
מזל טוב../images/Emo166.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לך "המוזה" שיהיו לך חיים מעניינים ומאתגרים ובעיקר מהנים. בהצלחה בהמשך....

מזל טוב ליום הולדתך

למוזה היקרה מזל טוב ליום הולדתך...... המון המון ברכות קטנות וגם גדולות לשנים שכבר היו ולאלה שכבר באות שיהיה לך המון עושר ואושר יושר וכושר וכול מה שתקחי על עצמך לעשות יצא הכי טוב שרק יכול להיות המון הצלחה בכול השטחים והכי חשוב תמשיכי להיות מקסימה כמו תמיד שתעשי הרבה כיף ותהני מכול אשר את עושה אובהים אותך אלמוגית והמשפחה המורחבת

shirkush

New member
מוזה יקירתי..... ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

האמת ?!
לא ידעתי בכלל שיש לך יום הולדת...
וגם לא הייתי בפורום כבר יומיים...
אז אמנם באיחור קל אבל מכל ה
....
שיהיה לך המון המון המון המון המון...
מ-ז-ל ט-ו-ב !!!!
אני לא מכירה אותך כ"כ אבל הספקתי להבין שאת בנאדם מדהים...
המשיכי לנהל את הפורום בכשרונך המופלא...

ה מוזה

New member
שירושק´ה ..יומיים לא היית?? ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

מייד מרתקת אותך לפה
תודה חמודה על הברכות והאיחולים על המילים החמות שמרגשות אותי ..

shirkush

New member
מוזה´לה.... ../images/Emo24.gif

אל תדאגי... בסופ"ש הקרוב אני אשלים את הפער...

מוזה יקרה

הייתי כל כך עסוקה בלשרבט, שאפילו מזל טוב לא אמרתי, לכן אומר לך כעת מזל טוב (אני לא יודעת על מה),יום הולדת, ילד,או ילדה? ואולי כי נפל בחלקך לנהל פורום כל כך מיוחד,עם אנשים מיוחדים, פורום שמחמם,ואת הזמן מנעים. לכן אסתפק באומרי,שאת כל איחוליי,מאחל לבבי. מזל טוב,ויישר כוח. just call me an angel,of the morning

ה מוזה

New member
תודה מלאכית ... על המילים החמות

זו היתה יום הולדת ... והנה כבר חלפה .. ואכן נפלה בחיקי זכות גדולה להקים פה פורום ולהיות שותפה בין אנשים מיוחדים שיודעים לקרוא גם בין השורות ולחזק ולעודד ולשמוח ולבכות מכל הלב . תודה ... ושבת שלום

ה מ ו ז ה מ ז ל ט ו ב ב ב ../images/Emo66.gif|ל

יום הולדת חל פעם בשנה...
זהו יום מיוחד שמח ואתה מקבל מתנה... ביום הזה לפניי... שנה... נולדת וכולם בטח אמרו יופי איזה... תינוקת יפה קיבלת במתנה... אז תהיי מאושרת... כי לא רוצים מישהי אחרת... וכל חלום שאי פעם חלמת... שיתגשם ויביא לך אור ושמחה בלב... המון המון מזל טוב מוזית...
אושר ועושר... ובכל דרך שתפני תמיד תחייכי... ותהיי את עצמך כי אני מאמין שאת כזאת... יום הולדת שמח...אם הרבה מתנות... מכל הלב א ו ר ן...

למעלה