ה- משפט..

RoieL

New member
ה- משפט..

מה המשפט שפשוט לא יוצא לכם מהראש? איזה משפט הכי אהבתם בתוכנית? כתבו כאן

RoieL

New member
אני:

אדיר: "..והבנתי שהוא גם מליונר.." בוזי: "מה זה מליונר..
" ויקטוריה: "מליונר זה אחד שיש לו הרבה מליונים..
". בוזי: "זאת שאלה ר-טו-רית!" ויקטוריה: "שאלה רטורית זו שאלה שלא עונים.."

KaMiLa5

New member
שלייי

חליל"למה?למיעוטין נותנים ת'תפקידים הכי דפוקים" אדיר:"אז מה עשית?" חליל:"שולה מוקשיםם" אדיר:"ואתה ג'אבר?" *ג'אבר לא עונה* ג'אבר:"האאא??" *לג'אבר נופל האסימון* "סוליטרר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעעעעעעעעעתתתתתתתתי מזהההההה עזבו,עכשיו אני בהתקף צחוק

oneheart1

New member
שלי

"בספר תורה צמרמורת"
"דבר אחד שלא נסלח, זה זיכרון בלתי נשכח, עונה שניה של פיק אפ"

KaMiLa5

New member
וכולנו שחכנו...

ת'משפט שהפך כבר למטבע לשון... "אני רעה and i like it!" "מע קרעעעע מווותקקקק???"

יש לי 3 חחחחחחחח

1) זהבה בן: "24,98 בסוף 2 זה החוב שלי" שלמה ארצי: "זהבה, את שרה בית שני" זהבה בן: "עיקלו לי ת'בית" שלמה ארצי: "אז אני אשיר אותו" 2) חליל: "וואלק ג'באר, אני אביא לך סטירה שלא חלמת עליה!" ג'באר: "אני לא חולם על סטירות
" *חליל מתעצבן* ג'באר: "מה? תגיד משהו מציאותי לפחות..." 3) חליל: "ג'באר, אני אביא לך סטירה... מצלצלת!" ג'באר: "תביא אני לא אענה"

KaMiLa5

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 'ני לא יכולה 'ני נקרעתתתתתתתתת יווווו אני בהתקף צחוקקק

שליייי!!

כמובבןן "אני רעה and i like it" "ואני אומר רינו סחטיין על משחק המילים" "כוסעמק" "קהל קשה קהל קשה" "can you past progressive me the water" סליחה אם יש שגיאות ואחרוןן "אה אני יכול להגיד כמה מילים שחבר שלי כתב ביציאה של סחנין?יאללה סחנין"

RoieL

New member
מזכיר לי..

"הבאתי לך מתנה קטנה.. פרזנט סימפל..
". שידורי המהפכה

Hen m

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחח

וואיי זו הייתה תוכנית גדולה...

למעלה