ה- משפט..

RTur

New member
שלי:

שלמה: "היא חיפשה טיפת מזל, זה סיפור ממש פואטי" זהבה: "איפה אתי?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובהמשך השיר - שלמה: "ואני טעון כמו טנק אבל איפה את עכשיו?" זהבה: "מה איפה אני?! אני אני! מה אתה דפוק?!" חחחחחחחחח אה ו- "שוטר תוריד ת'יד אני אזרוק חומצה" ועוד אחד: צביקה: "שלמה מה זה החרטה הזה? צריך שירים עם משמעות.. מה זה החרטה הזה?" שלמה: "יש לך רעיון?" צביקה "ארטיק קרטיב שוקולד בננה, ארטיק קרטיב שוקולד לימון.." וואי זה הרג אותי חחחחחחחחחחחח

RTur

New member
אה ויש עוד ששכחתי חח:

בוזי (או איך שלא קוראים לו): "אדיר אתה חייב לראות קטע קטנטנן מההצגה - רבין חותם על הסכם אוסלו.. הראל.." הראל סקעת: "לאוסלו באהבה, הראל סקעת" בוזי: "בספר תורה, צמרמורות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RTur

New member
תיקון קטן לציטוטים הראשונים:

זהבה: "מה איפה אני?! הנה אני! מה אתה דפוק?!" חחח

BOMOD

New member
המשפט של ג'אבר(ציון ברוך)!

ג'אבר/ציון שאלו את ארי (המליונר) מה דעתו על קרין מגריזו! אז הוא אמר שהיא יפה והוא שמע שיש לה חבר! ואז ציון/ג'אבר אמר "אהאהא כןןן יש לה חבר , אנד היא טאף (קשוח )!" כן קרע אותי!

עדנונית

New member
אני

אוקיי יש לי הרבה דבר ראשון אחד שאני גם מאמצת אותו אישית חחעע זה "אני רעה אנד איי לייק יט" "בספר תורה צמרמורות .." "הכי באסה זה להיות דרוזי כי כל החיים את בכפר דרוזי בצבא אתה נמצא בגדוד דרוזי והמפקד קורא לך חתיכת..ערבי" "כוס עמק" "יש לך 10 שקל?" "סליחה לפנינה כי גירשנו לה משרת פילפיני מי ינקה את האסלה שלה ביינתי רק אל תשתיני.." "הראל סקעת:'לא משנה מה תמיד יהיה מישהו מעלי' יהודה סעדו:'בורא עולם?' הראל סקעת:'לא ,הראל מואיל' " "שוטר תוריד ת'יד אני אזרוק חומצה" "חליל:'ג'באר אני אביא לך כאפה שלא חלמת עליה' גאבר: אבל אני לא חולם על כאפה...מה מי חולם על כאפות?"

אמממ...יש לי כמהה...

"מה קרה מותקק..."...אין זה קורעעע מצחוקקקקק "מממממממממממעולה"=>>הוא נורא דומה למורה שלי כשהוא עושה את זה...חחחח "יאאוו...שחכתי אתה לא אשדודי"...אבל אני כן...חחחח...=]]...זה מצחיק טיליםםם

shiranush4

New member
יש הרבה...

זה קשהההה. שלמה: היא חיפשה טיפת מזל זה סיפור ממש פואטי זהבה:איפה אתי? שלמה: היא חיפשה טיפת מזל עם אמרגן לא אתי. זהבה:איפה אתי? חחח בעצם כל השיר.

כולם לקחו לי../images/Emo10.gif

אבל יש עוד: חליל:"אדיר,רוצה לשמוע חיקוי של מעריצה של עופר שכטר?" אדיר:"בוא נשמע" חליל:"יאללה ג'אבר" ג'אבר:"עופר תעשה לי ילד" או משהו כזה...
חחחח

idodo cohen

New member
חחחחחחח גם אותי זה הצחיק

הבדיחה הכי לא ברורה פשוט קרעה אותי.

למעלה