ה"ניק" ואת/ה

ה"ניק" ואת/ה

האם הניק שבחרת משקף את מי שאתה או שנבחר באקראי? האם הניק הוא העיקר והבלוגר משרת אותו או שהבלוגר הוא העיקר והניק משרת אותו מי יוצק תוכן לאן?

אני אענה ראשון

בבלוג הקודם שהיה לי, בחרתי ניק שהתאים לרוח התקופה, למשבר מסויים אותו עברתי ואיתו התמודדתי והוא גם שהביאני לפתוח בלוג, בהמשך המצב התאזן והניק הפך להיות השם הנרדף שלי אבל כבר לא היה האמת בחיי, מצבי כבר היה שונה והניק אולי קצת לא התאים למרות שעברו שנתיים מאז שסגרתי בישרא את הבלוג, עד היום הניק שלי ראשון בחיפוש בגוגל, הוא פשוט השתרש הניק שבחרתי לבלוג התפוזי שלי, הוא ניק די סתמי שיתאים לי בכל מצב ולא יהיה צורך להחליפו במידה ויעברו עלי שינויים גם הבלתי צפויים ביותר

ע ל ו מ ה

New member
אני "עלומה" במובן שזהותי חסויה...

את השם עלומה בחרתי במקור באוגוסט 2000, כשערכתי ניסויים (לצרכי עבודה) בחדרי צ'ט בתפוז. השם מצא חן בעיני, לכן כשפתחתי בלוג (גם הוא היה במקור לצרכי עבודה - ללמידת התווך) בספטמבר 2003, שיחזרתי את השם. כיום אני לא מודעת למשמעותה של המילה. עלומה היא פשוט אני. בין קוראי, יש שמבטאים את הניק עם טעם על ה"לוּ" (עלוּמה), שבכלל מאבד את משמעותו. אז... הבלוגר הוא העיקר אצלי, אני חושבת

mantrix

New member
אפשר באמת לבחור באקראי?

לדעתי הכינוי תמיד ישקף משהו בך. כך לפחות כל הכינויים שלי ברשת, ויש כמה בכל מיני אתרים.. הבלוג נכתב בפני עצמו, לעתים תוך התייחסות מבודחת למחצה למשמעות הכינוי, אבל זה לא בלוג שקיים סביב הכינוי או בשבילו.

דם דם

New member
הניק הוא העיקר

הניק שלי נפתח בלי הרבה התלבטויות זתומרת חשבתי מה יכול לשקף את הלך הרוח של התקופה שעברתי וזה דיי שיקף אותו (באופן דיי אירוני) הניק שלי הוא צירוף+בישול+אידוי+צמצום אותיות של השם הפרטי והשם משפחה שלי שיש בו כמה וכמה אותיות ד' ילדה מהכיתה הצמידה לי את הכינוי דם דם ומאז הוא מצא חן בעיני והינה הוא פה...הניק לא נפתח לשם הבלוג, אצלי הבלוג נפתח הרבה אחרי

פגעסוס

Well-known member
זה סיפור שאני אוהב לספר

נכנסתי לאינטרנט לראשונה לאחר שקראתי ספר מיתולוגיה יוונית... הדמות האהובה עלי מהמיתולוגיה היא דמותו של הסוס בעל הכנפיים פגאסוס. וזה היה שמי במשך זמן רב (שנתיים כמעט). במהלך השנתיים הנ"ל גלשתי והפכתי לחבר מן המניין בארץ פו"ח (ארץ פו"ח = ארץ פורום חנונים = פורום טריוויה של אורט) והייתי פוח"ח לדוגמא. כמו כל הפוח"חים השתתפתי במשחק הידוע "השועלה הזהה". במשחק זה כל שבוע שאל ה"שועלן הראשי" שאלה מוזרה את שאר המשתתפים (שאלות כגון "מאיפה משתין הדג"), וכולם ענו תשובות שאק"ל (שגויות אך קולחות להפליא). נערכה הצבעה ומי שתשובתו קיבלה את מירב הקולות, זכה בגביע הפו"חלץ. באחת השועלות חשבתי לעצמי, מדוע שלא אתבל את תשובתי בקישור נחמד לתמונה מצחיקה... טעות נוראה!!!! מסתבר בדיעבד שמערכת קבלת התשובות של השועלה, לא תמכה בקישורים ועל כן התרסקה השועלה לקרשים כשפניה מדממות וכל תשובותיהם המדהימות של חברי הפורום זלגו ואבדו לעד... מאותו יום הוצמד לי הכינוי "פגעסוס" על שום הפגע שביצעתי באותה שועלה מסכנה (שבעזרת מיטב הרופאים המתכנתים של ארץ פו"ח החלימה בינתיים לחלוטין). ואני אימצתי את הכינוי הנ"ל ואשא את אות הקלון הזה לנצח נצחים...

דם דם

New member
../images/Emo7.gifאיזה סיפור מרגש

קחיייייייייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק *מקנח את האף עליך* ממש מגניב הכינוי שנדבק לך ככה...פשששששש האמת הכינוי שלך הזכיר לי איזה תוכנית מצויירת על ג'ייסון וחברים שלו ששם יש סוס שקוראים לו פגעסוס.

noyy

New member
../images/Emo28.gifבדיוק למדנו על זה

מיתולוגיה יוונית וכאלה
הוזכרת שם

כיסוף

New member
אממממ

הניק הזה שבחרתי הוא הרבה הרבה לפני שהיו בלוגים, בחרתי בו מכיוון שקראתי יום אחד כתבה ב... לטיפשה <לאישה> על גנדי -רחבעם זאב ז"ל. היתה כתבה כזאת משפחתית והיה צילום שלו עם הנכדה שלו כיסוף אז אמרתי או.... ממש שם משתמש שאני רוצה בו וזהו. אחוריי זה פתחתי את הבלוג השני שלי ונרשמתי עם השם טלי1912 כי זה השם שלי אמממ בעצם לא בדיוק השם שלי זה טל-יה. אבל יש כאלה שקוראים לי טלי. לגבי השם הנוסף בחרתי בו כי הוא מתאים לבלוג עצמו
תפרתי ורקמתי את הכינוי הזה בדיוק לבלוג עצמו. ששששששששששששש...שקט מי אמר שיש לי עוד בלוג בכלל.

ראית את הכתבה..

ופתאום החלטת שאת רוצה בשם הנ''ל כשם משתמש? האם באותו זמן גם חיפשת לעצמך שם משתמש ואז החלטת שאת רוצה את זה, או שזה הגיע במפתיע?

כיסוף

New member
../images/Emo192.gif

קראתי את הכתבה ומאוד קרץ לי ודיגדג לי להוסיף שם משתמש נוסף על מה שהיה לי, נראה לי שזה גם מפתיע, כי אם לא הכתבה בעיתון הנשי לא הייתי חושבת בכיוון על שם משתמש כמו זה.

wranger

New member
הערצה עיוורת ומטופשת לריינג'ר הלבן

ההוא מהפאוור ריינג'רס (שבכלל התחיל בתור ירוק ואחר כך הפך לאדום ואפילו לשחור). כשרק נרשמתי לתפוז עדיין הייתי בקטע, וכשפתחתי בלוג לא חשבתי לשנות או לפתוח ניק חדש. אחר כך, כשהבנתי שאנשים לא מבינים את הפירוש או לא מסוגלים לבטא אותו בקול רם (למה שמישהו ירצה לבטא אותו בקול רם, בעצם?), רציתי לשנות, אבל הייתי צריך לוותר על כל מה שכתבתי עד אז ולהתחיל מחדש, ולא היה לי חשק לזה. אז wranger נשאר. גאווה גדולה.

פגעסוס

Well-known member
לא עיוורת ולא מטופשת

טומי הוא אליל ולבן הכי התאים לו מכל הצבעים.

wranger

New member
../images/Emo24.gif

בוא'נה! תודה על התמיכה! (אני יודע שטומי אלוהי, אבל לך תסביר איך מישהו בן 27 עדיין מעריץ אותו... שמח לדעת שאני לא לבד בקטע.
)

זה ממכר

New member
לא פתחתי את הכינוי לבלוגים

הייתי גולש בתפוז בשם משתמש אחר (TiM99) עם הזמן החלטתי שאני נוטש את הכינוי וחיפשתי משהו באחת השיחות שעלו לי בצאט אמרתי שוואלה זה ממכר אתה נכנס לפה כל יום שעות על גבי שעות כל היום בתפוז אמרתי זה ממכר והכוונה הייתה לבלוגים טי וי והוא נשאר איתי ופתחתי כינוי כבר שנה שאני עם הכינוי הזה אבל מה שכן פתחתי שם משתמש נוסף "גם זה ממכר" ופה הפעם הכוונה לבלוגיה כי כל יום הייתי מתעסק בבלוגים שינוי עיצוב כתיבת רשומות ופתחתי בלוג עזר שבו אני עושה ניסויים ומעלו כל מיני רשומות לבלוג הראשי

reedgreenwhait

New member
את הניק reedgreenwhait

לא בחרתי במיוחד בשביל הבלוג והוא חסר משמעות. באיזה שהוא שלב של כתיבה בבלוג (מוקדם אם אני זוכרת נכון) התחלתי לכנות את עצמי מקרה אבוד. גם ערכתי את הפוסט הראשון שלי, בו קראתי לעצמי בניק אחר, ושיניתי אותו ל"מקרה אבוד". הניק "מקרה אבוד" משקף אותי כמו שצריך. אני כותבת את התוכן...ואני מקרה אבוד.

למעלה