ה"ניק" ואת/ה

פגעסוס

Well-known member
בתור כינוי חסר משמעות

דווקא אפשר למצוא בו אחת: reed - red green - green whait - white לפחות ככה אני התייחסתי אליו עד עכשיו.

reedgreenwhait

New member
הוא נוצר בתקופה

בה לא ידעתי ממש כלום על אינטרנט. נרשמתי לדואל של YAHOO, שם ביקשו לכתוב כניק שלושה דברים, למשל צבעים. אז כתבתי שלושה צבעים... אני חושבת שכשנרשמתי לתפוז, חשבתי שהניק וכתובת הדואל צריכים להיות תואמים... אני יכולה להמציא משמעות לצבעים, אבל אין להם.

הניק הזה נוצר

מתוך שיחה שהיתה לי עם מישהי, שנגעה לדיאטות וקביעת יעדים, והשיחה הזו התקיימה זמן קצר לפני שנזקקתי לניק חדש. העניין עם הניק הזה הוא שעם הזמן נקשרתי אליו, והוא נקשר בי, כמו שעלומה אמרה, הוא הפך חלק ממני. בגלל שהוא ארוך, אז בדרך כלל אנשים שכבר מכירים אותי וירטואלית ברמה כזו או אחרת פונים אלי לפעמים כחציש, וגם אותו אני מחבבת. בדיוק בהקשר הזה היה לי ויכוח לפני כמה ימים עם גולשת שמאיזושהי סיבה התעקשה לעוות את הניק, והקפידה לכנות אותי בכל פעם בכינוי אחר, שבעיניה נשמע דומה אבל היה מצחיק יותר.
לא היה לי ברור ממתי תפקידו של הניק שלי הוא לבדר אותה או כל אחד אחר, אבל בכל מקרה בעולם הזה, אלו השמות שאנחנו משתמשים בהם, ואחרי מספיק זמן בין אם רוצים ובין אם לא נקשרים לניק שמשתמשים בו.

בחירת שם משתמש

את שם המשתמש הרשמי שלי בחרתי מצירוף של השם שלי ושם המשפחה, רגיל לחלוטין ללא כל משמעות נסתרת. את "הנץ הכחול" בחרתי גם, ללא כל משמעות מיוחדת, פשוט התחלתי להתעסק עם תמונות של נצים ובעקבות חיפושים אחר שם משתמש חדש... אתם יכולים לראות מה נבחר.

bzuya

New member
לדעתי

לדעתי זה לא משנה מה השם משתמש שלך.. העיקר מה שאתה כותב לא?!

כל אחד ואיך שהוא יסתכל על זה

יש כאלו (אני, למשל?) שיהיה אכפת להם משם המשתמש שלהם. בשבילי, זה כמו השם שלי, רק ברשת. איך לדוגמא, אתה בחרת את שם המשתמש שלך? פשוט "התפרעת" על המקלדת או שהשקעת טיפת מחשבה בעניין?

bzuya

New member
אני

אני בחרתי ת'שם משתמש שלי בפורום לפי איך שקראו לי בקורסים בצופי ים ת''א..(סיפור ארוך..) ובבלוג כתבתי ת'שם שלי ותשם משפחה שלי באנגלית(talsmajda) השקעתי טיפה מחשבה רק כדי לחשוב על שם פשוט

TheWhiteTigris

New member
חשבתי עליו רבות...

ואז נתקלתי בתמונה של טיגריס לבן. בין השאר אהובות עלי חלק מהתכונות שלו (אציל, יפה וכו'), ולבן - צבע יפה.

הניק שלי די משקף את הבלוג שלי...

הוא אמור להיות מצחיק, הוא מפגר ואנשים משום מה אוהבים אותו...

במקרה שלי

הניק הזה נוצר בשביל ה-בלוג. אבל בעיקרון אני חושב שהניק משקף את איך שאתה רואה את עצמך ובמקרים מסויימים איך שאתה רוצה שיראו אותך, לא חושב שהוא קשור לבלוג שלך..

ny22

New member
מנהל
הסיפור שלי (אם זה יעניין מישהו)

אז ככה: היה לי ניק בתפוז עם השם המלא שלי. פתחתי אותו בתחילת כיתה יב', אחרי שהיה ערב חלל עם קוסמונאוט אחד והלחטתי לרשום על הערב בתפוז. אז פתחתי את הניק הראשון. (כמובן שהכרתי את אתר תפוז מקודם, רק שפשוט לא פתחתי לי ניק, כי לא ממש נכנסתי אליו וגם הייתי עסוק במלא דברים אחרים). אחרי שנה בערך, כשהתחלתי את השנת-שרות שלי (בספטמבר 2004), היה לי המון זמן פנוי בבקרים וחשבתי איך למלא אותו, ולכן, התחלתי להכנס לכל מיני פורומים (לא רק בתפוז). בנובמבר באותה שנה נפתח פורום "חובבי תעופה" ובתור אחד שממש אוהב מטוסים, החלטתי להיות מאוד פעיל בפורום. אבל אז חשבתי שאני צריך ניק שונה מכל מיני סיבות, אז חשבתי על ראשי התיבות שלי ny ואת היום בחודש שבו נולדתי. אחד הדברים שהיו לי חשובים זה שהניק יהיה קצר, כדי שלא יקח לי שעות לכתוב אותו בכל מיני מקומות. והבלוג - עוד יותר, רציתי כתובת קצרה לבלוג, כדי שיהיה קל לזכור אותה ולרשום אותה בכל מיני מקומות. זהו פחות או יותר...

לדעתי העיקר הוא החציל

והניק והבלוגר ובעצם הכל בעולם משרת אותו... אותי אישית הניק דווקא בכלל לא משקף. שונא את ההורים הוירטואליים שנתנו לי את השם הזה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifיש לו משמעות נסתרת ומתוחכמת

noy היה תפוס noyy לא אז הלכתי על זה

Gaunt

New member
אממ קצת

למשל לי יש בעיות נפשיות אז בחרתי בניק גונט

idodo cohen

New member
סתם ניק מבאס

בחרתי אותו עוד לפניי שרציתי לכתוב בלוג, כדי להגיב לחברה מהכיתה דאז שהיה לה בלוג. לא השקעתי הרבה מחשבה בפתיחת הבלוג עצמו, וכך נתקעתי עם המשתמש המעאפן הזה שהוא אפילו לא תיקני מבחינת לשון אנגלית.

ולא חשבת אולי להחליף אותו?

או שהוא צרב פופלריות מסויימת וזה כבר דיי בעיה כרגע?

idodo cohen

New member
הרי את הבלוג אני לא יכול "להחליף"

ואם אני לא באמת רוצה להתחיל מחדש, אז כנראה שהטעות הנגררת הזאת תהיה מזוהה איתי להרבה שנים טובות
. פופולריות זה לא העניין, אני לא חושב שהשם משתמש שלי הוא פופולרי
. הוא דפוק לכל הדעות.

למעלה