ה פ י ת ר ו ן

לי היתה רק

סבתא אחת תימניה קטנה ומצומקת ומלאה חכמת חיים חייה עד סביבות גיל 100 אפאחד לא יודע כמה בדיוק נפטרה כשהייתי בהריון והיא כל כך חיכתה לראות את הילד
על זה כל כך צר לי

nuka

New member
עיניים...עיניים... ../images/Emo57.gif

מה נשאר עוד להוסיף אחרי כולם שלא מיותר... גם אני חובבת סיפורי סבתא... מאותה סיבה שהם עברו מאות ואלפים... שנים בשנים, ולכל אחד מהם יש סיפורים מדהימים... כדי לא להעמיד את הפורום במצב של עודף משקל, לסיפורים שלי יש עוד זמן וטפו טפו טפו, נגד עין הרע- מאחר וכולם ברוך השם אצלי בריאים ושלמים, 2 הסבים 2 הסבתות, והסבתא של אמא שלי. הסיפור שלך מאוד ריגש ואף העציב. וסליחה על ההערה הנדושה אבל אני בוכה על כל יום שעובר (מהידיעה של התבגרות וזיקנה) ושמחה על כל יום שעובר) שאני חייה מיום ליום) THATS ALL NUKA

גל-עמית

New member
..מה אגיד לך.....

אני בן זקונים.....לא זכיתי לסבא או סבתא משלי...משום צד של הורי... אני מכיר הרבה סבים וסבתות, של אחרים...זכיתי ואני סבא בעצמי... הסיפורים, הזכרונות ובמיוחד כאלה - זו נוסטלגיה אמיתית. שרק נמשיך להנות...

עיניים

New member
ל-nuka וגל

ככה זה בעולם. לאחד - סבים וסבתות שיחיו חיים ארוכים, ולאחר - אף לא אחד. את, nuka, סיפגי מהם כמה שיותר, ותהני מכל רגע של פינוק וחום שהם כל כך כמהים להעניק. ואתה, גל-עמית, צר לי שלא חווית חוויות של נכד, אך תהנה כל דקה מהנכדים שקיבלת במתנה. כן, אני חושבת שלהיות נכד/ה זה נפלא. אך לקבל נכד/ה זה גדול מהחיים.

magy

New member
לצערי, הייתי בעיקר נכדה

הצער הוא, שאם אתה נכד, זה אומר שלא כל כך יש לך הורים. את אימי איבדתי בגיל צעיר, ואת אבי לא כל כך הרגשתי....כאב. כך שהיו לי סבא וסבתא....אבל מהאגדות....הם ראויים לסיפור מיוחד. שמעתם פעם על אנשים שמכריחים אותך לקנות לך מתנות???? מביאים אותם הבייתה, לעבודה, ברחוב, כל הזמן אמבוש, העיקר שלא תוכל לסרב.....?? סיפור נפרד.....הם קילקלו אותי בנוגע למתנות. כמו שפעם סיפרתי....בתחילת הפורום.....היו לי שני זוגות של סבא וסבתא. פלוס סבתא רבא באמריקה...... נכדה מרובת סבתאות.......וסבאים...

למעלה