ה-צ-י-ל-ו!!!

.תותית.

New member
ה-צ-י-ל-ו!!! ../images/Emo21.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo64.gif ../images/Emo53.gif

אני לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי!!! אני בסך - הכל בת 15 וכבר מרגישה את כל החרא של החיים? כולם בכיתה צוחקים עלי ואני לא יודעת למה, יש לי רק חברה אחת שגם היא לא ממש חברה, מחוץ לביצפר יש לי עוד חברה אחת ויש לי 3 ידידים שבכלל לא ראו אותי אף פעם וחושבים שאניפצצה מהלכת על שתיים ואני לא! אני מלאה ואני רוצה לרדת במשקל ואין לי מושג איך!!! תעזרו לי בבקשה!!!

kissa

New member
היי מתוקה!

קודם כל, מה זה כל הפסימיות הזאת??? אם תחייכי, את תראי שהכל יהיה הרבה יותר יפה!...
אם את חושבת שכל הבעיות שלך מתחילות בזה שאת מלאה אז את טועה לאללה!!! חברה אמיתית לא תאהב אותך בגלל כמות השומן שיש לך בגוף. אם עדיין זה מפריע לך אז אין לי מושג מה להגיד לך כי אני אישית רזה, אז אני לא יודעת איך לרדת במשקל, אבל אני חושבת שאת הצעד הראשון והכי חשוב כבר עשית: החלטת שאת צריכה לרדת במשקל. בהצלחה!!!!

ת---ו---ת---י---ת דיייי ! ! ! !

אני יהיה איתך כנה :) להיות רזה זה לא הכל בחיים , הדלתות הם גם לשמנים וכולם נפתחות באותה קלות. מה שכן זה לא בריא מה שהייתי מציעה לך לעשות זה: להפסיק לאכול ממתקים (אין ביסלי, במבה, טפוציפס, פרינגלס וכל השטויות* לצאת להליכה של שעה בערך כל יום ! ! ! ! ! ! בלי עצלנות ! ! ! ! מבטיחה לך שתוך חודש חודשיים את יורדת לפחות בקילו. אגב, לפי תורת הקבלה : ילד עם עודף משקל יגיע למשקלו הנורמלי רק אם יפסיק לאכול שטויות ! ! ! תותית :) אני עושה את כל הדברים האלו ...ואני ממש לא שמנה אני פשוט נהנהת מזה . עוד משהו קטנטן אני בדר"כ אוכלת בין ארוחות שזה ממש לא טוב אבל אולי את תצליחי לעשות את זה. בלי דיאטות ! ! ! ! ! שלוש ארוחות ! ! ! ! ! בלי ממתקים ! ! ! ! ! ! בהצלחה :) אם את צריכה עוד עזרה אשמח לעזור לך תמיד ! ! ! ! ! קבלי חיבוק ראשון. אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

kissa

New member
יו, מה המצב?

למה את אך פעם לא און ליין באיי סי קיו???? מתגעגעת ל-כ-ו-ל-ם!.... אני...

טעות קטנה.

אם היא תעשה ספורט (ולא תחרות אכילת עוגות...) אלא ממש ספורט, כולל ההזעה שהרבה בנות שונאות אותה, היא לא תצטרך לוותר על ממתקים. אני לדוגמא, בגלל שאני עושה הרבה ספורט, אני מרשה לעצתמי לזלול חופשי ג´אנק פוד וממתקים בלי חשש שאשמין. כי ספורט זה בריא, וגם מרזה. אם את עושה הרבה ספורט (עדיפות לחדר כושר בגלל כל המכשירים שיש שם...) את לא תצטרכי לשים ... על ספירת קלוריות.

.תותית.

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה על העצה מיכל!!! אני ילך כל יום שעה... ואני לא יאכל ממתקים... מבטיחה!!!!

בהצלחה תותית קבלי ../images/Emo24.gif ותזכרי

שאני תמיד כאן בשבילך:) אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

wildflower!

New member
מתוקית ../images/Emo15.gif

אני נאלצת להסכים עם כל השאר.... משקל זה לא הכול בחיים! ואם כבר מדברים על מראה חיצוני אז אני חושבת שהפרצוף הרבה יותר יפה מהגוף:) אז אל תשימי על זה! {ואם את בכל זאת רוצה לעשות דיאטה.אני ממליצה על ללכת לדיאטנית..זה הכי בריא!} ובאופן כללי אני חושבת שהבעיה העקרית שלך זה הדימוי העצמי... זה הכול. תחייכי מתוקה:) אוהבת בר

קווין

New member
תותית, הקשיבי

דבר ראשון, גם לי אין הרבה חברים, אז אני קצת מבינה ללבך ביסודי היו מעצבנים אותי כולם בתיכון כבר לא- וזה לא בגלל שהילדים השתנו, אלא בגלל שאני השתניתי- למדתי לקבל את עצמי גם אם אני נראית שונה (אני נראית ממש קטנה מגילי). ולי לא ממש הייתה אפשרות להשתנות בגובה, ולך יש- פשוט כמה פעמים בשבוע תרוצי/תלכי בקצב רצחני או לחלופין תרשמי לחוג של ספורט נניח אומנויות לחימה בהצלחה

לך תותית יקרה

מתוקה שלי כל החיים עדיין לפנייך, אל תתיאשי מהם כל כך מוקדם. לפעמיים יש תקופות פחות טובות,ויותר טובות, כשלי זה קורה, אני אומרת לעצמי שזה זמני, ומייד מפנה את האנרגיות שלי ואת המחשבות למה שקורה לי טוב בחיים, למשל שמה שיר קיצבי שאני אוהבת ופשוט שרה ורוקדת זה חופשי מעלה בי את המורל, בהקשר לח´ברה, משהו אחד יש לי להגיד לך שזה תמיד אמרו לי ברגע ששאת מקרינה עצב או דכאון, אנשים לא ייתקרבו אלייך אבל ברגע שתקריני טוב ברגע שתקריני שמחה ברגע שתרגישי טוב זה יבלוט החוצה ונאשים יירצו להיות בחברתך, וזה לא קשור למראה, זה קשור לפנימיות, לכל אחד יש יופי משלו אם המשקל מציק לך פשוט תתחילי לשמור קצת לאכול פחות ממתקים לאכול פחות שטויות, ובכלל לאכול פחות,אבל מסודר להפעיל את הגוף. תתחילי להגיד לעצמך שיש הרבה דברים חיוביים אצלך, את מקסימה..... בהצלחה מתוקה אני תמיד פה ענת

Brit

New member
../images/Emo98.gifעצה שלי...יש לי כמה..

1.תצחקי הרבה! (3 קלוריות לשניה צחוק!!!) אולי עדיף ללכת לאתרי בדיחות.. 2. 100 כפיפות בטן כל יום. 3. אוכל בריא (סלט, פירות, קצת סוכר (סוכר בריא למוח..)) 4.זה שאת מלאה לא אומר שאת צריכה להיתיאש! רק אנשים ממש בנ* ז*נה צוחקים על אנשים מלאים! (סליחה אבל זה שאנשים מטומטמים לגמרי צוחקים על אנשים מלאים בעלי לב זהב ממש מרגיז אותי!!!) 5.בהצלחה

רוצה לספר לנו ../images/Emo5.gif

למה זאת אהבה חד צדדית ? ? ? ? ? ? אוהבת ולפעמים מתערבת.. מיכל:)

Brit

New member
אהבה חד צדדית זה ../images/Emo98.gif..

אהבה שבאה רק מבן אדם אחד ולא מהשני זאת אומרת שהיא מאוהבת במישהו אבל הוא לא אוהב אותה

נו באמת Brit ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

כתבתי "למה זאת אהבה צדדית" .. תודה על הפירוש.. אני נשמעת לך כמו
חחחחחחחחחחח:) אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

למעלה