חמודה...
היי תותית מתוקה! הלוואי ואני אוכל לעזור לך עם העצות שלי אבל סוד הכוח תלוי בך וביישום של מה שאומרים לך! 1. את לא צריכה "לעשות" הרבה עם החיים שלך... תמיד תזכרי שיש לך משפחה שאוהבת אותך וגם יש לך אותנו... החברים מהפורום (וכן... כולנו פה חברים...) כל פעם שיהיה לך רע תיכנסי לפורום ותשפכי את הלב... ותזכרי את מה שאני אומרת לך עכשיו: לכל אחד יש בעיות ותקופות רעות! (...והנה ההוכחה: פורום... "בעיות בגיל ההתבגרות"...) גם לאנשים הכי רזים, לבנות הכי כוסיות, לדוגמניות הכי רזות (אוי! כמה שאני שונאת אנשים כאלה...
) יש בעיות- ולפעמים הן נובעות ממראה... 2.אם רע לך בכיתה שלך (או בבצפר) תנסי לבקש מההורים שלך לעבור לבית ספר אחר... אפילו אם לך ביטחון עצמי- בכל מקום יש אנשים טובים שמוכנים ומקבלים כל אחד עם המון אהבה! ככה תוכלי להתחיל הכל מחדש! תהיה לך חברה חדשה... אף אחד לא יכיר אותך ולא יצחק עלייך, תוכלי לספר "סיפורים" על איך היה לך ומי היית בבצפר (בחיים...) הקודם שלך (... קצת המצאות לא הזיקו עדיין לאף אחד...
) 3.בקשר למשקל: אני כ ל - כ ך מבינה אותך! יש לי קטעים שאני פשוט אומרת לעצמי: את שמנה! אף בן חמוד לא יאהב אותך! לא תיהי מלכת השכבה אף פעם! את תסבלי כל חייך! ... תותית מתוקה שלי... אנחנו בדיוק כמו כולן... לא מתות על המראה שלנו... תראי מה אני עשיתי: ביקשתי מאמא שלי (ואת גם יכולה לעשות את זה לבד) ללכת לתזונאית (דיאטיקנית) והיא עשתה לי תפריט מאוד עשיר ומשביע (ואפילו מותר לי מקופלת פעם ביום... יש!...) וזה נורא עזר לי... אני יודעת שפחות עוד שניים שלושה קילו אני אהיה פצצה וזה יעלה לי את הביטחון... אני פשוט ממשיכה להקפיד! אני יודעת איך את מרגישה... עודף משקל מוריד את הביטחון העצמי לרצפה וזה חרא הרגשה... צריך רק להגיע למטרה וגם אם יורדים במצב דיכאון על איזה חבילת עוגיות זה לא סוף העולם! 4. אם הידידים האלה ממשיכים לדבר איתך וחושבים שאת פצצה זה רק מראה איך הם לא ראו אותך אף פעם והם אוהבים אותך על פי האופי וזה שהם חושבים שאת פצצה מסתדר להם עם האופי המדהים שלך אפילו אם את לא מודעת לזה! בנים בדרך כלל בסדר עדיפויות חושבים קודם כל על המראה ואז על האופי של הבחורה... רק העובדה שהם ממשיכים לדבר איתך אף על פי שלא ראו אותך זה רק מראה על האופי המדהים שלך! וחוץ מזה מאיפה לך שהם כאלה כוסונים פצצתיים... טוב מתוקה שלי... זה כל מה שיש לי לומר לך... הכל תלוי בך! ..אה! ורק שתדעי שמאוד עזר לי לראות שאני לא היחידה בעולם שמרגישה לפעמים חרא בקשר למשקל... מתה עלייך מור נ.ב. תעדכני אותי מה קורה